Adamek írta:karácsonyi csoda történt, Nagy Ádám és Stílusos Kálmi is a kezdőben van a futottak még besorolású csapataikban
A téli átigazolási időszakban azért remélem váltanak.
Adamek írta:karácsonyi csoda történt, Nagy Ádám és Stílusos Kálmi is a kezdőben van a futottak még besorolású csapataikban
Savaria1919 írta:Adamek írta:karácsonyi csoda történt, Nagy Ádám és Stílusos Kálmi is a kezdőben van a futottak még besorolású csapataikban
A téli átigazolási időszakban azért remélem váltanak.
Szarka írta:Ez a karácsonyi idény jó káoszos a PL-ben , jönnek is a meglepetések. AV örül, hogy leikszel, most meg mi állunk vesztésre a Luton ellen.
zaggar írta:Szarka írta:Ez a karácsonyi idény jó káoszos a PL-ben , jönnek is a meglepetések. AV örül, hogy leikszel, most meg mi állunk vesztésre a Luton ellen.
Azt azért tessék megfordítani Szarka Úr, mert fix kettesre vettem a totón.
Szarka írta:Mostantól január végéig tuti tipp: Newcastle idegenben kikap. Ez eddig botrány. A sérülések ellenére is pocsék az idegenbeli mutatónk, és már elnézést, de a Luton ellen még Lascelles is top játékosnak számítana.
Adamek írta:Szarka írta:Mostantól január végéig tuti tipp: Newcastle idegenben kikap. Ez eddig botrány. A sérülések ellenére is pocsék az idegenbeli mutatónk, és már elnézést, de a Luton ellen még Lascelles is top játékosnak számítana.
közelebb vannak a vájárok az alsóházhoz mint a BL-helyekhez
ez azért elég meglepő akármilyen sérüléshullám is veri a keretet
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Mostantól január végéig tuti tipp: Newcastle idegenben kikap. Ez eddig botrány. A sérülések ellenére is pocsék az idegenbeli mutatónk, és már elnézést, de a Luton ellen még Lascelles is top játékosnak számítana.
közelebb vannak a vájárok az alsóházhoz mint a BL-helyekhez
Szezon elején, sérülések nélkül is 6. helyet jósoltam magunknak. Nem ideális, de nem is vészjósló a helyzet. Az idegenbeli forma nagyon szembetűnő, még sérültekkel együtt is 4-1-re vertük otthon a Chelseat, aztán kupában nem sikerült megverni őket. Idegenben 1-2-5 a mutatónk, az kiesőjelölti szint :/ Ha ezen tudnánk javítani, meglenne a top 6 simán.
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:közelebb vannak a vájárok az alsóházhoz mint a BL-helyekhez
Szezon elején, sérülések nélkül is 6. helyet jósoltam magunknak. Nem ideális, de nem is vészjósló a helyzet. Az idegenbeli forma nagyon szembetűnő, még sérültekkel együtt is 4-1-re vertük otthon a Chelseat, aztán kupában nem sikerült megverni őket. Idegenben 1-2-5 a mutatónk, az kiesőjelölti szint :/ Ha ezen tudnánk javítani, meglenne a top 6 simán.
azelőtti szezonkezdetnél meg még arról mentek a mondókák, hogy első évben a nagyok megszorongatói, következőben bajnokesélyes lesz a klub
esély pedig lenne bőven mert elég rottyon van minden élcsapat, gyakorlatilag van egy ötös massza elöl akik közt nincs egy nyílegyenesen hasító sem
Savaria1919 írta:Adamek írta:Szarka írta:Szezon elején, sérülések nélkül is 6. helyet jósoltam magunknak. Nem ideális, de nem is vészjósló a helyzet. Az idegenbeli forma nagyon szembetűnő, még sérültekkel együtt is 4-1-re vertük otthon a Chelseat, aztán kupában nem sikerült megverni őket. Idegenben 1-2-5 a mutatónk, az kiesőjelölti szint :/ Ha ezen tudnánk javítani, meglenne a top 6 simán.
azelőtti szezonkezdetnél meg még arról mentek a mondókák, hogy első évben a nagyok megszorongatói, következőben bajnokesélyes lesz a klub
esély pedig lenne bőven mert elég rottyon van minden élcsapat, gyakorlatilag van egy ötös massza elöl akik közt nincs egy nyílegyenesen hasító sem
még a végén MRI bandája lesz a bajnok
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:közelebb vannak a vájárok az alsóházhoz mint a BL-helyekhez
Savaria1919 írta:Adamek írta:Szarka írta:Szezon elején, sérülések nélkül is 6. helyet jósoltam magunknak. Nem ideális, de nem is vészjósló a helyzet. Az idegenbeli forma nagyon szembetűnő, még sérültekkel együtt is 4-1-re vertük otthon a Chelseat, aztán kupában nem sikerült megverni őket. Idegenben 1-2-5 a mutatónk, az kiesőjelölti szint :/ Ha ezen tudnánk javítani, meglenne a top 6 simán.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:azelőtti szezonkezdetnél meg még arról mentek a mondókák, hogy első évben a nagyok megszorongatói, következőben bajnokesélyes lesz a klub
naja, tegnap is bajnokesélyeshez méltóan tolták
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:még a végén MRI bandája lesz a bajnok
naja, tegnap is bajnokesélyeshez méltóan tolták
Varsóban is be lettek árazva
Az Arsenal bajnoki címének tudnék talán a legjobban örülni, nekem abból a térségből ők a legszimpibbek
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Ez a karácsonyi idény jó káoszos a PL-ben , jönnek is a meglepetések. AV örül, hogy leikszel, most meg mi állunk vesztésre a Luton ellen.
Azt azért tessék megfordítani Szarka Úr, mert fix kettesre vettem a totón.
Hát én is szép pénzt tettem magunkra kötésben. Gondoltam a Luton ellen azért na, csak meglesz. Hát vért fogunk izzadni érte.
Szarka írta:Juhár be van baszva, a többiek meg már ezen röhögnek :D
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 112 vendég