Maradonapoli írta:Stuttgartban vmi balhé lehet, már vagy félórája mennie kellene a második felesnek...
a parasztok fellázadtak az elektromos Porschék ellen
Maradonapoli írta:Stuttgartban vmi balhé lehet, már vagy félórája mennie kellene a második felesnek...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Stuttgartban vmi balhé lehet, már vagy félórája mennie kellene a második felesnek...
a parasztok fellázadtak az elektromos Porschék ellen
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:én három párhuzamos rakétával támadtam, egyet a germán kettes bunda, egyet a vietkong hatástalanított
szerencsére a harmadik célba ért és plusz 3500 lett a napi jatt
természetesen megint egy tesztszelvény nyert, a mai lecke a hendipuszi volt
King Kong, Hollandia és Svédország esetében kellett is, Inter, Alaves, Szenegál mehetett volna anélkül is de így volt nyugis és 500-ból lett 6500
tetszik ez a verzió, sok agyérgörcstől megkímél
Minden jó, ha a vége jó.
Mára nekem focira:
Frankfurt, Dortmund, Algéria, Besiktas, Crotone 5/4
ez nálam is 5/4, ötből négyet nem mernék
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:
Minden jó, ha a vége jó.
Mára nekem focira:
Frankfurt, Dortmund, Algéria, Besiktas, Crotone 5/4
igazad volt, ki is szállok a fociból egy időre megint
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:
nekem is csak a kézi hozott vissza valamit a horribilis veszteségekből ma, de még az se biztos
Maradonapoli írta:Adamek írta:zaggar írta:
nekem is csak a kézi hozott vissza valamit a horribilis veszteségekből ma, de még az se biztos
A veszteségek miatt én is kénytelen voltam majdnem teljes kasszát menni egy egyszerűbb téttel, végül a Lóma mentett meg.
Igaz a mondás:
Jeluzsálem népe! Lóma a balátotok!
...de még így is -3 kilóban vagyok, szóval irány megtenni a Crotont H vagy X-be.
zaggar írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:nekem is csak a kézi hozott vissza valamit a horribilis veszteségekből ma, de még az se biztos
A veszteségek miatt én is kénytelen voltam majdnem teljes kasszát menni egy egyszerűbb téttel, végül a Lóma mentett meg.
Igaz a mondás:
Jeluzsálem népe! Lóma a balátotok!
...de még így is -3 kilóban vagyok, szóval irány megtenni a Crotont H vagy X-be.
elnézve az eddigi megérzéseimet, már nem tennék a helyedben a crotonére, akármennyire is országos egyesnek tűnt reggel
Szarka írta:Udinese most nézem mekkora iksz mágus. A mostani lesz a 14. a szezonban :O
Adamek írta:Real Margit és Bauern, kemény egy hétvége
Adamek írta:Real Margit és Bauern, kemény egy hétvége
zaggar írta:Adamek írta:Real Margit és Bauern, kemény egy hétvége
Egyik sem tud fordítani? nem működik nekem az eredmenyek.com és mindkettő totómeccs..
Maradonapoli írta:zaggar írta:Adamek írta:Real Margit és Bauern, kemény egy hétvége
Egyik sem tud fordítani? nem működik nekem az eredmenyek.com és mindkettő totómeccs..
bayern nem tudott, a margit szépített, van még kb. félórájuk, ha akarnak valamit
Maradonapoli írta:Én innentől csak és kizárólag gólokra vagyok hajlandó fogadni. És basszák meg a kurvaannyukat!
Mély tisztelettel: Maradonapoli s.k.
Jelenlévő fórumozók: Savaria1919 valamint 62 vendég