zaggar írta:Adamek írta:Real Margit és Bauern, kemény egy hétvége
Egyik sem tud fordítani? nem működik nekem az eredmenyek.com és mindkettő totómeccs..
Bayern már fix bukta. Real még talán, sajna nekem -2-vel volt.
zaggar írta:Adamek írta:Real Margit és Bauern, kemény egy hétvége
Egyik sem tud fordítani? nem működik nekem az eredmenyek.com és mindkettő totómeccs..
Szarka írta:zaggar írta:Adamek írta:Real Margit és Bauern, kemény egy hétvége
Bayern már fix bukta. Real még talán, sajna nekem -2-vel volt.
zaggar írta:a mönchengaldbach is kuka, uh ha nyer a juventus, meg a girona, akkor megint 9-esem van a totón..remek. De a tippmixen 3-at se tudok eltalálni :D
Szarka írta:Na most az a kérdés, hogy higgyek-e a Juvéban, vagy vegyem ki a töredék-nyereményt. Barca jött, Girona nagyon nyerőre áll, de ha a Juve nem nyer, bukta az egész. Hinnem kéne a tippemben, de nem vagyok sziklaszilárd :)
Szarka írta:Na most az a kérdés, hogy higgyek-e a Juvéban, vagy vegyem ki a töredék-nyereményt. Barca jött, Girona nagyon nyerőre áll, de ha a Juve nem nyer, bukta az egész. Hinnem kéne a tippemben, de nem vagyok sziklaszilárd :)
Maradonapoli írta:zaggar írta:a mönchengaldbach is kuka, uh ha nyer a juventus, meg a girona, akkor megint 9-esem van a totón..remek. De a tippmixen 3-at se tudok eltalálni :D
mennyitől fizetnek ott és mennyi szokott időnként lenni, amit be is húzol?
Szarka írta:Szarka írta:Na most az a kérdés, hogy higgyek-e a Juvéban, vagy vegyem ki a töredék-nyereményt. Barca jött, Girona nagyon nyerőre áll, de ha a Juve nem nyer, bukta az egész. Hinnem kéne a tippemben, de nem vagyok sziklaszilárd :)
Csúnya gól is gól, akkor innentől kitartok már :)
zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:a mönchengaldbach is kuka, uh ha nyer a juventus, meg a girona, akkor megint 9-esem van a totón..remek. De a tippmixen 3-at se tudok eltalálni :D
mennyitől fizetnek ott és mennyi szokott időnként lenni, amit be is húzol?
9-esre semmit nem fizetnek, 10-től kezdődnek a nyerőosztályok, de többször jártam már úgy, h a 10-esre nulla forintot fizettek, mert annyi volt belőle.
Ha nyerek, akkor általában néhány száztól pár ezerig, de évente átlagban egyszer jön egy nagyobb is. Mivel 3hasáb/fordulót adok fel, így az összköltsége 210 ft/forduló--kivételt képez, ha legalább 12 fixnek tűnő kimenetelt találok (ilyen nagyon ritkán van), mert olyankor igyekszem lefedni az összes többesélyes variációt is.
Totót az ember általában nem a pénzért játszik, mert 14 kimenetelt eltalálni művészet kategória. De éppen ezért ez a sportfogadások csúcsa és királya :)
Adamek írta:hoppá, Yakubinus Tóni beállt bajnokin is a Giroba, spanyol bajnok lesz a kölök
Adamek írta:hoppá, Yakubinus Tóni beállt bajnokin is a Giroba, spanyol bajnok lesz a kölök
Szarka írta:Adamek írta:hoppá, Yakubinus Tóni beállt bajnokin is a Giroba, spanyol bajnok lesz a kölök
Ahhoz nem kell kb 10 meccsen pályára lépni? Nincs valami minimum követelmény?
Szarka írta:Szarka írta:Na most az a kérdés, hogy higgyek-e a Juvéban, vagy vegyem ki a töredék-nyereményt. Barca jött, Girona nagyon nyerőre áll, de ha a Juve nem nyer, bukta az egész. Hinnem kéne a tippemben, de nem vagyok sziklaszilárd :)
Csúnya gól is gól, akkor innentől kitartok már :)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 47 vendég