Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Tegnap pusztulat volt, a kecseg girona-<3<3<3 Villarreal <3<3<3 vitte a volna a szelómat mert a kis sz*rházi katalányok nem engedtek be még egy gólt, szerencsére 10 %-os veszteséggel szünetben ki tudtam szedni a lóvét, éreztem, hogy a másodikban nem fog lejöni 2 gól... ellenben ma! Vissza kell venni a kormányzást a dollárbaloldaltól! Soha többé baloldal! Megállítjuk a migrációt, a gendert, a háborút és a sülysápi zónázót!
főszeló:
Brighton-Chelsea 1,5 over
MU-Newcastle 1,5 over
Nice-PSG 1,5 over
Paks-FTC 0,5 over
+ ment egy oddrakéta gombokért a tegnapi bukta kiküszöbölésére, nevezetesen azt állítják, hogy az FTC mint a két félidőben betalál, mondjuk úgy kissé kétkedek a dologban, de 3,2-es oddsért minimál téten egynek jó. Ha jön, jön, ha nem, akkor máv.
én tegnap csorbát köszörültem, jött egy Spártai Prága, Night Rangers, Margit, Manci négyes utóbbi kettő még egyszer külön, szóval visszanyertem a múltheti rablást, sajnos a szeretett Tengeralattjárónk meccsére Sör gólt is tippeltem így az elúszott
grat Metser! azért még így is bőven pluszos vagy, lassan veheted a másik arany mandzsettagombot a yachtozáshoz
5 gomb után jöhet a sapka, aztán a kesztyű és a kravátli
utána onedin-pajeszt növesztek és meghívlak borkaizni egyet fejenként két szipirtyóval
:quality(70)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/elfinanciero/NAM7CC3H2ZF4TJB6EWATORCKJU.jpg)
:quality(70)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/elfinanciero/HAL5IKKOEZB2ZPKIADJ26NKWSM.png)