zaggar írta:Kéne a totó miatt egy barca-fordítás, de a statisztikák nem túl biztatóak..
megcsináztad kávboj
kamutizivel de összejött
zaggar írta:Kéne a totó miatt egy barca-fordítás, de a statisztikák nem túl biztatóak..
ZotyeszKB írta:Adamek írta:ZotyeszKB írta:
Érdekes fújnak az szent...Atletico meccsen is első félidőben csak két madridi ütötte arcon ellenfelét labdavesztés után, vagy épp törlesztett, de semmi :D ellenben mondjuk a Real meccsén már az első támadás sárga lap volt...mindegy azért ma újra megpróbálom a lapokat a Sevilla meccsen...:D
a sevillai mészárosok jó alap a lapesőre, de kell hozzá egy kellően hisztis és önérzetes játékvezető is
A forduló összes büntilapja a Barca meccsre maradt...azt a szelót meg vitte más...
Adamek írta:zaggar írta:Kéne a totó miatt egy barca-fordítás, de a statisztikák nem túl biztatóak..
megcsináztad kávboj
kamutizivel de összejött
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Kéne a totó miatt egy barca-fordítás, de a statisztikák nem túl biztatóak..
megcsináztad kávboj
kamutizivel de összejött
azt nem tudom, h kamu-e, mert nincs olyan tv-csatornám, ahol ezt adták, de nem lepne meg, ha az lenne.
na, akkor így van egy 11+1esem, de gondolom lesz vagy 150 db telitalálat.
Maradonapoli írta:gondoltam megsürgetem a zéertét a kifizetés ügyében, ki sem csöng a megadott telefonjuk :DDDDDD
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:megcsináztad kávboj
kamutizivel de összejött
azt nem tudom, h kamu-e, mert nincs olyan tv-csatornám, ahol ezt adták, de nem lepne meg, ha az lenne.
https://www.youtube.com/watch?v=bHw-EoWCfBQ
2 perc környékén
talán volt kontakt, lökés már nem biztos, akkora meg tuti nem amitől ki kellett volna esni a stadionból egy ilyen röppályán, igazi bakkecske mutatvány volt
a piros nagyon erős túlzás, a tizi kb 50%
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:
https://www.youtube.com/watch?v=bHw-EoWCfBQ
2 perc környékén
talán volt kontakt, lökés már nem biztos, akkora meg tuti nem amitől ki kellett volna esni a stadionból egy ilyen röppályán, igazi bakkecske mutatvány volt
ez tényleg röhejesnek tűnik
Maradonapoli írta:Nem értem ezt a gólínséget az angol kupában... gólhegyeket vizionáltam... lehetőséget kapó, padra is alig jutó enberek güzüegér-szintű hajtását mindkét oldalakról... hibákkal tarkítva... erre meg... holnap egyre sem teszek, tuti a legfosabb meccsen is jön majd a 2,5 over...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem értem ezt a gólínséget az angol kupában... gólhegyeket vizionáltam... lehetőséget kapó, padra is alig jutó enberek güzüegér-szintű hajtását mindkét oldalakról... hibákkal tarkítva... erre meg... holnap egyre sem teszek, tuti a legfosabb meccsen is jön majd a 2,5 over...
azt kezdem képzelegni, hogy már a kupakirály angoloknál se veszik úgy a fakupát a primőrök mint ahogy eddig tették, eldigósodott és spanyolosodott már a germán és angol kupa is
Maradonapoli írta:Nem értem ezt a gólínséget az angol kupában... gólhegyeket vizionáltam... lehetőséget kapó, padra is alig jutó enberek güzüegér-szintű hajtását mindkét oldalakról... hibákkal tarkítva... erre meg... holnap egyre sem teszek, tuti a legfosabb meccsen is jön majd a 2,5 over...
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:https://www.youtube.com/watch?v=bHw-EoWCfBQ
2 perc környékén
ez tényleg röhejesnek tűnik
ettől többmint a többmintegy
ZotyeszKB írta:Maradonapoli írta:Nem értem ezt a gólínséget az angol kupában... gólhegyeket vizionáltam... lehetőséget kapó, padra is alig jutó enberek güzüegér-szintű hajtását mindkét oldalakról... hibákkal tarkítva... erre meg... holnap egyre sem teszek, tuti a legfosabb meccsen is jön majd a 2,5 over...
Norwich meccsen kellett volna ma 2.5 felett, 17. perc 1-1... és maradt is :)))) Meccs összefoglalóba a második félidőből semmi se került be, izgi lehetett
Maradonapoli írta:ZotyeszKB írta:Maradonapoli írta:Nem értem ezt a gólínséget az angol kupában... gólhegyeket vizionáltam... lehetőséget kapó, padra is alig jutó enberek güzüegér-szintű hajtását mindkét oldalakról... hibákkal tarkítva... erre meg... holnap egyre sem teszek, tuti a legfosabb meccsen is jön majd a 2,5 over...
Norwich meccsen kellett volna ma 2.5 felett, 17. perc 1-1... és maradt is :)))) Meccs összefoglalóba a második félidőből semmi se került be, izgi lehetett
gondolkodtam egy 15/13-n 2,5-es overekben, némi apróért, de elment a kedvem
ettől függetlenül bejelöltem 15 meccset, csak úgy magamnak az eredmények.com-on, persze 12 jött... :)
zaggar írta:Maradonapoli írta:ZotyeszKB írta:
gondolkodtam egy 15/13-n 2,5-es overekben, némi apróért, de elment a kedvem
ettől függetlenül bejelöltem 15 meccset, csak úgy magamnak az eredmények.com-on, persze 12 jött... :)
osztán kendnek van-é mára valami megérzése?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 61 vendég