A 100 gólos ünnepelt vezette győzelemre az MTK-t a Vasas ellen

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.11. 17:25

Budapest – Azért nyertek a hazaiak, mert Kanta József náluk játszott.

MTK-Vasas 1-0

Kanta Józsefet, az MTK csapatkapitányát köszöntötték a kezdés előtt, mert az előző fordulóban megszerezte a 100. gólját az NB I-ben. Viszont azért is lehetett volna ünnepelni a karmestert, hogy mennyi gólpasszt adott már a pályafutása során, vagy mennyi olyan támadást indított el vagy komponált szinte végig, aminek a végén a csapata betalált az ellenfél kapujába.

Kanta József igazi irányító, a kék-fehérek kortárs ékköve, aki a Vasas ellen is bőszen lődözte be a labdákat az ellenfél tizenhatosára. Szinte mindegyik szabadrúgása veszélyes volt, az egyik ravasz lövésénél Nagy Gergely bravúrral védte a bal alsó sarokba tartó labdát. A 42. percben viszont már a kapus sem tudott segíteni a csapatán, mert a beívelés után Ramos megszerezte a vezetést a hazaiaknak, akik az életükért, azaz a bennmaradásért küzdenek.

Az NB I-es bajnokság állása

OTP Bank Liga 2016/2017

Fordulás után fokozatosan változott meg a játék képe. Torghellét véleményes szituációban állították meg lesen a Vasas tizenhatosán belül, majd innentől kezdve egyre többször kerültek az angyalföldiek is az MTK tizenhatosának az előterébe vagy éppen a kapu elé. Ordító ziccert azonban nem tudtak kidolgozni a piros-kékek.

Sőt, az utolsó pillanatokban Torghelle remek kiugratása után Kolomoiets előtt adódott a meccs helyzete, de annyira ügyetlenül tolta meg a labdát, hogy Nagy elé vetődve le tudta szedni a lábáról a labdát.

Az MTK azért nyert, mert volt egy karmestere, míg az angyalföldieknek nem.

zaggar
Kulcsjátékos

Re: A 100 gólos ünnepelt vezette győzelemre az MTK-t a Vasas ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » 2017.03.11. 17:27

Voltam akkora marha, h belenézzek..szánalmas ez a Vasas. Kiesőjelölt otthonában, egygólos hátrányban hátrafelé meg oldalra passzolgatnak..jó hosszú lesz nyáron is a magyar csapatok karriere a nemzetközi kupákban, ha itthon ennyire futja.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.03.11. 17:33

Kezd leereszteni a Vasas.Ezt majd nekünk is jó lenne kihasználni.
HAJRÁ HALI!

MTKfan
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: MTKfan » 2017.03.11. 18:12

Na, jól van, ez most jól alakult. A közvetlen riválisaink kikaptak.

Továbbra is a gólképtelenség a legnagyobb gond. Csak a Gyirmót szerzett nálunk kevesebb gólt.
MTK, magyar válogatott
Bikini, Queen, Genesis, Kent

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.03.11. 18:17

Hát ez mi volt?? Grat az Mtk-nak! Ez a meccs a a két günteren ment el. Ezt Burmeister gyereket a halál f@szára kellene zavarni. Sokadik meccsen hibázik nem kicsit. A gólnál tanítani nem lehet úgy ahogy elmaradt a labdába belebotló Mtk játékosról. Legalább 3 métert lemaradt. Lehet így tanítják a bundásligába. Abszurd..Ahogy az is hogy a günter miért erőlteti? De nem csak őt,Remili régóta,Szivacski, ma amit előadott foci címén azt büntetni kellene. Ádámnak sem megy,közben Kulcsárt jegeli,ahogy Debrecenit is.Osi kölcsönadását már nem is említem,ahogy azt sem hogy a keret jelentős része 190cm felett van,és nem találunk erre taktikát,fejjel teljesen impotensek vagyunk.Állandóan arról pofázik hogy minden posztra hasonló képességű játékosok vannak. Akkor ha ezek ilyen szarul nyomják hetek óta,mi a f@szért nem változtat? Két játékos volt akik hozták amit kell.Hangya és Ristevski. A többi harmat gyenge volt. Nem értettem a felkészülést sem. Nem megbántva az ellenfeleket,de várható volt hogy szinte éles meccsek helyett,harmad és negyed osztályú csapatok ellen nem lehet felmérni azt hogy hol áll a csapat. Nekem ne mondja senki az ellenkezőjét,még akkor sem ha épp günterlandból jött. Most vissza üt. Nem,nem vártam bajnoki címet,mert attól mi fényévre vagyunk,és nem felejtettem el az őszi csodát sem,de a mai produktum egy nulla volt. Mínusz nulla! Amit günternek köszönhetünk. Semmivel nem jobb edző mint Szanyó. A különbség annyi,hogy amíg Szanyónak nem volt szerencséje,ennek annál több.. Hajrá Vasas!
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.03.11. 18:20

just írta:Hát ez mi volt?? Grat az Mtk-nak! Ez a meccs a a két günteren ment el. Ezt Burmeister gyereket a halál f@szára kellene zavarni. Sokadik meccsen hibázik nem kicsit. A gólnál tanítani nem lehet úgy ahogy elmaradt a labdába belebotló Mtk játékosról. Legalább 3 métert lemaradt. Lehet így tanítják a bundásligába. Abszurd..Ahogy az is hogy a günter miért erőlteti? De nem csak őt,Remili régóta,Szivacski, ma amit előadott foci címén azt büntetni kellene. Ádámnak sem megy,közben Kulcsárt jegeli,ahogy Debrecenit is.Osi kölcsönadását már nem is említem,ahogy azt sem hogy a keret jelentős része 190cm felett van,és nem találunk erre taktikát,fejjel teljesen impotensek vagyunk.Állandóan arról pofázik hogy minden posztra hasonló képességű játékosok vannak. Akkor ha ezek ilyen szarul nyomják hetek óta,mi a f@szért nem változtat? Két játékos volt akik hozták amit kell.Hangya és Ristevski. A többi harmat gyenge volt. Nem értettem a felkészülést sem. Nem megbántva az ellenfeleket,de várható volt hogy szinte éles meccsek helyett,harmad és negyed osztályú csapatok ellen nem lehet felmérni azt hogy hol áll a csapat. Nekem ne mondja senki az ellenkezőjét,még akkor sem ha épp günterlandból jött. Most vissza üt. Nem,nem vártam bajnoki címet,mert attól mi fényévre vagyunk,és nem felejtettem el az őszi csodát sem,de a mai produktum egy nulla volt. Mínusz nulla! Amit günternek köszönhetünk. Semmivel nem jobb edző mint Szanyó. A különbség annyi,hogy amíg Szanyónak nem volt szerencséje,ennek annál több.. Hajrá Vasas!

jajjmár...
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.12. 01:19

Ideje volt már hogy az MTK is kezdjen végre magával valamit másnak a kárára.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.03.12. 11:40

Kanta is olyan, mint Illés volt. Kiemelkedő a magyar mezőnyben, de ahhoz nem volt elég töke,hogy külföldre menjen, inkább megmaradt itt a posványban kiskirályként.
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.12. 11:46

Gaálnak megérte ezekért a meccsvégi 20 percekért eligazolnia.
Bár simán kinézem, hogy csütörtökön betalál ellenünk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Kámpáj
BL-menõ
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kámpáj » 2017.03.12. 20:06

Xabi írta:Kanta is olyan, mint Illés volt. Kiemelkedő a magyar mezőnyben, de ahhoz nem volt elég töke,hogy külföldre menjen, inkább megmaradt itt a posványban kiskirályként.

Kanta nyomába nem ér Illésnek.
Illést hívták, de nem ment.
Kanta itt fog megöregedni, mert ikon lett. Évek óta nincs jó szezonja, csak egy-két jó meccse.
„Itt amikor tettük a kettõ-kettõ, három-három, négy-négyet taktikai jelleggel, hogy egymás mellett, hogy kell abban a bizonyos dologban, a labdát megtámadva a három játékosnak, vagy a kettõnek, vagy az egynek, hogy a mélységi passzt tudjuk zárni. Ezeket ahogy építettük fel, ezt nagyon fegyelmezetten és nagyon jónak tartva ítélték meg, hogy ez egy olyan új dolog az életükben, ami idáig nem volt"

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.03.12. 20:33

Xabi írta:Kanta is olyan, mint Illés volt. Kiemelkedő a magyar mezőnyben, de ahhoz nem volt elég töke,hogy külföldre menjen, inkább megmaradt itt a posványban kiskirályként.

Inkább reálisan felmérték a képességeiket és nem mennek külföldi klubokat lehúzni, plusz tudják, hogy valamilyen ok miatt (gyér foctudás, nyelvtudás hiánya, egyéb) csúfosan megbuknának külföldön. Ez inkább dicséretes - már a belátó képesség. Ha valaki képességek nélkül áll neki egy feladatnak, inkább szánalmas, mert eleve esélytelen és bohócot csinál magából. Kevés focista, de akad ilyen. Pl. Böde is ezek közé tartozik. Ennek ellenpontja, a mindenképp eladom magam külföldre, akár harmadosztályba is csak lehúzhassam őket típusú futballista. csak ez utóbbit szépen meg lehet ideologizálni. "Mert külföldön a harmadosztály is erősebb, mint az MB1." Na ja, sajna sok helyre vonatkoztatva még igaz is, de attól még álszentség és egy fasz aki ezzel igazolja a "szakmaiságot".
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”