Adamek írta:Maradonapoli írta:Szarka írta:Ok, nem egy sztár, de hogy évek óta csak a másodosztályban vesztegel, még mindig nem tudom felfogni.
sztem neki így volt kényelmesebb, ha nagyon akarta volna, akkor a menedzsere minimum 1 lehetőséget ki tudott volna neki bulizni valami Crotone-Benvento-Frosinone-Lecce szintű aktuálisan Serie A-s alakulatnál, annyi előélete meg lett volna hozzá
ezt akkor tudnám megérteni ha legalább a makkalsó csapatoknál játszhatott volna és mikrokörnyezeti hősként bántak volna vele, nem csak perememberként alkalmazták volna, de a srác csak lefelé haladt klubok közt és klubokon belül is, ami azért meglepő mert egy kifejezett labdaügyes, fegyelmezett és okos pasasról van szó akinek nem nagyon voltak kilengései lefelé
Amit mi itthon jónak, elégnek tartunk az ott alap, az idő halad, mint mindenki, ő is korosodik, fiatalabb titánok jönnek, akik alapból tudják, mint ő + némi extrát, akkor már hátrébb szorul a hierarchiában csapaton belül is + azt figyeltem meg, hogy "elunták" a játékát a kinti média is, mert egy idő után - miután semmi extrát nem mutatott - elkezdték lehúzni az osztályzatait. Gondolom az edzőiben is hasonló érzet alakulhatott ki, hogy oké, tud valamit a gyerek, valamire alkalmas, de semmi extra, totál középszer. Ez sem tragédia, amúgy, mert ha nem lenne legalább ilyen szinten, még meg is szabadultak volna tőle. Keretbe elfér egy ilyen afféle biztonsági tartaléknak, de építeni ezek szerint nem fognak rá.