RAUL7 írta:Adamek írta:RAUL7 írta:nem vagyok fogadóbubus, a játékot is csak ugatom, de szerintem ezek a horvátok már nem a mi kutyánk kölkei, nem lesz ez olyan sima, hogy hendivel megrakd őket. Aztán ki tudja, lehet csak azért írtam ezt, mert az albán tengerpartot többre tartom a horvátnál.
elvittek olyan helyre, hol buzuki hangja szól?
Igen, Vlora alatt kezdődik az igazi albán móka! Arrafelé már banán is terem.
Btw az előbb elfelejtettem válaszolni, pedig akartam, a Ronaldos részre, hogy mekkora pojáca lett. Valószínűleg a mérhetetlen győzni akarás, mindenkinél jobbnak lenni ego okozhatja ezt. Csak amíg az elmúlt bő 15 évben ez rendre a csúcsra juttatta, most kezd nevetség tárgyává válni. Abbahagyni tudni kell. Tanulhatna pl Kroostól, de az ego nem engedi.
fú baz'ki, egy pinanyalatra úgy olvastam, hogy tanulhatna Korsóstól
a kedvencem az volt amikor helyben elmorzsolt 4 bringacselt, aztán összeesett
simán észrevehető, hogy már lassabbak a mozdulatsorai egy amúgy tök fogalmatlan, gránitból faragott cseszkó ütközőkosnál is, a sajátjai közül az ifjoncok gondolom jókat röhögnek a háta mögött a táborban
simán kinézem belőle, hogy a következő VB-n is megszopatja a sajátjait csak úgy egóból
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi