BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.06. 19:29

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
ZotyeszKB írta:Észak Korea - Szíria meccs volt az utolsó ami kellett volna az ázsiai szelómon...38. perctől a 90.-ig jelezte hogy Szíria vezet egy 11-es góllal...majd a 90. percben bejelezte hogy Korea gól, örültem is mert GG-t raktam. Erre fél perc múlva átírja hogy ja amúgy Korea vezet 1-0-ra...

Hab a tortán, hogy a tippmix.hu eredmények oldalon élő fogadásként győztesnek írják Szíriát, sima fogadásként meg Koreat.

egzotikus meccseknél előfordul, jártam már én is hasonlóan :DDD
még anno a bwinen is...

én jégkorongnál jártam úgy, hogy pro-n vezetett két góllal cseszkó valaki ellen, a livescore-n hárommal, ütöttek megint egyet és hirtelen mindkettőn 2-1 -re váltott az eredmény. szerencsére 2.5 over volt a fogadás

életem első bwines fogadása úgy kezdődött, hogy valami Uganda-Seychelle-szigetekre (lehet mások voltak a szereplők, de hasonló kaliberek és a környékről) fogadtam hazaira, a bwin meg elkaszálta, mondván 0:0 lett, én meg chekkoltam és 1:0, azaz szerintem nyertem. Roppantul pipa voltam és felzaklatott, hogy az osztrák - máltai szélhámosbrigád egyből levesz lóvéval, ezért össze kellett kaparnom minden basic angol tudásom + rendesen szótároztam hozzá, hogy egy rendkívül primitív szókészletű, de mégiscsak asszertív hangvételű, hatásos reklamáló levelem megírjam - és lőn reklamálás után 1-2 napra rá jóváírták :DDDD határtalanul büszke voltam magamra... eh régi szép idők...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.06.06. 19:39

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:egzotikus meccseknél előfordul, jártam már én is hasonlóan :DDD
még anno a bwinen is...

én jégkorongnál jártam úgy, hogy pro-n vezetett két góllal cseszkó valaki ellen, a livescore-n hárommal, ütöttek megint egyet és hirtelen mindkettőn 2-1 -re váltott az eredmény. szerencsére 2.5 over volt a fogadás

életem első bwines fogadása úgy kezdődött, hogy valami Uganda-Seychelle-szigetekre (lehet mások voltak a szereplők, de hasonló kaliberek és a környékről) fogadtam hazaira, a bwin meg elkaszálta, mondván 0:0 lett, én meg chekkoltam és 1:0, azaz szerintem nyertem. Roppantul pipa voltam és felzaklatott, hogy az osztrák - máltai szélhámosbrigád egyből levesz lóvéval, ezért össze kellett kaparnom minden basic angol tudásom + rendesen szótároztam hozzá, hogy egy rendkívül primitív szókészletű, de mégiscsak asszertív hangvételű, hatásos reklamáló levelem megírjam - és lőn reklamálás után 1-2 napra rá jóváírták :DDDD határtalanul büszke voltam magamra... eh régi szép idők...

Közben most megnézve Korea és Szíria múltbéli meccseit...mára beírtak egy 34. perces sárgát és egy 36. perces 11-es gólt...de ezek az odavágón történtek...nem tudom hogy keveredtek a mai meccsbe...:D :D
Hajrá Vegyész!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.06. 20:04

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Lisztes Juniornak lesz honfitársa az Eintrachtnál, profi szerződést kötöttek Fenyő Noah-val.

a valóságban meg találkozni se fognak és főleg nem a frankfurti öltözőben, legfeljebb ellenfélként ha egy ligába adják őket kölcsön

na ja
nem is mondtad, hogy indulsz Balassagyarmaton a választáson: https://gyarmatihirek.hu/2024/06/05/bal ... t-videoja/

naja, elegem lett a munkából
milyen színekben indulok?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.06. 20:10

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:a valóságban meg találkozni se fognak és főleg nem a frankfurti öltözőben, legfeljebb ellenfélként ha egy ligába adják őket kölcsön

na ja
nem is mondtad, hogy indulsz Balassagyarmaton a választáson: https://gyarmatihirek.hu/2024/06/05/bal ... t-videoja/

narancs
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.06. 21:06

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:na ja

narancs

egy a jelszó: tartós béke?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.06. 22:28

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:

narancs

az volt, de az orosz hackerek feltörték
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.06. 22:38

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:narancs

büchlerek, propperek, hackerek

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.06. 22:43

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:egy a jelszó: tartós béke?

A fórum felkent Afrika-sámánjaiként igazán járhatnátok egy esőtáncot, h Ruanda kiegyenlítsen.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.06. 22:46

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:egy a jelszó: tartós béke?

Balassagyarmat amúgy is érdekes hely, az ottani csapatot sponzorálta egy időben Anettka
https://www.origo.hu/sport/sport-futbal ... 130anettka
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.06. 22:47

zaggar írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:az volt, de az orosz hackerek feltörték

A fórum felkent Afrika-sámánjaiként igazán járhatnátok egy esőtáncot, h Ruanda kiegyenlítsen.

á, Benin sokkal erősebb
mi csak úgy hívjuk őket odahaza Enuguban Maradonapolival, hogy a kis szakadárok, avagy a kis sasok

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.06. 23:03

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:büchlerek, propperek, hackerek

á, Benin sokkal erősebb
mi csak úgy hívjuk őket odahaza Enuguban Maradonapolival, hogy a kis szakadárok, avagy a kis sasok

az előző eredményeik alapján egy x-et kinéztem a tuszikból (vagy hutukból)
de mondjuk erre a malighán eredményre se számítottam volna, algéria is szépen elhasal.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.06. 23:52

zaggar írta:
Adamek írta:
zaggar írta:

á, Benin sokkal erősebb

az előző eredményeik alapján egy x-et kinéztem a tuszikból (vagy hutukból)
de mondjuk erre a malighán eredményre se számítottam volna, algéria is szépen elhasal.

Ghána azért nem szar, de a Guinea győzelem az tényleg meglepő
kemény lehetett az ebek gibraltári dupla nullája is

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.06.07. 11:15

Miután előző napokban rendre nyertem a szögletekkel papíroson, mi sem természetesebb hogy ma már az angol és a német meccsen sincs szögletes opció...
Hajrá Vegyész!!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.06.07. 12:33

ZotyeszKB írta:Miután előző napokban rendre nyertem a szögletekkel papíroson, mi sem természetesebb hogy ma már az angol és a német meccsen sincs szögletes opció...

Nem azért ülnek ott, hogy téged pénzeljenek :)
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.07. 16:38

végre már jó hírek: állítólag a járásiba rakhatják a szitit + elkobozhatnak egy csomó bajnoki címet tőlük :DDDD
bár úgysem így lesz, de azért megnézném őket a tizenhatod osztályban, vagy nem tudom melyik ott a legalja...Szarka majd megmondja... :)

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.07. 16:44

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:büchlerek, propperek, hackerek

á, Benin sokkal erősebb

főleg, amikor az Enugu Réndzsörz a Benin Cicivel játszik.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.07. 16:58

Maradonapoli írta:végre már jó hírek: állítólag a járásiba rakhatják a szitit + elkobozhatnak egy csomó bajnoki címet tőlük :DDDD
bár úgysem így lesz, de azért megnézném őket a tizenhatod osztályban, vagy nem tudom melyik ott a legalja...Szarka majd megmondja... :)

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... -city-ugye

NSO cikk elvileg jól összefoglalja. City megtámadja azt a szabályozást, amire a 115 szabálytalanságának java épül. A PL ellen menni jogi úton csak akkor van értelme, ha már tényleg a vég közeleg. Ebből is sejthető, hogy oda fog csapni a Citynek, azt azért nem hiszem, hogy a profi szint alá tolják őket. Viszont a kizárás és a bajnoki címek elvétele elég valószínű.
Egyébként az ötödosztály az első nem profi liga ( Vanarama National league ).

Hogy ebből polgárháború lenne, kétlem. Az erős pletykák szerint is "csak" az Everton, Newcastle és Chelsea állt volna a City mögé, de "mi" biztos nem állunk mögéjük. Elvileg mi csak távolról figyelünk, és próbáljuk betartani a szabályokat ( persze a szabályokon belül azért ügyeskedve, vannak azért szaudi szponzoraink ), mert arra számítanak hogy a City el fog bukni.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.07. 17:10

Szarka írta:
Maradonapoli írta:végre már jó hírek: állítólag a járásiba rakhatják a szitit + elkobozhatnak egy csomó bajnoki címet tőlük :DDDD

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... -city-ugye

NSO cikk elvileg jól összefoglalja. City megtámadja azt a szabályozást, amire a 115 szabálytalanságának java épül. A PL ellen menni jogi úton csak akkor van értelme, ha már tényleg a vég közeleg. Ebből is sejthető, hogy oda fog csapni a Citynek, azt azért nem hiszem, hogy a profi szint alá tolják őket. Viszont a kizárás és a bajnoki címek elvétele elég valószínű.
Egyébként az ötödosztály az első nem profi liga ( Vanarama National league ).

Hogy ebből polgárháború lenne, kétlem. Az erős pletykák szerint is "csak" az Everton, Newcastle és Chelsea állt volna a City mögé, de "mi" biztos nem állunk mögéjük. Elvileg mi csak távolról figyelünk, és próbáljuk betartani a szabályokat ( persze a szabályokon belül azért ügyeskedve, vannak azért szaudi szponzoraink ), mert arra számítanak hogy a City el fog bukni.

óóóó.. már azt hittem tényleg a szőrösmellű nagypapák + részeg dokkmunkások ligájába kerülnek... :S :(((( az ötödosztáy lóphasz, onnan még én is felviszem bármelyik csapatot a pl-be menedzserbe... secperc alatt...

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.06.07. 22:04

ZotyeszKB írta:Miután előző napokban rendre nyertem a szögletekkel papíroson, mi sem természetesebb hogy ma már az angol és a német meccsen sincs szögletes opció...

És 50 perc után Anglia és Németország is 5-5 szögleten és hátrányban...:)
Hajrá Vegyész!!

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.12. 20:15

Motta----Juventus
Nesta---Monza
Ancelotti---Szentlőrinc (?)
Újpest-Munkás

Vissza: “www.nb1.hu”