zaggar írta:Remélem a portugányok már a csoportból kiesnek a bánatba..
nekem is ők baxták el az X sort
zaggar írta:Remélem a portugányok már a csoportból kiesnek a bánatba..
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Te utazol, főnök?
dehogy
Kár.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Senkit nem sorsoltak ki jegyre a fórumtársak közül?
engem a lottón, de jegyenként négyszáz ájróm nincs a kalandra
Adamek írta:zaggar írta:Remélem a portugányok már a csoportból kiesnek a bánatba..
Cselszky írta:Szarka írta:Hát ez nagyon edzőmeccs jellegű lett, nagyon gyenge ez az izraeli csapat.
Nem néztem, de azért összehasonlítottam az izraeliek pótselejtezős és mai keretét, és kb. 80%-ban eltér, eszerint kb. C csapattal jöhettek (?), és gondolom, hogy minimális motivációval.
Balhé (rigmusok, stb.) nélkül lement?
Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Szarka írta:Hát ez nagyon edzőmeccs jellegű lett, nagyon gyenge ez az izraeli csapat.
Nem néztem, de azért összehasonlítottam az izraeliek pótselejtezős és mai keretét, és kb. 80%-ban eltér, eszerint kb. C csapattal jöhettek (?), és gondolom, hogy minimális motivációval.
Kár volt itt rinyálnunk, bolgár úr megvette az ultrákat. Azt csinálják, amit a gazdájuk mond. Izri szöv kapitány el is mondta, hogy ilyen kedves fogadtatás ritkán éri őket.
Cselszky írta:Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Nem néztem, de azért összehasonlítottam az izraeliek pótselejtezős és mai keretét, és kb. 80%-ban eltér, eszerint kb. C csapattal jöhettek (?), és gondolom, hogy minimális motivációval.
Kár volt itt rinyálnunk, bolgár úr megvette az ultrákat. Azt csinálják, amit a gazdájuk mond. Izri szöv kapitány el is mondta, hogy ilyen kedves fogadtatás ritkán éri őket.
Ezek szerint a helyi arab és perzsa kolóniát is sikerült pacifikálni.
Cselszky írta:Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Nem néztem, de azért összehasonlítottam az izraeliek pótselejtezős és mai keretét, és kb. 80%-ban eltér, eszerint kb. C csapattal jöhettek (?), és gondolom, hogy minimális motivációval.
Ezek szerint a helyi arab és perzsa kolóniát is sikerült pacifikálni.
Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Szarka írta:Hát ez nagyon edzőmeccs jellegű lett, nagyon gyenge ez az izraeli csapat.
Deep Purple írta:Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Nem néztem, de azért összehasonlítottam az izraeliek pótselejtezős és mai keretét, és kb. 80%-ban eltér, eszerint kb. C csapattal jöhettek (?), és gondolom, hogy minimális motivációval.
Vagy szimplán az arabokat jobban utálják.
A csapatnak jobb így rövid távon.
Javier Arizmendi írta:Deep Purple írta:Javier Arizmendi írta:Kár volt itt rinyálnunk, bolgár úr megvette az ultrákat. Azt csinálják, amit a gazdájuk mond. Izri szöv kapitány el is mondta, hogy ilyen kedves fogadtatás ritkán éri őket.
Vagy szimplán az arabokat jobban utálják.
A csapatnak jobb így rövid távon.
A korábbi alkalmakkor ez nem okozott gondot.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Senkit nem sorsoltak ki jegyre a fórumtársak közül?
engem a lottón, de jegyenként négyszáz ájróm nincs a kalandra
melyik meccsre mehettél vóna?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:engem a lottón, de jegyenként négyszáz ájróm nincs a kalandra
melyik meccsre mehettél vóna?
svejc ellenire
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:melyik meccsre mehettél vóna?
svejc ellenire
spongyát rá! majd amerikába megyünk a vb-re...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:svejc ellenire
spongyát rá! majd amerikába megyünk a vb-re...
ámerika az nyugat e?
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Remélem a portugányok már a csoportból kiesnek a bánatba..
Feketehegyek és Grúzia ma igen x-esnek tűnik, bár amilyen eredmények voltak az eddigi felkészülési meccseken...
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:nekem is ők baxták el az X sort
Feketehegyek és Grúzia ma igen x-esnek tűnik, bár amilyen eredmények voltak az eddigi felkészülési meccseken...
naja, hamar eloszlatták a szagokat ezek a béna pótszerbek
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Feketehegyek és Grúzia ma igen x-esnek tűnik, bár amilyen eredmények voltak az eddigi felkészülési meccseken...
naja, hamar eloszlatták a szagokat ezek a béna pótszerbek
nem is kell válogatottakra játszani, ez egy rakás szar, jöjjenek inkább a bajnokik.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég