Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.11. 22:10

Maradonapoli írta:
zaggar írta:Ha a Gambinók legyőzik Gabonát, megint az első nap hazavágták a totómat.

mit szólsz a márványipariak feljutásához? megint elcseszte vagy másféltucat történelmi ex-a-s csapat és feljutott egy makkhetes, amelyik max utolsó előttiként fog kiesni...

márványipar? nekem ilyenkorra már nagyon késő van ám ..:)
Ha a Carraresere gondolsz, hát azokra egy megveszekedett buznyákot se tettem volna, h feljutnak a B-be.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.11. 22:11

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Elég jól szoktak ők emlékeim szerint szerepelni a selejtezőkben, mindig csak a végén buknak el.

amikor olyan csóró, de ázsiai szinten nem rossz fodballországok buknak el, mint pl. az isztánok - a vb selejtező play-offjukban valamelyik gazdag arab koszfészek ellen, akkor mindig kételyeim támadnak a kijutásuk tisztaságát illetően - (orosz, török, iráni, olasz, francia stb. klubokban játszó légiósok vs. sivatagi cigók honosított dél-amcsi, afrikai játékosokkal, a keret 90 %-a meg az adott sivatagi bohóc showban szerepel)

vannak üzbégek Itáliában? Illetve akármilyen isztániaiak?

Shomurodov - Cagliari
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.11. 22:12

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:Ha a Gambinók legyőzik Gabonát, megint az első nap hazavágták a totómat.

mit szólsz a márványipariak feljutásához? megint elcseszte vagy másféltucat történelmi ex-a-s csapat és feljutott egy makkhetes, amelyik max utolsó előttiként fog kiesni...

Ha a Carraresere gondolsz, hát azokra egy megveszekedett buznyákot se tettem volna, h feljutnak a B-be.

ja, azokra
hát nem hiszem, hogy sokat erősödött volna velük a b-liga

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.11. 22:13

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:amikor olyan csóró, de ázsiai szinten nem rossz fodballországok buknak el, mint pl. az isztánok - a vb selejtező play-offjukban valamelyik gazdag arab koszfészek ellen, akkor mindig kételyeim támadnak a kijutásuk tisztaságát illetően - (orosz, török, iráni, olasz, francia stb. klubokban játszó légiósok vs. sivatagi cigók honosított dél-amcsi, afrikai játékosokkal, a keret 90 %-a meg az adott sivatagi bohóc showban szerepel)

vannak üzbégek Itáliában? Illetve akármilyen isztániaiak?

Shomurodov - Cagliari

ja, azt a kölköt simán besoroltam ruszkinak

közben leesett, h Velence.
Hát én a Brescia-nak örültem volna, de nekik igazából esélyük se volt, a Velence annyira sztem nem meglepő,h feljutott.de majd postafordultával mennek vissza.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.11. 22:14

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:mit szólsz a márványipariak feljutásához? megint elcseszte vagy másféltucat történelmi ex-a-s csapat és feljutott egy makkhetes, amelyik max utolsó előttiként fog kiesni...

ja, azokra
hát nem hiszem, hogy sokat erősödött volna velük a b-liga

akkor mégse esett le :D
Újpest-Munkás

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.06.12. 08:56

RC írta:
Mech írta:
Savaria1919 írta:Swiderski belesérült a gólörömébe

borzalmasok ezek a lengyelek, tegnap az új EB játékban PS-en őket húztam ki, 1 gólt bírtam össze szenvedni a csoportban :D

Én a szlovéneket választottam vérségi szempontból, de még jegelem az EB-t, egyelőre az Interrel küzdök.

próbáld majd ki, tök feelinges lett, a héten a haverokkal egy 4-5 órát simán elhülyültünk, összehoztunk egy szlovák-svájci döntőt, azt hittem lefordulok a kanapéról...

ami szar, hogy keretfrissités nem jött ezzel egyidőben, szóval ilyen tavaly év végi válogatott keretek vannak, nálunk nincs Gula, Dárdai, Schafer stb...

szerk.: na most nézem, ma jött ki keretfrissítés :D

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.12. 11:14

Használható oddszok jönnek az eb-re. (Valaki levezényelhetne egy tippversenyt).
Németország Skócia H 1,31
Olaszország Albánia H 1,43
Lengyelország Hollandia V 1,59
Szlovénia Dánia V 1,78
Románia Ukrajna V 2,06
® 7,10
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.12. 11:39

SuperDepor írta:Használható oddszok jönnek az eb-re. (Valaki levezényelhetne egy tippversenyt).
Németország Skócia H 1,31
Olaszország Albánia H 1,43
Lengyelország Hollandia V 1,59
Szlovénia Dánia V 1,78
Románia Ukrajna V 2,06
® 7,10

digókkal óvatosan, lassan lendülnek bele mint a körúti tuja
dán dinamitok is kinőtték a csoportmenő kategóriát és a végére akarnak robbanni, szerintem ők is nyögvenyelősen fognak a csoportban szerepelni
ukránok meg biztos vagyok benne, hogy lebőgnek, a romák ellen
a holland meccsre viszont egy vérengzős kezdés várok, egy bemelegítő hármast a baracklekvártól
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.12. 13:19

durva, hogy pár nap múlva kezdődik az eb és a zéerté semmilyen promóval nem készül... ez van ha állambácsi kedvezményezett helyzetbe hoz és elüldözi a versenytársakat...

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.12. 14:37

na, megtettem én is az eb-re az első fogadásomat...

német-skót nyitó H vagy X + 1,5 over

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.12. 17:45

Na ideje belelendülni az EB fogadásokba.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.12. 18:29

Maradonapoli írta:durva, hogy pár nap múlva kezdődik az eb és a zéerté semmilyen promóval nem készül... ez van ha állambácsi kedvezményezett helyzetbe hoz és elüldözi a versenytársakat...

Tippmixpro-n van bónusz, 50%-ot kapsz a befizetes után, max 2000 ftot :) ha befizetsz 4000et akkor hozzadvagnak 2000 bónuszt, ha 2000et fizetsz be akkor 1000 ftot :). De csak 3x kell megforgatni.
Na de nem a zsemle kicsi hanem a pofatok nagy
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.12. 18:37

Ma éjfélre az USA - Brazil V 1,48-ért nekem tetszik, kár hogy nincs mivel kombinálni. Valakinek vélemény?
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.12. 20:07

Szarka írta:Ma éjfélre az USA - Brazil V 1,48-ért nekem tetszik, kár hogy nincs mivel kombinálni. Valakinek vélemény?

A jenkik és a kanadaiak sose tudtak futballozni, ebből a szempontból kiváló az 1,5, viszont a brazilok barimeccsen bármikor ikszehetnek.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.13. 07:17

SuperDepor írta:
Szarka írta:Ma éjfélre az USA - Brazil V 1,48-ért nekem tetszik, kár hogy nincs mivel kombinálni. Valakinek vélemény?

A jenkik és a kanadaiak sose tudtak futballozni, ebből a szempontból kiváló az 1,5, viszont a brazilok barimeccsen bármikor ikszehetnek.

Majd ezután megtettem és 1:1 lett

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.13. 07:53

remélem nem nulláztad le sz EB-keretet még indulás előtt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.13. 07:57

SuperDepor írta:
SuperDepor írta:

bezzeg az aluljárózenészek hozták a hazait
holnaptól jön a neheze, nagyon gyér felhozatal mellett kellene termelni a helikopterre válót
kellene valami stratégia erre de nincs torna tapasztalatom

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.13. 08:10

Adamek írta:
SuperDepor írta:
SuperDepor írta:A jenkik és a kanadaiak sose tudtak futballozni, ebből a szempontból kiváló az 1,5, viszont a brazilok barimeccsen bármikor ikszehetnek.

bezzeg az aluljárózenészek hozták a hazait
holnaptól jön a neheze, nagyon gyér felhozatal mellett kellene termelni a helikopterre válót
kellene valami stratégia erre de nincs torna tapasztalatom

A német skót elég egyszerűnek tűnik, de abból csak fagylaltot vehetsz a kölköknek

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.13. 08:20

két nappal az első derbi előtt nem állunk túl jól, Négus úgy néz ki off, Kálmán is jó eséllyel a nézők között izgulja végig az első meccset
a futó poszt így vagy a szintén romos Fityóé lesz vagy a csobánkai Scholes lesz ott, mindkettőtől cidrizek rendesen és még a legalja is benne van, Nagy Zsolesz játéka
középen így szinte tuti végig a labilis Schéfi tolja majd hacsak Tunya nem az EB-n akarja mélyvízbe dobni a szinte nullkilométeres Katát vagy nem tolja fel Közép Palkót
eddig bizakodó voltam, most azt mondom két zakó és egy ki-ki meccs a végén

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.06.13. 08:37

Adamek írta:két nappal az első derbi előtt nem állunk túl jól, Négus úgy néz ki off, Kálmán is jó eséllyel a nézők között izgulja végig az első meccset
a futó poszt így vagy a szintén romos Fityóé lesz vagy a csobánkai Scholes lesz ott, mindkettőtől cidrizek rendesen és még a legalja is benne van, Nagy Zsolesz játéka
középen így szinte tuti végig a labilis Schéfi tolja majd hacsak Tunya nem az EB-n akarja mélyvízbe dobni a szinte nullkilométeres Katát vagy nem tolja fel Közép Palkót
eddig bizakodó voltam, most azt mondom két zakó és egy ki-ki meccs a végén

Negoért kár, bár Bolla nem mozgott rosszul a zsidrik ellen, de szerintem ott Fiola fog így kezdeni jobb bekkben

Styles amúgy sem lett volna kezdő Nagy Ádi és Schafer mellett/helyett, de ő minőségi csere lett volna bárki ellen

Kata és Horváth K. szerintem nem fognak játszani egy percet sem

egyébként ha Atyesz nem lenne most megye3 szinten akkor meglehetne próbálni Dárdait egy sorral feljebb Nagy Ádi mellett, mert a Herthában is vkp tolja

Vissza: “www.nb1.hu”