SuperDepor írta:Döme mindig belenyúl
https://nb1.hu/hir/budapest-bajnoksag-1 ... kwFlMcCsIB
Nem olyan rég beszéltünk róla, hogy amatőr szinten sem minden feltétlenül patyolattiszta. Nem kellett sokat várni az illusztrációra.
SuperDepor írta:Döme mindig belenyúl
Mech írta:Átlagnézőszámok 2023/24:
1. Ferencváros 11.340
2. Diósgyőr 6.432
3. DVSC 5.373
4. Újpest 5.001
5. Fehérvár 4.001
6. ZTE 3.100
7. Kecskemét 2.952
8. MTK 2.792
9. Paks 2.512
10. Mezőkövesd 2.113
11. Kisvárda 2.040
12. Felcsút 1.929
Teljes átlag: 4.177 néző (tavalyi: 3.530). A térségből az osztrákoknak, cseheknek, horvátoknak, románoknak, lengyeleknek magasabb az átlag. Szerbek, szlovákok, szlovének akik mögöttünk vannak.
Savaria1919 írta:Révész felmondott Kisvárdán.
„Azzal, hogy sokkal kevesebbet tudtam a napi munkába beletenni, hibát követtem el, de különböző okok miatt nem tehettem, ezért én a héten az írásbeli felmondásomat már beadtam. A május 31-ig történő munkavégzés alatt megpróbálok mindent átadni, illetve megtalálni azt az ügyvezetőt a kft. élélre és azt a sportigazgatót, aki a későbbiekben tudja vinni az ügyet” – mondta Révész Attila az M1 aktuális csatornának. – „Egy jól összerakott, anyagilag rendben lévő klubbal meglehet az esély a következő szezonra is. A szándék így is egyértelmű, hogy harcban legyünk a feljutást érő pozíciókért” – tette hozzá.
Deep Purple írta:SuperDepor írta:Döme mindig belenyúl
Nem olyan rég beszéltünk róla, hogy amatőr szinten sem minden feltétlenül patyolattiszta. Nem kellett sokat várni az illusztrációra.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Révész felmondott Kisvárdán.
„Azzal, hogy sokkal kevesebbet tudtam a napi munkába beletenni, hibát követtem el, de különböző okok miatt nem tehettem, ezért én a héten az írásbeli felmondásomat már beadtam. A május 31-ig történő munkavégzés alatt megpróbálok mindent átadni, illetve megtalálni azt az ügyvezetőt a kft. élélre és azt a sportigazgatót, aki a későbbiekben tudja vinni az ügyet” – mondta Révész Attila az M1 aktuális csatornának. – „Egy jól összerakott, anyagilag rendben lévő klubbal meglehet az esély a következő szezonra is. A szándék így is egyértelmű, hogy harcban legyünk a feljutást érő pozíciókért” – tette hozzá.
Miért a távozó ügyvezető keres újat, miért nem a tulajdonos(ok)? Vagy lényegében az is ő?
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:Révész felmondott Kisvárdán.
Miért a távozó ügyvezető keres újat, miért nem a tulajdonos(ok)? Vagy lényegében az is ő?
amennyire szövevényes ez a várdai sztori, szerintem Révész megtalálja majd saját magát
Maradonapoli írta:Látom a révész story már ki lett tárgyalva... amúgy normális ez a faszi? azt tudjuk, hogy önmagával szemben kritikátlan nagyarcú egoista barom, ahol mindenki hibás, csak ő nem, de még tőle is új hogy "felmond" és úgy tervezgeti a jövőt mintha nem is ezt állította volna... Vagy a tulaj is ez a majom..?
Mech írta:Maradonapoli írta:Látom a révész story már ki lett tárgyalva... amúgy normális ez a faszi? azt tudjuk, hogy önmagával szemben kritikátlan nagyarcú egoista barom, ahol mindenki hibás, csak ő nem, de még tőle is új hogy "felmond" és úgy tervezgeti a jövőt mintha nem is ezt állította volna... Vagy a tulaj is ez a majom..?
résztulajdonos is állítólag, de én nem találtam erről semmi infót a neten
szóval elméletileg csak a sportigazgatói posztot passzolja le
SuperDepor írta:Hú ez a belterjes magyar futballközeg, fogalmam se volt arról, hogy Szentes Lázár a Kisvárdai Labdarúgó Akadémia vezetője, most pedig megy nyugdíjba:) Supka váltja:)
https://nb1.hu/hir/supka-attila-ismet-m ... wNsiVk_E4x
SuperDepor írta:Hú ez a belterjes magyar futballközeg, fogalmam se volt arról, hogy Szentes Lázár a Kisvárdai Labdarúgó Akadémia vezetője, most pedig megy nyugdíjba:) Supka váltja:)
https://nb1.hu/hir/supka-attila-ismet-m ... wNsiVk_E4x
Mech írta:Maradonapoli írta:Látom a révész story már ki lett tárgyalva... amúgy normális ez a faszi? azt tudjuk, hogy önmagával szemben kritikátlan nagyarcú egoista barom, ahol mindenki hibás, csak ő nem, de még tőle is új hogy "felmond" és úgy tervezgeti a jövőt mintha nem is ezt állította volna... Vagy a tulaj is ez a majom..?
Mech írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:Miért a távozó ügyvezető keres újat, miért nem a tulajdonos(ok)? Vagy lényegében az is ő?
amennyire szövevényes ez a várdai sztori, szerintem Révész megtalálja majd saját magát
remélem ez hogy Révész meg Szentes is lelép egyből, azt jelenti, hogy tényleg süllyed a hajó és őket is magára hagyja most már a Fidesz, mint a Balmazzal tették
Cselszky írta:Mech írta:Maradonapoli írta:Látom a révész story már ki lett tárgyalva... amúgy normális ez a faszi? azt tudjuk, hogy önmagával szemben kritikátlan nagyarcú egoista barom, ahol mindenki hibás, csak ő nem, de még tőle is új hogy "felmond" és úgy tervezgeti a jövőt mintha nem is ezt állította volna... Vagy a tulaj is ez a majom..?
Látom, hogy a Várda SE a tulaj. Abban nincs feltüntetve képviselőként, de simán lehet, hogy ő a góré, és egy stróman az aláíró.
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Mech írta:résztulajdonos is állítólag, de én nem találtam erről semmi infót a neten
Látom, hogy a Várda SE a tulaj. Abban nincs feltüntetve képviselőként, de simán lehet, hogy ő a góré, és egy stróman az aláíró.
gondolom seszták kijáró enbere révész
jutalmul, - vagy hogy még motiváltabb legyen - korábban kapott a górétól 10-20 % részesedést...
Mech írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Látom, hogy a Várda SE a tulaj. Abban nincs feltüntetve képviselőként, de simán lehet, hogy ő a góré, és egy stróman az aláíró.
gondolom seszták kijáró enbere révész
jutalmul, - vagy hogy még motiváltabb legyen - korábban kapott a górétól 10-20 % részesedést...
szerintem kap (lop) ő ott pénzt mindenből (igazolások, fizuk, up)...
semmivel sem jobb, mint a 90-es évek "gengszter" tulajai
Maradonapoli írta:Mech írta:Maradonapoli írta:gondolom seszták kijáró enbere révész
szerintem kap (lop) ő ott pénzt mindenből (igazolások, fizuk, up)...
az már igaz, de hagyják neki....
pl. ő maga dicsekedett azzal, hogy milyen jó befektetés, hogy "színvonalas házakat" épített az idegenlégiósoknak, akiknek tőle bérli a klub.... gondolom ez csak a jéghegy csúcsa lehet...
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Mech írta:szerintem kap (lop) ő ott pénzt mindenből (igazolások, fizuk, up)...
az már igaz, de hagyják neki....
pl. ő maga dicsekedett azzal, hogy milyen jó befektetés, hogy "színvonalas házakat" épített az idegenlégiósoknak, akiknek tőle bérli a klub.... gondolom ez csak a jéghegy csúcsa lehet...
étterme is van:
https://index.hu/kultur/gasztro/2021/11 ... aporkolt-/
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:az már igaz, de hagyják neki....
étterme is van:
https://index.hu/kultur/gasztro/2021/11 ... aporkolt-/
Ott eteti a csapatot, egyik kezével kiállítja a számlát, a másikkal kifizeti.
Lehet, hogy van mosodája is, stb.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég