Bódog Tamás a DVTK új vezetőedzője

ManBat
Aranylabdás

Re: Bódog Tamás a DVTK új vezetőedzője

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.03.09. 21:20

Lorne Malvo írta:A politika elengedte a kis vájárgyerekek kezét, a fradira meg az alternatív fővárosra van koncentrálva az illibbant jedi erő.

Ha már egyet rúgni akarsz belénk, legalább tudhatnád, hogy sok köze a csapatnak sose volt a bányászathoz.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.09. 21:58

ManBat írta:
Lorne Malvo írta:A politika elengedte a kis vájárgyerekek kezét, a fradira meg az alternatív fővárosra van koncentrálva az illibbant jedi erő.

Ha már egyet rúgni akarsz belénk, legalább tudhatnád, hogy sok köze a csapatnak sose volt a bányászathoz.

Persze, fog itt ő ilyen kis részletekre ügyelni, kiorbánozta magát mára is, csak ez számít :)
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Lorne Malvo
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: Lorne Malvo » 2017.03.09. 22:27

Talán feltűnt, hogy Te Orbánoztál egyedül, pedig ez nem szép az állami tápolttól. Csak ez számít.
Ferencváros // Man Utd írta:
ManBat írta:

Persze, fog itt ő ilyen kis részletekre ügyelni, kiorbánozta magát mára is, csak ez számít :)

Lorne Malvo
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: Lorne Malvo » 2017.03.09. 22:29

Akkor vasöntő hát tök mindegy proli proli Sisa szegény megbukott azóta mindenhol, de ez a munkásvezér duma jól állt neki a palóc akcentus mellé, amúgy a helyzetet vázoltam, most kissé nagyobb rálátásom van, nem belevonódva a kérdésbe.
ManBat írta:

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.03.09. 22:46

Lorne Malvo írta:Akkor vasöntő hát tök mindegy proli proli Sisa szegény megbukott azóta mindenhol, de ez a munkásvezér duma jól állt neki a palóc akcentus mellé, amúgy a helyzetet vázoltam, most kissé nagyobb rálátásom van, nem belevonódva a kérdésbe.
ManBat írta:

Iszom szavaid, Autóösdzeszerelő Úr! Taníts a kolbászból kerítés knowhow-jára, hisz mi untermenschek nem tehetünk szert arra a kincsesládára, ami a Duna jobb partján fekszik.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.10. 00:01

Paks-DVTK meccs jó lesz, Bódog mindenképpen vegyen magának szuszpenzort.
Go Gunners Hajrá Videoton

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.03.10. 03:32

Ferencváros // Man Utd írta:Kíváncsi lennék, hogy mivel sikerült meggyőzni és hazacitálni egy normális focikultúra 2. helyezett csapattól a magyar posványba.

Hogy bevezetik a szkennert náluk is és akkor ők is mindig teltház előtt fognak játszani!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.10. 05:07

Ferencváros // Man Utd írta:Kíváncsi lennék, hogy mivel sikerült meggyőzni és hazacitálni egy normális focikultúra 2. helyezett csapattól a magyar posványba.

Te nem vállalnád, ha titkárnőként dolgozva felajánlanák egy másik cég ügyvezetői poziját? Ez egy teljesen megszokott, mondhatni alapvető karrier lépés.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.10. 08:36

Reginald McFreez írta:

Te nem vállalnád, ha titkárnőként dolgozva felajánlanák egy másik cég ügyvezetői poziját? Ez egy teljesen megszokott, mondhatni alapvető karrier lépés.

Azért a titkárnői minősítés erős ebben az esetben. És ha egy pl. középvezetői pozíciót kellene feladnom egy normálisan működő, kiszámítható cégnél, feladva annak a lehetőségét, hogy később még azon a cégen belül kapok még magasabb megbízatást egy olyan cég kedvéért, ahol ugyan én lennék a vezető, de közel sem olyan megbízható az egész közeg, hát erősen megfontolnám :)
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.10. 08:37

adrenalin69 írta:

Hogy bevezetik a szkennert náluk is és akkor ők is mindig teltház előtt fognak játszani!

https://www.youtube.com/watch?v=JW68goC4_es

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.10. 09:00

Reginald McFreez írta:

Azért a titkárnői minősítés erős ebben az esetben. És ha egy pl. középvezetői pozíciót kellene feladnom egy normálisan működő, kiszámítható cégnél, feladva annak a lehetőségét, hogy később még azon a cégen belül kapok még magasabb megbízatást egy olyan cég kedvéért, ahol ugyan én lennék a vezető, de közel sem olyan megbízható az egész közeg, hát erősen megfontolnám :)

Asszisztens-asszisztens. Szerintem legalábbis egy másodedzői pozival inkább analóg egy titkárnő. Gondolom ő is megfontolta. Nyolc éve másodedző, lassan ötven éves. A helyében én is belevágtam volna ebbe a kalandba. Szerintem nincsen veszítenivalója. Majd egy év múlva amúgy visszatérhetünk a témára, hogy hogyan alakult. ha benntartja őket, akkor nyilván marad, a másodosztályba én a helyébe legfeljebb egy+X évet vállalnék, azonnali visszajutás esetén érvénybe léptethető X évvel.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.10. 10:19

Reginald McFreez írta:

Az egyáltalán nem gyakori, h a vezetőedző távozásával a pályaedző lép a helyére, szal erre feleslegesen várna. Dárdainál picit más a helyzet, mert ő komoly név a HBSC-nél, más hová nem valószínű, h hívták volna a vezetőedzőnek. Nyugat Európában is annyi a tréner, mint tengerben a hal, nem könnyű másodhegedűsből prímás pozícióba kerülni, főleg egy kevésbé ismert kezdőnek. A legtöbb amit kaphatott jelenleg Bódog, az egy magyar kispad, az az ő balszerencséje, h egy ilyen állapotban lévő csapatot kell átvennie. Ettől függetlenül nagy lehetőség ez a számára
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.10. 10:23

Reginald McFreez írta:
Reginald McFreez írta:Te nem vállalnád, ha titkárnőként dolgozva felajánlanák egy másik cég ügyvezetői poziját? Ez egy teljesen megszokott, mondhatni alapvető karrier lépés.

Asszisztens-asszisztens. Szerintem legalábbis egy másodedzői pozival inkább analóg egy titkárnő. Gondolom ő is megfontolta. Nyolc éve másodedző, lassan ötven éves. A helyében én is belevágtam volna ebbe a kalandba. Szerintem nincsen veszítenivalója. Majd egy év múlva amúgy visszatérhetünk a témára, hogy hogyan alakult. ha benntartja őket, akkor nyilván marad, a másodosztályba én a helyébe legfeljebb egy+X évet vállalnék, azonnali visszajutás esetén érvénybe léptethető X évvel.

Azért nem hinném, hogy Bódog Dániában kávét főzött, időpontokat egyeztetett, meg olyan infókat szedett össze, vagy nézett utána valaminek, amit bárki más is meg tudott volna csinálni, csak nem volt hozzá ideje/kedve. A titkárnői, asszisztensi munka nekem inkább ezen a szinten mozog, fociban a másodedző aktívan benne van a szakmai részben, a vezetőedző eltiltása vagy hiánya esetén teljes értékűen át tudja venni a munkát, és levezényelni egy meccset, utána sajtótájékoztatót stb. Egy titkárnő nem fog még kisebb kaliberű döntéseket sem hozni a főnöke távollétében.
Erre alapozva gondolnám azt, hogy pusztán a szakmai munka és a távlati lehetőségek alapján nem éppen titkárnőből lett ő hirtelen vezető :)
Abban egyet értek, hogy várni kell pár hónapot, minimum a szezon végét, hogy lehessen róla vitázni, megérte-e neki a váltás.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.03.10. 10:24

Meglátjuk, hogy bódogul. Ha benntartja a csapatot, megérdemli, hogy egy szektort róla nevezzenek el az új stadionban :)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.03.10. 11:06

Gunners írta:Paks-DVTK meccs jó lesz, Bódog mindenképpen vegyen magának szuszpenzort.

Kooliver csinálhatna hozzá képet, Csertői lenne Atom Anti, Bódog meg a Vasember.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.10. 11:29

Reginald McFreez írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Azért a titkárnői minősítés erős ebben az esetben. És ha egy pl. középvezetői pozíciót kellene feladnom egy normálisan működő, kiszámítható cégnél, feladva annak a lehetőségét, hogy később még azon a cégen belül kapok még magasabb megbízatást egy olyan cég kedvéért, ahol ugyan én lennék a vezető, de közel sem olyan megbízható az egész közeg, hát erősen megfontolnám :)

Azért nem hinném, hogy Bódog Dániában kávét főzött, időpontokat egyeztetett, meg olyan infókat szedett össze, vagy nézett utána valaminek, amit bárki más is meg tudott volna csinálni, csak nem volt hozzá ideje/kedve. A titkárnői, asszisztensi munka nekem inkább ezen a szinten mozog, fociban a másodedző aktívan benne van a szakmai részben, a vezetőedző eltiltása vagy hiánya esetén teljes értékűen át tudja venni a munkát, és levezényelni egy meccset, utána sajtótájékoztatót stb. Egy titkárnő nem fog még kisebb kaliberű döntéseket sem hozni a főnöke távollétében.
Erre alapozva gondolnám azt, hogy pusztán a szakmai munka és a távlati lehetőségek alapján nem éppen titkárnőből lett ő hirtelen vezető :)
Abban egyet értek, hogy várni kell pár hónapot, minimum a szezon végét, hogy lehessen róla vitázni, megérte-e neki a váltás.

Jó, meggyőztél, hogy az analógiám nem volt helytálló. :) A titkárnő alatt én eleve asszisztens értettem; én legalábbis elvárnám az asszisztensemtől (pejoratív nevén titkárnőmtől), hogy a távollétemben meg merjen hozni bizonyos döntéseket (meg hogy amikor én is ott vagyok, vad feminista legyen, de azért leszopjon), ne hívogasson folyton, amikor én éppen - mint a gerely - be vagyok állva valami jamaicai tengerparton. A "titkárnő" az tényleg inkább az, amit te leírsz. Boldog meg inkább volt amolyan "assistant coach".

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.03.11. 08:26

Lehet Ti Diósgyőriek megváltásként éltétek meg Horváth távozását,amit teljes mértékben megértek,de kívülállóként nekem Bódog még sötétebb ló mint Horváth. Én amit látok,a csapat körüli herce-hurca, és Bódog kinevezése.. számomra nem egyértelmű hogy a vezetés annyira akarná az élvonalat. Fejétől bűzlik a hal? De ne legyen igazam..
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.03.11. 09:27

just írta:Lehet Ti Diósgyőriek megváltásként éltétek meg Horváth távozását,amit teljes mértékben megértek,de kívülállóként nekem Bódog még sötétebb ló mint Horváth. Én amit látok,a csapat körüli herce-hurca, és Bódog kinevezése.. számomra nem egyértelmű hogy a vezetés annyira akarná az élvonalat. Fejétől bűzlik a hal? De ne legyen igazam..

számomra meg egyértelmű hogy Leiszti beleszarik az egészbe, szóval valahol jogos amit írsz
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.11. 09:46

just írta:Lehet Ti Diósgyőriek megváltásként éltétek meg Horváth távozását,amit teljes mértékben megértek,de kívülállóként nekem Bódog még sötétebb ló mint Horváth. Én amit látok,a csapat körüli herce-hurca, és Bódog kinevezése.. számomra nem egyértelmű hogy a vezetés annyira akarná az élvonalat. Fejétől bűzlik a hal? De ne legyen igazam..

Horváth nem sötétebb ló, mint Bódog, Horváth nem is ló, esetleg öszvér
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

DVTKfan
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DVTKfan » 2017.03.11. 13:51

Most hónapokig megint jó kifogás lesz, hogy új edző, új játékrendszer... Így megy ez...
Keep Calm 8 millió fradista van. A maradék buzi.

Vissza: “www.nb1.hu”