dingo írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:Chinoin SC-t
Phőbus FC, ők a Berlini úton játszottak
Fővárosban 33fc, vidéken SBTC
fővárosban Csút, vidéken Vojvodina
dingo írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:Chinoin SC-t
Phőbus FC, ők a Berlini úton játszottak
Adamek írta:dingo írta:Savaria1919 írta:Phőbus FC, ők a Berlini úton játszottak
fővárosban Csút, vidéken Vojvodina
dingo írta:Javier Arizmendi írta:zaggar írta:
Tiszakécskével mi a baj?
Siófok az dráma..:(
Kécske mögött a yachtos Szijj László van. Egy tiszai pénztáros lőrinc. Fura, hogy kiestek,de nem kár értük.
A Duna Aszfalt kécskei cég, az a normális, hogy a helyi csapatot futtatják. Nekik is a Fradit kellene? Ráadásul a kécskének még némi múltja is van
Javier Arizmendi írta:dingo írta:Javier Arizmendi írta:Kécske mögött a yachtos Szijj László van. Egy tiszai pénztáros lőrinc. Fura, hogy kiestek,de nem kár értük.
A Duna Aszfalt kécskei cég, az a normális, hogy a helyi csapatot futtatják. Nekik is a Fradit kellene? Ráadásul a kécskének még némi múltja is van
Az rendben van, hogy kécskeiek, csak miből van a pénzük. Ilyen alapon lölönek is örülhetunk, csuti létére csutba tömi az állami közpénzt.
Csábi rendesen beleállt az ETOba, nem láttam a meccset, lehet igaza van. Azért az fura, hogy csak a külföldiek zsoldosok, amikor valakinek egy pályafutás alatt van 15 hazai klubja, az korrekt sportember.
dingo írta:Javier Arizmendi írta:dingo írta:A Duna Aszfalt kécskei cég, az a normális, hogy a helyi csapatot futtatják. Nekik is a Fradit kellene? Ráadásul a kécskének még némi múltja is van
Az rendben van, hogy kécskeiek, csak miből van a pénzük. Ilyen alapon lölönek is örülhetunk, csuti létére csutba tömi az állami közpénzt.
Csábi rendesen beleállt az ETOba, nem láttam a meccset, lehet igaza van. Azért az fura, hogy csak a külföldiek zsoldosok, amikor valakinek egy pályafutás alatt van 15 hazai klubja, az korrekt sportember.
Azért a Csútba és a Kécskébe ölt "közpénz" nem ugyanaz a nagyságrend. És mint mondtam nekik van némi múltjuk is.
Adamek írta:dingo írta:Javier Arizmendi írta:Az rendben van, hogy kécskeiek, csak miből van a pénzük. Ilyen alapon lölönek is örülhetunk, csuti létére csutba tömi az állami közpénzt.
Azért a Csútba és a Kécskébe ölt "közpénz" nem ugyanaz a nagyságrend. És mint mondtam nekik van némi múltjuk is.
sajnos már a Csútnak is van
ZotyeszKB írta:Jött egy pletyka most itt az Illovszkyban, hogy a Haladás az 5. percben levonul a pályáról...azért kétlem, hogy ez megtörténne...
ZotyeszKB írta:Jött egy pletyka most itt az Illovszkyban, hogy a Haladás az 5. percben levonul a pályáról...azért kétlem, hogy ez megtörténne...
Savaria1919 írta:ZotyeszKB írta:Jött egy pletyka most itt az Illovszkyban, hogy a Haladás az 5. percben levonul a pályáról...azért kétlem, hogy ez megtörténne...
Erről én is hallottam. De szerencsére nem valósult meg.
Nehéz szavakba önteni, amit most érzek.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:ZotyeszKB írta:Jött egy pletyka most itt az Illovszkyban, hogy a Haladás az 5. percben levonul a pályáról...azért kétlem, hogy ez megtörténne...
Erről én is hallottam. De szerencsére nem valósult meg.
Nehéz szavakba önteni, amit most érzek.
Amúgy a licenckérelem elutasításáról az illetékesek mondtak valamit, vagy már arra sem veszik a fáradságot?
Mech írta:szánalmas volt ez a Vasas tegnap a pályán, és a lelátón egyaránt
Savaria1919 írta:Mech írta:szánalmas volt ez a Vasas tegnap a pályán, és a lelátón egyaránt
Tóth Milán volt a kedvencem, kimosolygott egyből az elején, aztán ki is hagyta a büntetőt
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:szánalmas volt ez a Vasas tegnap a pályán, és a lelátón egyaránt
Tóth Milán volt a kedvencem, kimosolygott egyből az elején, aztán ki is hagyta a büntetőt
igazi kis 20 éves hülyegyerek a kihipozott fejével
ellenben Doki rendes volt, egyből mutatta, hogy sorry
Jovát nem értettem mit magyarázott folyamatosan kifele, pláne meccs végén mi szükség volt a hergelésre, nem is foglalkozott vele addig senki
hangosbemondó is elmehet a faszba, haldoklóba belerúgni.. hiányoznak ezek a francnak az nb1-ből a 600 nézőjükkel
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Tóth Milán volt a kedvencem, kimosolygott egyből az elején, aztán ki is hagyta a büntetőt
Jovát nem értettem mit magyarázott folyamatosan kifele, pláne meccs végén mi szükség volt a hergelésre, nem is foglalkozott vele addig senki
hangosbemondó is elmehet a faszba, haldoklóba belerúgni.. hiányoznak ezek a francnak az nb1-ből a 600 nézőjükkel
Doki a végén odament mindenkihez kezet fogni, a meccs után interjúban is korrekt volt. Jova biztos sörhöz akart jutni.
Az a hangosbemondó meg mindig is tróger volt, ahányszor velük játszottunk.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:szánalmas volt ez a Vasas tegnap a pályán, és a lelátón egyaránt
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:igazi kis 20 éves hülyegyerek a kihipozott fejével
Doki a végén odament mindenkihez kezet fogni, a meccs után interjúban is korrekt volt. Jova biztos sörhöz akart jutni.
Az a hangosbemondó meg mindig is tróger volt, ahányszor velük játszottunk.
azt néztem Radó is egyből odament Pedróhoz
Sanyeey írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Tóth Milán volt a kedvencem, kimosolygott egyből az elején, aztán ki is hagyta a büntetőt
Ki a faszom szurkol egyáltalán még a Vasasnak amúgy
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég