Készülj Portugália, jön a magyar drukkerhad - videó!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.13. 11:14

Lisszabon – Ismét szervezett vonulást tervez a Carpathian Brigade.

Franciaország után Portugália bevételére készülnek a magyar válogatott szurkolói. A Carpathian Brigade honlapján megjelent közlemény szerint a gyülekezőpont a Jardin Da Amnistia Internacional park lesz, ami a jegybeváltási pont közelében található. A mérkőzés portugál idő szerint 19:45-kor kezdődik, a CB 16 órára vár vár mindenkit a kijelölt ponthoz.

Akik aznap váltják be a jegyüket a lisszaboni Hotel Corinthia (címe: Av. Columbano Bordalo Pinheiro 105, 1099-031) lobbijában felállított jegycsere ponton tudják a névre szóló belépőt átvenni, 14 és 20 óra között.

Néhány éve a portugálok már megismerkedhettek a magyar drukkerhaddal, a Porto – Fradi előtt a 2-es szektor tagjai tartottak “bemutatót” a barátságos luzitánoknak.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

Re: Készülj Portugália, jön a magyar drukkerhad - videó!

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.03.13. 15:49

Utoljára Zágrábban volt ekkora létszámú magyar tábor idegenbeli selejtezőn. Ahogy néztem a portugálok hazai meccseit, háromezer magyar le fogja őket szurkolni.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.03.13. 19:17

HattoriHanzo írta:Utoljára Zágrábban volt ekkora létszámú magyar tábor idegenbeli selejtezőn. Ahogy néztem a portugálok hazai meccseit, háromezer magyar le fogja őket szurkolni.

Te nem jössz?

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.03.13. 19:34

Slash777 írta:
HattoriHanzo írta:Utoljára Zágrábban volt ekkora létszámú magyar tábor idegenbeli selejtezőn. Ahogy néztem a portugálok hazai meccseit, háromezer magyar le fogja őket szurkolni.

Te nem jössz?

Nem, ez az év teljesen kimarad. :(
Kiadás oldalon vannak olyan tételek, ami mellett nem tudnék tiszta lelkiismerettel túrákra költeni.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.03.13. 19:44

HattoriHanzo írta:
Slash777 írta:

Te nem jössz?

Nem, ez az év teljesen kimarad. :(
Kiadás oldalon vannak olyan tételek, ami mellett nem tudnék tiszta lelkiismerettel túrákra költeni.

Kár, de hát érthető.
Andorrai túrát én is kihagyom, elég egy ilyen nagyobb kiadás, Svájcba tervezek menni, de igazából az nekem a közelsége miatt jó, olyan, mintha Nyíregyről vonatoznék Pestre, ráadásul az is szombaton lesz, szóval még jobb. :D

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.03.13. 20:26

Az igen. Lisszabon azért nem a szomszédban van :)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”