zaggar írta:Egyszerűen nem hiszem el, h már megint a 97. percben ment el a meccsem..ezek szórakoznak az idegeimmel az fix.
melyik?
zaggar írta:Egyszerűen nem hiszem el, h már megint a 97. percben ment el a meccsem..ezek szórakoznak az idegeimmel az fix.
Maradonapoli írta:zaggar írta:Egyszerűen nem hiszem el, h már megint a 97. percben ment el a meccsem..ezek szórakoznak az idegeimmel az fix.
melyik?
zaggar írta:Szarka írta:Adamek írta:a legszórakoztatóbb része októberben lesz, mikor a tucatnyi menő manó feléről kiderül az új csapatánál, hogy nem passzol oda vagy csak szimplán kevés a feladatra
Bizonyosan sok edző meg is fog bukni, egyrészt mert jópár klub kapkodásra kényszerül, mások meg alapból is kockáztatnak ( Brighton pl ).
Egyszerűen nem is jöhet be minden igazolás, ha nincs alaposan körbejárva. Slot esetében is igyekeztek minden kockázatot minimalizálni, ettől még simán lehet, hogy BL helyre se futnak be, és még se passzol majd a csapathoz.
Én már most azt tippelem, hogy bárki is lesz a Chelsea edzője, nem viszi végig a szezont, Napoli úgy szintén, de Flick esetében is veszélyes, hogy vagy a klub vagy az edzőnek lesz elege a helyzetből.
akkor majd vki reaktiválja Ranierit, addigra már úgyis hiányozni fog neki a kispad
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Bizonyosan sok edző meg is fog bukni, egyrészt mert jópár klub kapkodásra kényszerül, mások meg alapból is kockáztatnak ( Brighton pl ).
Egyszerűen nem is jöhet be minden igazolás, ha nincs alaposan körbejárva. Slot esetében is igyekeztek minden kockázatot minimalizálni, ettől még simán lehet, hogy BL helyre se futnak be, és még se passzol majd a csapathoz.
Én már most azt tippelem, hogy bárki is lesz a Chelsea edzője, nem viszi végig a szezont, Napoli úgy szintén, de Flick esetében is veszélyes, hogy vagy a klub vagy az edzőnek lesz elege a helyzetből.
akkor majd vki reaktiválja Ranierit, addigra már úgyis hiányozni fog neki a kispad
Hagyjuk már az öreget nyugodtan visszavonulni. 72 evesen én már tuti csak a tengerparton süttetném magam, zabálnék meg max járnám a világot.
zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:Egyszerűen nem hiszem el, h már megint a 97. percben ment el a meccsem..ezek szórakoznak az idegeimmel az fix.
melyik?
Enppi-Ceramica Cleopatra
Szarka írta:Amúgy meglepő vagy sem, de Mourinhot nem hozták szóba egyik top csapattal se.
SuperDepor írta:MC - MU
FA Cup
Oddszraketa : a norvég vadállat lő gólt 4,5 , megfontolandó
SuperDepor írta:MC - MU
FA Cup
ZotyeszKB írta:SuperDepor írta:MC - MU
FA Cup
Már majdnem tettem fel rá mindent, de aztán látom 1. gólszerzőként van ez az odds.
ZotyeszKB írta:SuperDepor írta:MC - MU
FA Cup
Már majdnem tettem fel rá mindent, de aztán látom 1. gólszerzőként van ez az odds.
Savaria1919 írta:Szakad az eső Czestochowában, később kezdődik a meccs. De tökmindegy, a Jaga már hárommal vezet Eppelék ellen, ezzel ők a bajnokok.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Szakad az eső Czestochowában, később kezdődik a meccs. De tökmindegy, a Jaga már hárommal vezet Eppelék ellen, ezzel ők a bajnokok.
Na, a Jagellók megint királyok lettek! Ideje volt már!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég