Adamek írta:Maradonapoli írta:ZotyeszKB írta:Észak Korea - Szíria meccs volt az utolsó ami kellett volna az ázsiai szelómon...38. perctől a 90.-ig jelezte hogy Szíria vezet egy 11-es góllal...majd a 90. percben bejelezte hogy Korea gól, örültem is mert GG-t raktam. Erre fél perc múlva átírja hogy ja amúgy Korea vezet 1-0-ra...
Hab a tortán, hogy a tippmix.hu eredmények oldalon élő fogadásként győztesnek írják Szíriát, sima fogadásként meg Koreat.
egzotikus meccseknél előfordul, jártam már én is hasonlóan :DDD
még anno a bwinen is...
én jégkorongnál jártam úgy, hogy pro-n vezetett két góllal cseszkó valaki ellen, a livescore-n hárommal, ütöttek megint egyet és hirtelen mindkettőn 2-1 -re váltott az eredmény. szerencsére 2.5 over volt a fogadás
életem első bwines fogadása úgy kezdődött, hogy valami Uganda-Seychelle-szigetekre (lehet mások voltak a szereplők, de hasonló kaliberek és a környékről) fogadtam hazaira, a bwin meg elkaszálta, mondván 0:0 lett, én meg chekkoltam és 1:0, azaz szerintem nyertem. Roppantul pipa voltam és felzaklatott, hogy az osztrák - máltai szélhámosbrigád egyből levesz lóvéval, ezért össze kellett kaparnom minden basic angol tudásom + rendesen szótároztam hozzá, hogy egy rendkívül primitív szókészletű, de mégiscsak asszertív hangvételű, hatásos reklamáló levelem megírjam - és lőn reklamálás után 1-2 napra rá jóváírták :DDDD határtalanul büszke voltam magamra... eh régi szép idők...