Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Maradonapoli írta:Amúgy Kloppóval mi történhetett? Megköszönték neki az amcsi tulajok, hogy kocc van, de felajánljuk neked, hogy nem kirúgjunk, hanem emelt fővel távozhatsz? Vagy télleg elfogyott az energiája? Mert nekem amúgy nem úgy tűnik... Esetleg valami titkos Real, Barca vagy szaudi ajánlat húzódhat meg a háttérben? a Bájernhez ha jól tudom azért nem menne, mert ott rühellik személyét + ha odamenne, már Dortmundban is rühellnék.
Első helyen a bajnokságban kirugnak? Én ki nem állhattam eddig, de most végignéztem az interjút, és ha ebben árveri a világot, 25 percig tolja, hogy kiégett, de közben elmegy Arabiaba, akkor egyrészt kurva jó színész, másrészt tényleg rohadjon meg. Én simán elhiszem, hogy 24 év edzősködés után pihenne. Ja a riportban arra utal, hogy ezek a bárgyú tulajok az istennek se akarták kirugni az előző szezonban és azt akarja elkerülni, hogy a kövi szezonban totál motivalatlanul rájuk rohadjon. Mindenesetre én sem zárom ki, hogy Arabia megy.
én valami szövkap posztra gyanakodnék max, szerintem tényleg unhatja a napi pörgést
viszont azt nem gondoltam volna, hogy egy vadiúj divathullámot fog elindítani, izgatottan várom a héten kik jelentik be/ki, hogy a nyáron kiugranak a pozijukból
az a jó, hogy ilyenkor indíthatjuk kedvenc játékunkat a találgatást!
- én a Pool padján, egy összeszedett, nagy tapasztalattal bíró embert tudnék elképzelni, jelesül Tóth Bálintot
- a Barca padjára a finom taktikai érzékkel és a latin futball iránti hatalmas tudással rendelkező Várhidi Petyát
- a Napolinál a visszafogott, nyugodt vérprofira lenne szükség, mint Bozsik Péter
- Chelsea padjára viszont a semmiből épitekező, brusztolós játék felkent prófétáját Glázer Róbertet tudnám elképzelni.
- A City-nl mintha megakadt volna a pénzszórás és ez attól tartok hamar eredménytelenségbe csaphat át, nekik egy igazi menedzsertípusú vezetőedzőre van szükségük, Tornyi Barnabást tudnám ajánlani
- Az Union Berlin amennyiben nem tud úrrá lenni a kiesés elleni küzdelmen, már tavasz derekán érkeztetném Csank Janit, aki minden bizonnyal örömmel költözne be a régi erdészházba és vinné magával a Slavija 631-esét.
- Az Evertonhoz olyan szakember kellene aki bírná a nyomást, ha engedné még az egészségi állapota id. Mihalcez Pistát ajánlanám (Remélem még él és jó egészségnek örvend!).
- A Brighton digó edzőjét lehet viszik majd nagyobb csapatok, a mólón Keszei Feri elhorgászgatna, miközben brilliáns játékszervezéssel biztosítaná a klub fejlődését.
- A MU-nál viszont kurvára elvannak kanászodva, kurva sok pénz 0 közeli eredmény, oda kemény, határozott kéz kellene: Pinyő megtanítaná nekik a kótyon fittyet!
- Kicsiben ugyanez áll a Tottenhamra is, ide érzésem szerint Urbán Flóri lenne a megfelelő ember, aki szembesítené őket a saját lúzerségükkel.
- No de vajon melyik topligás padot kapja Véber Gyuri és Sisa Tibi?