Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.02.03. 07:17

Javier Arizmendi írta:a 12 csapatos bajnokságra visszatérve, előhúzom egy 20 éve itt már közzétett kiváló ötletemet. lehetne 12 csapatos bajnokság, oda-visszavágós alapon, 22 meccsel. de hogy Adamek ne halljon be a kevés meccs miatt, lenne egy 16 csapatos közép-európai szuperkupa, Slavia, Sparta, Skoda, Slovan, Dac (...), Red Bull, Rapid, Austria/Sturm, Grobari, Delije, BBB, Torcida, Kubatov, Garancsi, Aprajafalva helyett Kósa vagy Diók, Becali, Cluj, Ludomaffia. mivel ez több mint 16, aki botrányt csinál, kimasszuk. 2 db 8-as csoport sorsolásos alapon, 14 meccs, aztán keresztbe az első a másik csoport, 4-ikkel, elődöntő, döntő. a nemzeti bajnokság alapján indulhatnának a csapatok a KEK-ben. országonként az első 3-4. ahogy a nagyok megcsinázzák a nagy szuperligát, nálunk is kell ilyen. Polákok elvannak magukban, nem kellenek. Ha több pénz kell, hívjuk meg az órásokat, Maribor vagy Olimpija megfigyel.

..és még mondja valaki, h a vörösök nem hisznek az újraegyesítésben? ;)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.02.03. 08:01

zaggar írta:..és még mondja valaki, h a vörösök nem hisznek az újraegyesítésben? ;)
mi a határokban sem hiszünk, legalább is én. Viszont tegnap iszogatás közben szólt egy haver, hogy ez Bulgár ötlete. Tényleg 20 éve tolom ezt, de ha Bulesz is, akkor én kiszállok.
https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-n ... -elnokevel
ETO

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.02.03. 09:04

Maradonapoli írta:Nabazmeg. Máté Csabi Diósgyőrben.

Csak pletykaszinten, ahogy Boris is, igaz, nem a kozák penge, hanem a teuton lovag.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.02.03. 09:07

banok írta:És ez a garnítúra szart sem ért el válogatottal...
Amúgy az akkori hazai középmezőnyről volt szó szal' a Fradi, bajnok Újpest, bajnok MTK, bajnok Dunaferr -ből kijutottak nem érnek.
De Korsós György meg a Fehér Miklós jó példa!
Némelyik becenévvel/gúnynévvel nem tudok mit kezdeni...

A Cica családnak autóbontó iparági érdekeltsége volt vagy van Újpesten. Vitéz Id. Kápmegyeri Lisztes megvette az assszonynak a helyet, ahol életükben először randiztak.
ETO

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.02.03. 09:13

Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:..és még mondja valaki, h a vörösök nem hisznek az újraegyesítésben? ;)
mi a határokban sem hiszünk, legalább is én. Viszont tegnap iszogatás közben szólt egy haver, hogy ez Bulgár ötlete. Tényleg 20 éve tolom ezt, de ha Bulesz is, akkor én kiszállok.

A szlovén csapatokat nem vette bele a körbe, így Ceferin részéről ez mindeképpen kasza :)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.02.03. 09:55

Javier Arizmendi írta:
banok írta:És ez a garnítúra szart sem ért el válogatottal...
Amúgy az akkori hazai középmezőnyről volt szó szal' a Fradi, bajnok Újpest, bajnok MTK, bajnok Dunaferr -ből kijutottak nem érnek.
De Korsós György meg a Fehér Miklós jó példa!
Némelyik becenévvel/gúnynévvel nem tudok mit kezdeni...

A Cica családnak autóbontó iparági érdekeltsége volt vagy van Újpesten. Vitéz Id. Kápmegyeri Lisztes megvette az assszonynak a helyet, ahol életükben először randiztak.

öreg Cica esztergályos volt a Chinoinban, onnan is vonult nyuggerállományba, idősebb macskatesó meg amatőr felnőttfilmes volt
id. Lisztiék sulitársak voltak, inkább az iskolát kellett volna megvenni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.02.03. 09:56

Javier Arizmendi írta:

ne már, ha két velejéig vörös srác se jön már ki egymással akkor a fene megette az egész proletariátust
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.02.03. 10:08

Savaria1919 írta:
banok írta:
Savaria1919 írta:Három bajnoki cím, két csoportkör, egy kupagyőzelem. Azért nem mondanám, hogy nem tudtak élni.
A MOL-éra már nem sikertörténet, Rebrov idején húzott el tőlük nagyon a Fradi.

Erről a MOL-éráról beszélek. Ott mi történt? Kovács Zoltán történt? Faszokat alkalmaztak vagyonokért.
A Kubatov-Orosz páros se tökéletes de úgy fest jobban értenek ehhez futball nevű izéhez.

Amúgy a pletykák szerint a MOL az Újpestet környékezi. Let it be!

Szekérbelökésről volt szó, az megtörtént Fehérváron már 2009-ben, éltek is vele, csak utána nem bírták tartani a lépést a Fradival, ami a saját öntökönszúrásuknak is köszönhető. De amíg a Fradinál tudsz mondani egy Kubatovot, addig a székesfehérváriak mögött nincs hangsúlyos fideszes politikus. Cserpa rendre kritizálja őket, Hernádi meg - aki ugye nem politikus - látható, mennyire viselte szívén a csapat sorsát.

Újpestre félévi rendszerességgel pletykálnak új tulajt, valamiért évek óta nem jön össze.

most úgy néz ki tényleg összejön nekik és a MOL által ők is belépnek a klubba már talán hétfőtől (itt a két utánpótlás bázison már legalábbis nagyon ezt beszéli mindenki)
akkor senki többet, innentől mindenki az asztalnál van már? vagy valakiket kihagytam még a számlálásnál?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.02.03. 10:21

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
banok írta:
Erről a MOL-éráról beszélek. Ott mi történt? Kovács Zoltán történt? Faszokat alkalmaztak vagyonokért.
A Kubatov-Orosz páros se tökéletes de úgy fest jobban értenek ehhez futball nevű izéhez.

Amúgy a pletykák szerint a MOL az Újpestet környékezi. Let it be!

Szekérbelökésről volt szó, az megtörtént Fehérváron már 2009-ben, éltek is vele, csak utána nem bírták tartani a lépést a Fradival, ami a saját öntökönszúrásuknak is köszönhető. De amíg a Fradinál tudsz mondani egy Kubatovot, addig a székesfehérváriak mögött nincs hangsúlyos fideszes politikus. Cserpa rendre kritizálja őket, Hernádi meg - aki ugye nem politikus - látható, mennyire viselte szívén a csapat sorsát.

Újpestre félévi rendszerességgel pletykálnak új tulajt, valamiért évek óta nem jön össze.

most úgy néz ki tényleg összejön nekik és a MOL által ők is belépnek a klubba már talán hétfőtől (itt a két utánpótlás bázison már legalábbis nagyon ezt beszéli mindenki)
akkor senki többet, innentől mindenki az asztalnál van már? vagy valakiket kihagytam még a számlálásnál?

Már a sajtóban is megjelent. Elvileg Vignjevics lemond. Remélem nem úgy végzik, mint a Hali vagy a Kispest.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.02.03. 10:47

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:

ne már, ha két velejéig vörös srác se jön már ki egymással akkor a fene megette az egész proletariátust

Már engedelmet kérek, de földtúró parasztként, h lehetnék vörös?
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.02.03. 10:48

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Szekérbelökésről volt szó, az megtörtént Fehérváron már 2009-ben, éltek is vele, csak utána nem bírták tartani a lépést a Fradival, ami a saját öntökönszúrásuknak is köszönhető. De amíg a Fradinál tudsz mondani egy Kubatovot, addig a székesfehérváriak mögött nincs hangsúlyos fideszes politikus. Cserpa rendre kritizálja őket, Hernádi meg - aki ugye nem politikus - látható, mennyire viselte szívén a csapat sorsát.

Már a sajtóban is megjelent. Elvileg Vignjevics lemond. Remélem nem úgy végzik, mint a Hali vagy a Kispest.

Ez egyelőre olyan, mintha az elmúlt nyolc évből találomra felcsaptatok volna egy újságot és beleolvastatok volna..
Újpest-Munkás

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.02.03. 10:52

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Szekérbelökésről volt szó, az megtörtént Fehérváron már 2009-ben, éltek is vele, csak utána nem bírták tartani a lépést a Fradival, ami a saját öntökönszúrásuknak is köszönhető. De amíg a Fradinál tudsz mondani egy Kubatovot, addig a székesfehérváriak mögött nincs hangsúlyos fideszes politikus. Cserpa rendre kritizálja őket, Hernádi meg - aki ugye nem politikus - látható, mennyire viselte szívén a csapat sorsát.

A keddet még megvárhatnák, így talán lenne némi esélyünk, de amúgy tökéletes ellenfél szoktunk lenni számukra: 10 éve nem nyertünk a Szuszában, és összesen is csak négyszer.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.02.03. 11:42

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:most úgy néz ki tényleg összejön nekik és a MOL által ők is belépnek a klubba már talán hétfőtől (itt a két utánpótlás bázison már legalábbis nagyon ezt beszéli mindenki)

A keddet még megvárhatnák, így talán lenne némi esélyünk, de amúgy tökéletes ellenfél szoktunk lenni számukra: 10 éve nem nyertünk a Szuszában, és összesen is csak négyszer.

Most nem lesz okod az aggodalomra, ha csak félkész csapattal vágtok neki a találkozónak, már jó eséllyel behúzzátok.
Újpest-Munkás

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.02.03. 11:53

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:most úgy néz ki tényleg összejön nekik és a MOL által ők is belépnek a klubba már talán hétfőtől (itt a két utánpótlás bázison már legalábbis nagyon ezt beszéli mindenki)

Azon a tíz évvel ezelőtti meccsen még én is kint voltam, akkor mutatkozott be Vignjevics hazai pályán, előtte legyőzték idegenben az MTK-t.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.02.03. 11:55

zaggar írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:mi a határokban sem hiszünk, legalább is én. Viszont tegnap iszogatás közben szólt egy haver, hogy ez Bulgár ötlete. Tényleg 20 éve tolom ezt, de ha Bulesz is, akkor én kiszállok.

Már engedelmet kérek, de földtúró parasztként, h lehetnék vörös?

nem te, Havié Orizatriznyák és a bolgárkertész

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.02.03. 13:22

Csongvai nagyot játszik eddig...
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.02.03. 14:04

Adamek írta:öreg Cica esztergályos volt a Chinoinban, onnan is vonult nyuggerállományba,

Nem zárom ki ezt a karriert, dehogy a 2000es években a Cérnagyár környékén aktív volt az olasz gyártású autókhoz szükséges használt alkatrészek piacán, az is biztos.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.02.03. 14:30

Cselszky írta:Csongvai nagyot játszik eddig...

mit mívelt?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.02.03. 14:37

Hagyjuk a politikát fijaim... ebéd után mindenki mozogjon egy kicsit:

https://www.youtube.com/shorts/AebA0aiEJNg
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.02.03. 14:51

Adamek írta:
Cselszky írta:Csongvai nagyot játszik eddig...

mit mívelt?

Az első felesben kettőt fejelt/rúgott róla Mance, aztán a másodikban lerántotta egy sárgáért, ebből született a 3. hazai gól. Igaz, közben szabiból bemákolt egy megpattanót.

Vissza: “www.nb1.hu”