Mech írta:Cselszky írta:Deep Purple írta:Ha már ellenfélválasztás...
Az Izrael elleni meccs nekem személy szerint eléggé kockázatosnak és provokatívnak tűnik. Fogalmam sincs, hogy lesz-e a lelátón vagy a pályán bármiféle politikai felhang. Talán bennem van a hiba, és mindenki egy emberként a csapatok sportteljesítményére fog figyelni. Mégis azt kell mondjam, hogy aki ezt épp most így leszervezte, annak a nénikéjét csókoltatom.
Még attól is tartok, hogy ha esetleg a magyar szurkereket meg is ússzuk, nem jutnak-e be olyan külföldiek, akik előadnak valami performanszt, mint pár hete a zsidó nagykövet valamelyik eseményén. A jegyvásárlás mikéntjével nem vagyok képben, de Debrecen tele van arab diákkal, plusz vannak irániak is bőven, akik akár a stadionon kívül is produkálhatják magukat.
az izraeliek jelezték, hogy nem tartanak igényt egy db vendégjegyre sem, adja el az mlsz, úgyhogy a játékosokon kívül meg a stábon kívül nem lesz izraeli
szerintem az MLSZ és a rendőrség jó pár éve már kiemelten figyel a válogatott meccseire a balhékat illetően, szerintem brutál túl lesz biztosítva megint minden
sosem értem a Puskásnál sem, hogy hogy az anyjuk p.jába tudnak ennyi készenlétist mindig összerántani, több ezren szoktak lenni, a Hungárián majdhogynem egyesével kísérik át az embereket a villamoshoz :D
Ahogy Cselszky írta, vendégszurkolók nélkül is számos helyen elcsúszhat a dolog. Legutóbb háború sem volt, választás sem, és nem egy Eb előestéjén játszttunk Izraellel, mégis sikerült botrányt faragni belőle. Egy zártkapus tétmeccs lett az eredménye Románia ellen.
Mondanám, hogy fogalmatlanság pont őket választani most, de nem vagyok benne biztos. Azt is kinézem, hogy szándékos provokáció.