BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.12. 13:51

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Al-Ezredes nincs is akkor?

Al-Gebra van

ott játszott Al-Bertini és Al-Tobelli levezetésként?

szerencsére még nem :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.05.12. 14:42

ezek a laziós gyerekek mintha már lélekben nyaralnának, eléggé nyekenyóka meccs volt ez
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.12. 15:15

Mai napra egy jó kis golparádet várok az angol rangadón. Az Arsenal fogja kontrollálni a meccset, de ettől még találhat gólt a ManU. 1-3 az első tippem.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.12. 15:39

zaggar írta:ezek a laziós gyerekek mintha már lélekben nyaralnának, eléggé nyekenyóka meccs volt ez

akkor a nápolyiakra mit mondanál? :)

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.12. 17:24

a darmstadt majdnem diósgyőringezett egyet

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.05.12. 17:59

https://twitter.com/oocLegia/status/1789685364895912429
Blazic öngóljával vezet a Legia Poznanban. Szórakoztató meccs lehet, volt vartalanított gól meg kihagyott tizi is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.12. 18:12

kurva atléti vitte is a szelót... 1 gólt ennek a harmatgyenge sz*rszeltának... bazmeg....

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.05.12. 18:12

Maradonapoli írta:
zaggar írta:ezek a laziós gyerekek mintha már lélekben nyaralnának, eléggé nyekenyóka meccs volt ez

akkor a nápolyiakra mit mondanál? :)

a tieid tavaly óta nyaralnak:)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.05.12. 18:19

Sturm megtöri a sóvári bikák uralmát
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.05.12. 18:21

Savaria1919 írta:https://twitter.com/oocLegia/status/1789685364895912429
Blazic öngóljával vezet a Legia Poznanban. Szórakoztató meccs lehet, volt vartalanított gól meg kihagyott tizi is.

https://twitter.com/polski_ligowiec/sta ... 7231646153
Második öngól, szépségdíjas ez is.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.05.12. 18:50

Savaria1919 írta:Sturm megtöri a sóvári bikák uralmát

majd a jövő héten, Linzben másképp gondolták
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.12. 19:26

Szarka írta:Mai napra egy jó kis golparádet várok az angol rangadón. Az Arsenal fogja kontrollálni a meccset, de ettől még találhat gólt a ManU. 1-3 az első tippem.

koncentráljunk inkább arra az EB-re totóstárs
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.12. 19:31

Szarka írta:Mai napra egy jó kis golparádet várok az angol rangadón. Az Arsenal fogja kontrollálni a meccset, de ettől még találhat gólt a ManU. 1-3 az első tippem.

Hm, meglepően összeszedett volt az MU, nem csinált a meccsből konstans rohangálast, és még hátulról is próbaltak építkezni.
Az Arsenal pedig nem hozta a szintjét, legalábbis támadásban. Lehetett volna azért 2-3 gól így is, de csak Casemiro óriasi hibája hozott gólt.
Végülis behúzta az Arsenal, nekik ez is elég, egy viharos időjárás közepette végülis érthető, hogy nem hozták ki magukból a maximumot.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.05.12. 19:32

Adamek írta:

Most nem fogadtam, EB ig nem is tervezek. A tipp persze így is nagyon mellé ment.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.05.12. 20:24

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:Még egy érdekesség:

Újjáalapítják a Chievót. :)

Két éve mentek csődbe, ma volt a csődbiztosnál az árverés, ahol a klub egykori gólzsákja, Pellissier tett le 330 ezer eurót a címerért.

Kíváncsi leszek, h mire mennek majd, mondjuk a Hellast jobban csíptem mindig is, de ellendrukkere se voltam a Chievonak.
Igaz ezek az olasz újraindulások eléggé gyatrán szoktak elsülni. Parmának is sok idő kellett, h talpra álljon, Vicenza, Palermo sehol se egyelőre.
Nekem a Piacenza Calcio volt az egyik kedvenc klubom még a 90-es években, hát szépen eltűntek a süllyesztőben, pedig komoly karriert befutott focisták indultak el náluk a pályafutásuk hajnalán. Ott valamikor 2022 vége felé álltak össze a helyi vállalkozók, h összerántsák a klubot (volt egy másik városi csapat is, a Pro Piacenza, nekik aztán teljes megszűnés lett a sorsuk pár éve) és egyfajta utánpótlás nevelők legyenek. Ez olyan jól sikerült, h ha nagy harcban is, de tavaly végül kiestek a Serie D-be, idén meg nem tudták megnyerni, volt, h vezettek, de elcseszték a végét, uh vmi komoly menetelés kell, h visszajuthassanak a harmadosztályba. Sajna a Serie A a távlati terveikbe sincs benne, nagyon max a B, de egyelőre az se reális.
Jó kérdés, h a Chievo meddig akar eljutni, ha valóban újrakezdik.

A D-ből igazi rémálom visszakerülni, nem hiába kapálódznak egykori kivéreztetett fellegvárak is a c-ben a kiesés elkerüléséért. Gyakorlatilag 1 kizárólag a bajnok jut fel, mint a magyar nb3-ból :D 3-5 években mérhető onnan visszamászni.

Piacenza el is szúrta, azonnal kiestek a play off-ban..
Újpest-Munkás

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.05.12. 20:25

Szarka írta:
Adamek írta:

Most nem fogadtam, EB ig nem is tervezek. A tipp persze így is nagyon mellé ment.

Gondoltam, h rápróbálok ma a két angol osztályzóra, hazai győzelem tippekkel. De mivel nem nagyon éreztem őket az utóbbi időben, lemondtam róla. A két x-től asszem agybajt kaptam volna.
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.12. 20:44

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Kíváncsi leszek, h mire mennek majd, mondjuk a Hellast jobban csíptem mindig is, de ellendrukkere se voltam a Chievonak.
Igaz ezek az olasz újraindulások eléggé gyatrán szoktak elsülni. Parmának is sok idő kellett, h talpra álljon, Vicenza, Palermo sehol se egyelőre.
Nekem a Piacenza Calcio volt az egyik kedvenc klubom még a 90-es években, hát szépen eltűntek a süllyesztőben, pedig komoly karriert befutott focisták indultak el náluk a pályafutásuk hajnalán. Ott valamikor 2022 vége felé álltak össze a helyi vállalkozók, h összerántsák a klubot (volt egy másik városi csapat is, a Pro Piacenza, nekik aztán teljes megszűnés lett a sorsuk pár éve) és egyfajta utánpótlás nevelők legyenek. Ez olyan jól sikerült, h ha nagy harcban is, de tavaly végül kiestek a Serie D-be, idén meg nem tudták megnyerni, volt, h vezettek, de elcseszték a végét, uh vmi komoly menetelés kell, h visszajuthassanak a harmadosztályba. Sajna a Serie A a távlati terveikbe sincs benne, nagyon max a B, de egyelőre az se reális.
Jó kérdés, h a Chievo meddig akar eljutni, ha valóban újrakezdik.

A D-ből igazi rémálom visszakerülni, nem hiába kapálódznak egykori kivéreztetett fellegvárak is a c-ben a kiesés elkerüléséért. Gyakorlatilag 1 kizárólag a bajnok jut fel, mint a magyar nb3-ból :D 3-5 években mérhető onnan visszamászni.

igazából az első helyet szúrták el, a play-offból senki nem jut fel alapesetben, ha jól tudom, csak azért rendezik, hogy:
- mégse unatkozzon a D-s élmezőny sem
- ha valamiért valaki visszalép, akkor meghatározza a feltöltési sorrendet
- meg talán valami copa italiás helyezést ér (de még ebben sem vagyok biztos)

Vagyis, ha minden oké a feljutóknál, hajukra kenhetik a play-off győztesei is.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.05.12. 21:53

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:A D-ből igazi rémálom visszakerülni, nem hiába kapálódznak egykori kivéreztetett fellegvárak is a c-ben a kiesés elkerüléséért. Gyakorlatilag 1 kizárólag a bajnok jut fel, mint a magyar nb3-ból :D 3-5 években mérhető onnan visszamászni.

igazából az első helyet szúrták el, a play-offból senki nem jut fel alapesetben, ha jól tudom, csak azért rendezik, hogy:
- mégse unatkozzon a D-s élmezőny sem
- ha valamiért valaki visszalép, akkor meghatározza a feltöltési sorrendet
- meg talán valami copa italiás helyezést ér (de még ebben sem vagyok biztos)

Vagyis, ha minden oké a feljutóknál, hajukra kenhetik a play-off győztesei is.

az ékszíjat ledobja az ember, mire végigbogarássza ezt az egészet
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.05.12. 23:07

péesgés csürhe baszki...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.13. 06:22

Maradonapoli írta:péesgés csürhe baszki...

ilyenek ezek a féltávnál behúzott/elvesztett bajnoki címek/bennmaradások sajnos
lehet, hogy a fura rájátszásos bajnokságok sem véletlen születek meg, igazságtalan szar az összes de talán ezekkel kigyomlálják az év végi legnagyobb pofátlanságokat, mondjuk ott meg év közben lehet nagyokat pihenni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”