nyúl írta:Ezt a balfaszkodást a félidők végén...
hungarikum, csodálkoztam is, hogy pár évig nem gyakoroltuk
nyúl írta:Ezt a balfaszkodást a félidők végén...
Javier Arizmendi írta:Egyelőre Nyúl úrnak van igaza. Wilmoschnak jobb a marketingje, mint amilyen. Mindenesetre betonbunker kell a fritzek ellen 2 gólos vereség még lehet jó, a skótok elleni minimális győzelemmel, 3 pont minusz 3as gól különbség talán elég.
A negerbol mi esett ki a végén?
Maradonapoli írta:nyúl írta:Ezt a balfaszkodást a félidők végén...
Adamek írta:faszba, most megint szarrá kell verni a niggermánokat
Adamek írta:Maradonapoli írta:nyúl írta:Ezt a balfaszkodást a félidők végén...
csoda, hogy a finn-gól még nem jött elő a repertoárból
Abszolút nem értek hozzá.Javier Arizmendi írta:Egyelőre Nyúl úrnak van igaza. Wilmoschnak jobb a marketingje, mint amilyen. Mindenesetre betonbunker kell a fritzek ellen 2 gólos vereség még lehet jó, a skótok elleni minimális győzelemmel, 3 pont minusz 3as gól különbség talán elég.
A negerbol mi esett ki a végén?
SuperDepor írta:A mi kutyánk kölykei se állnak jól
Maradonapoli írta:az gáz, ha 10+ perc alatt kis Dárdáj jobb benyomást tett rám, mint Szalahaddin Atesz?
Adamek írta:Maradonapoli írta:az gáz, ha 10+ perc alatt kis Dárdáj jobb benyomást tett rám, mint Szalahaddin Atesz?
nem, a gáz az ha babot, tojást és marhahúst falsz együtt
amúgy ki legyen az új kapitány? Lékes kaphatna még egy esélyt vagy Pinyő rakja újra le sz alapokat?
Adamek írta:Maradonapoli írta:az gáz, ha 10+ perc alatt kis Dárdáj jobb benyomást tett rám, mint Szalahaddin Atesz?
amúgy ki legyen az új kapitány? Lékes kaphatna még egy esélyt vagy Pinyő rakja újra le sz alapokat?
alehndr írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:az gáz, ha 10+ perc alatt kis Dárdáj jobb benyomást tett rám, mint Szalahaddin Atesz?
Csábinak csak győzelme van a válogatott élén, kérdés a BVSC elengedné-e
Javier Arizmendi írta:Az a baj, hogy még mindig ott tartunk, amit a körúti harcos magyarázott, kevés a top ligás spiler. Cipruson, olasz 2ben,német 2ben, mennyieben nem az a szint, mint a Bologna meccsein például. Ezen a Schaaron meg vagyok lepodve, a Deporban nagyon gyenge volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég