zaggar írta:Motta----Juventus
Nesta---Monza
Ancelotti---Szentlőrinc (?)
Gattuso---Hajduk Split
zaggar írta:Motta----Juventus
Nesta---Monza
Savaria1919 írta:zaggar írta:Motta----Juventus
Nesta---Monza
Gattuso---Hajduk Split
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:zaggar írta:Motta----Juventus
Nesta---Monza
Gattuso---Hajduk Split
Zágrábban röhögnek. Várom, hogy röhöghessek rajtuk.
Szarka írta:Most komolyan kirúgták Terzicet, mert Hummels behisztizett rá?!

Javier Arizmendi írta:A spanyol tiki taka a csúcson a másodosztályú rájátszásban, csak semmi kockázat és gólt ne kapjunk. 5 meccsen összesen 4 gól esett.
zaggar írta:Javier Arizmendi írta:A spanyol tiki taka a csúcson a másodosztályú rájátszásban, csak semmi kockázat és gólt ne kapjunk. 5 meccsen összesen 4 gól esett.
Mennyi esélyt adsz az Oviedonak, h előnyből sikerül nekik a feljutás? Nem fogadásra, csak úgy érdekességképpen.
Javier Arizmendi írta:zaggar írta:Javier Arizmendi írta:A spanyol tiki taka a csúcson a másodosztályú rájátszásban, csak semmi kockázat és gólt ne kapjunk. 5 meccsen összesen 4 gól esett.
Mennyi esélyt adsz az Oviedonak, h előnyből sikerül nekik a feljutás? Nem fogadásra, csak úgy érdekességképpen.
Szerintem az Espanyol valahogy behúzza ezt. Nem szeretem őket, de el kell ismerni elég komoly utánpótlás munka folyik ott.
zaggar írta:Javier Arizmendi írta:zaggar írta:
Szerintem az Espanyol valahogy behúzza ezt. Nem szeretem őket, de el kell ismerni elég komoly utánpótlás munka folyik ott.
Köszi.
Javier Arizmendi írta:zaggar írta:Javier Arizmendi írta:Szerintem az Espanyol valahogy behúzza ezt. Nem szeretem őket, de el kell ismerni elég komoly utánpótlás munka folyik ott.
Köszi.
Na egy sajat nevelésu játékos 2 goljaval nyert és feljutott az Espanyol
zaggar írta:Javier Arizmendi írta:zaggar írta:
Köszi.
Na egy sajat nevelésu játékos 2 goljaval nyert és feljutott az Espanyol
Hát igazad lött. Nekem tképpen tökmindegy, de az szép lett volna, ha Cazorla vissza tudott volna térni egy elit ligába. Na mindegy.
Jelenlévő fórumozók: Google Adsense [Bot] valamint 39 vendég