Adamek írta:van még jegy a svejciek ellen, kaptam megint levelet
45 és 60 eurós 1-1 db, 120-150-160-200-400 eurósból még mind lehet négyesével
Jókor bazmeg, két nappal előtte
Adamek írta:nyúl írta:Akkor veszel?Adamek írta:van még jegy a svejciek ellen, kaptam megint levelet
ennyiért akkor se vennék ha lenne éppen ennyim
a minimális 45 Euro simán kimeríti nálam a hajlandósági határérték fogalmát abból meg csak 1 db elérhető
SuperDepor írta:A kaput eltaláló lövés csak az amit a kapus véd?
Szarka írta:SuperDepor írta:A kaput eltaláló lövés csak az amit a kapus véd?
Szerintem igen, a blokkot nem számítjak oda. De jó kérdés :)
SuperDepor írta:Szarka írta:SuperDepor írta:A kaput eltaláló lövés csak az amit a kapus véd?
Érdekes, például egy szöglet után a kapus rosszul jön ki, a támadó kapura fejel /lő amit a gólvonalon álló védő kifejel, különben gól. És ez nem kaput eltaláló lövés.
SuperDepor írta:Szarka írta:SuperDepor írta:A kaput eltaláló lövés csak az amit a kapus véd?
Érdekes, például egy szöglet után a kapus rosszul jön ki, a támadó kapura fejel /lő amit a gólvonalon álló védő kifejel, különben gól. És ez nem kaput eltaláló lövés.
zaggar írta:Azt írja az index, h Kölnben németek támadtak magyarokra.
zaggar írta:zaggar írta:Azt írja az index, h Kölnben németek támadtak magyarokra.
most már azt írják, h mégse
SuperDepor írta:zaggar írta:zaggar írta:Azt írja az index, h Kölnben németek támadtak magyarokra.
majd pont ezek fognak.....
zaggar írta:SuperDepor írta:zaggar írta:
majd pont ezek fognak.....
márminthogy a germánok támadni vagy az index igazat írni?
zaggar írta:zaggar írta:Azt írja az index, h Kölnben németek támadtak magyarokra.
Szarka írta:zaggar írta:zaggar írta:Azt írja az index, h Kölnben németek támadtak magyarokra.
Két hooligán csoport(?) oldalán írtak erröl, azt vette át az index, majd mindket külügy es a kölni rendőrség is cáfolta azt.
Szarka írta:Jelentem Kölnből itt minden fasza, leszámítva az időjárást. Németek, skótok, svájciak és persze jó sok magyar már most, mind együtt szórakozik a Kölni dómnál. Majd nem sokára lenézünk a szurkolói zónába, de eddig semmi balhézás, meg beszólogatás se.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég