SuperDepor írta:Azta kurva...
na mi van, Isti? :)
SuperDepor írta:Azta kurva...
Adamek írta:kész, ha most nem ver egy öngólt a DVTK akkor nincs igazság
SuperDepor írta:Hatodikok lettünk, volt már rosszabb.
ZotyeszKB írta:A második elvett gól tipikus az a 0,1 milliméteren múló amit jó érzésű ember nem vesz el :D
Arról ne is beszéljünk, hogy most a Dió tekert rendesen, Újpesten valamiért nem ment nekik ennyire :D
Maradonapoli írta:Adamek írta:kész, ha most nem ver egy öngólt a DVTK akkor nincs igazság
másnap feloszlatnák a klubot, a stróman dokit pedig kineveznék háziorvosnak Tiszaburára
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:kész, ha most nem ver egy öngólt a DVTK akkor nincs igazság
másnap feloszlatnák a klubot, a stróman dokit pedig kineveznék háziorvosnak Tiszaburára
ha ez számít, nálam becsületből buktatok mindent és erre az se magyarázat, hogy kell a picsának a Várda az NB1-be
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:másnap feloszlatnák a klubot, a stróman dokit pedig kineveznék háziorvosnak Tiszaburára
ha ez számít, nálam becsületből buktatok mindent és erre az se magyarázat, hogy kell a picsának a Várda az NB1-be
egyetértünk májszter uram! többször mondtam már, hogy inkább látnám a csapatot független klubként a megye 3-ban, mint nersevik bundacsapatként a mennyeiben - mert ide azt a szerepet osztották -alakítani az eredményeket a nersevik főgecik szája íze szerint
ja és nálam már rég megbuktak a diósgyőri nersevik gazemberek becsületből, legkésőbb amikor a rivális edzőjét bajnokság hajrája előtt átigazolták szegedről...onnantól lettem halista (is)... hányingerem van ezektől a gecievőktől...
Adamek írta:SuperDepor írta:Hatodikok lettünk, volt már rosszabb.
viszont egyre neccesebb megmagyarázni a 31. fordulóban történteket
nem mintha akárki is piszkálná a dolgokat akinek számít a szava
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:ha ez számít, nálam becsületből buktatok mindent és erre az se magyarázat, hogy kell a picsának a Várda az NB1-be
egyetértünk májszter uram! többször mondtam már, hogy inkább látnám a csapatot független klubként a megye 3-ban, mint nersevik bundacsapatként a mennyeiben - mert ide azt a szerepet osztották -alakítani az eredményeket a nersevik főgecik szája íze szerint
ja és nálam már rég megbuktak a diósgyőri nersevik gazemberek becsületből, legkésőbb amikor a rivális edzőjét bajnokság hajrája előtt átigazolták szegedről...onnantól lettem halista (is)... hányingerem van ezektől a gecievőktől...
hát ja, de sajnos ez így lesz ameddig ki nem döglik az egész emberi söpredék és vissza nem jönnek a dinók
remélem holnap meghasad a gyep a derbi arcszesz alatt és elnyeli a teljes hazai élvonalat a csúcsakadémiákkal együtt
SuperDepor írta:banok írta:Javier Arizmendi írta:Jó lesz majd rajta is röhögni, amikor a fradi megint másodosztályú lesz.
Ezt azért ne várd fél lábon...
Van némi ellentmondás, hogy hithű antifedeszesként lubickolsz abban, hogy az általad megvetett rendszer olyan torz piaci viszonyokat hozott létre a magyar futballban, hogy a Ferencváros keretének értéke = Zte + Kecskemét + Mezőkövesd + Kisvárda + Újpest + MTK + Paks.
Olyan kurvás ez.
RC írta:A vajdának nem volt elég a nk indulás, némi színesfémre is vágyott, ebben Kósa, a dokija és a bíró segítő kezet nyújtott. Nyilván nem irányított a bajnokság.
banok írta:SuperDepor írta:banok írta:
Van némi ellentmondás, hogy hithű antifedeszesként lubickolsz abban, hogy az általad megvetett rendszer olyan torz piaci viszonyokat hozott létre a magyar futballban, hogy a Ferencváros keretének értéke = Zte + Kecskemét + Mezőkövesd + Kisvárda + Újpest + MTK + Paks.
Olyan kurvás ez.
Az ideológiákból kinőttem, engem csak az eredmény érdekel.
És igen, a szekér az adónkból lett meglökve de a szekér elkezdett magától is menni. Az meg, hogy a többi nem képes, nem akar, nem tud eredményeket elérni vagy csak módjával nem érdekel.
Elegem van rinyából.
banok írta:SuperDepor írta:banok írta:
Olyan kurvás ez.
Az ideológiákból kinőttem, engem csak az eredmény érdekel.
És igen, a szekér az adónkból lett meglökve de a szekér elkezdett magától is menni. Az meg, hogy a többi nem képes, nem akar, nem tud eredményeket elérni vagy csak módjával nem érdekel.
Elegem van rinyából.
SuperDepor írta:Hatodikok lettünk, volt már rosszabb.
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 1 vendég