Jól ismert külföldi klasszis érkezhet a Vasashoz

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.12. 14:39

Horvátország - Gyógyulása után az NB I-ben térne vissza.

Az NB I-ben szereplő Vasasban térne vissza a futballpályára a 41-szeres horvát válogatott Ivan Klasnic. A horvát válogatottal a 2004-es és a 2008-as Európa-bajnokságon, illetve a 2006-os vb-n is szereplő játékos 2013-ban vonult vissza, súlyos vesebetegségből gyógyul - írja az nso.hu.

„Egyelőre az a célom, hogy minden második nap edzeni tudjak, hogy legalább megizzadjak” – idézik a 37 éves Klasnicot horvát újságok. A labdarúgónál 2007-ben diagnosztizáltak súlyos vesebetegséget, előbb anyja egyik veséjét ültették a szervezetébe, majd miután rosszul reagált rá a szervezete, apjától kapta meg a szervet. Nyolc hónapos kihagyás után tért vissza a pályára, és a Werder Bremen után a francia Nantes-ban, majd az angol Boltonban is játszott. 2013-ban a Mainztól vonult vissza.

Kórházban a Fradi-legenda, nem ül le a listavezető kispadjára - NB1.hu

Tavaly szeptemberben az átültetett veséjének működése leállt, új szervátültetésre van szüksége, éppen donorra vár, de addig is edz. „Ha megerősödik a szervezetem, és nem kell járnom dialízisre, rendszeresen edzeni fogok. Nem vagyok olyan, mint néhány korábbi csapattársam, akik 35 éves koruk után ellustulnak és elhíznak – folytatta Klasnic. – Talán még profi játékos is leszek! Tíz éve is mindenki azt mondta, hogy képtelenség visszatérni a pályára, mégis megcsináltam. Soha ne mondd, hogy soha!"

Michael Oenning jó ismerősöm, a Vasas vezetőedzője a magyar élvonalban, és már hónapok óta könyörgött nekem, hogy legalább egy szezonra térjek vissza, próbáljam ki magam az NB I-ben. Bogarat ültetett a fülembe. Az egészség a legfontosabb, ezzel tisztában vagyok, de elég őrült vagyok ahhoz, hogy még egy próbát tegyek” – mondta a 41 válogatott mérkőzésen 12 gólt szerző Klasnic.

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

Re: Jól ismert külföldi klasszis érkezhet a Vasashoz

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.03.12. 19:12

Sokkal rosszabb nem nagyon lehet mint az Adam-Saglik csatarparosunk (legalabbis a tegnapi meccs /es az elmult par honap/) alapjan! HAJRA VASAS!
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.12. 19:22

bomba85 írta:Sokkal rosszabb nem nagyon lehet mint az Adam-Saglik csatarparosunk (legalabbis a tegnapi meccs /es az elmult par honap/) alapjan! HAJRA VASAS!

Meccsvégi 20 percekért kár volt leigazolni Gaált.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.03.12. 20:46

hű....azért Klasnic Európa-szerte keresett támadó volt valaha, nem is tudtam, hogy ilyen súlyos betegsége van :(
azért sajnos eléggé benne van a korban, nem hiszem, hogy most már különösebb hasznát tudná venné még egy nb1-es csapat is

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.03.13. 03:58

ryanmckane írta:hű....azért Klasnic Európa-szerte keresett támadó volt valaha, nem is tudtam, hogy ilyen súlyos betegsége van :(
azért sajnos eléggé benne van a korban, nem hiszem, hogy most már különösebb hasznát tudná venné még egy nb1-es csapat is

Benne bizony... de ki tudja... egy jo formaban levo Ferenczi - Klasnic csatarsorral rohamozva az utlso 20-30 perceket, meg lehet meg is erne :D Azert 76 ev tapasztalat ket csatarra nem semmi ;)

Viccet felreteve siman lehetne erosites 20-30 percekre.
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.13. 09:02

Minek erőlteti? Szép dolog, persze, hogy küzd meg minden, de az ő korában a hóegészséges fazonok is visszavonulgatnak, nem visszatéregetnek...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.13. 12:35

Kérdés, h mennyibe kerül, mert 37 évesen, súlyos betegségből felépülve nem egyszerű, akármilyen jó játékos volt. Ha legalább 6-7 évvel fiatalabb lenne.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.03.13. 15:31

A hír kamu. Az FC tulajdonosa cáfolta a fészen lévő zárt csoportban.
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

Vissza: “www.nb1.hu”