BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

zaggar
Sztár

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.12.10. 22:34

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
zaggar írta:A fent említett ötöshöz még hozzácsaptam a strassbourg és a cadiz meccseket x-ekre, a francia a 97.percben ment el..most csak Maradonapoli úr ilyen esetekre tartott aforizmáit tudnám emlegetni...

Összegzés: A Fulham-et és a Salernitanat nagyon benéztem, a kölniek szopjanak lovat, h a mainzot se tudták megverni (bosszantó, amikor kivételesen eltérek az x-től, aztán x lesz belőle..), de a legbosszantóbb, h így is több, mint a tét duplája jött volna vissza, ha a csigazabáló bíró lefújja a jelzett 96. percben a strassbourgi meccset. Így a Rimini győzelme, a Honvéd, illetve a cadiziak döntetlenje csak annyit ért, h fizetési kategóriába kerüljön a szelvény, de veszteséges.

ajjaj, de kár azért a kölni meccsért, azt hittem X-re tetted!

a Honvéd szép találat, a Rimini győzelemért külön jár a pirospont!

Köszi, de te ma nagyon csendben voltál, nem vívtál meg a zrt-vel?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.12.10. 22:35

A horvát sajtóban megjelent a hír, h kiengedtek pár BBB tagot a görög börtönökből. Nem kapkodták el a dolgot.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.12.10. 22:43

A Girona bajnok lesz. Kész, pont.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.12.10. 22:50

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Összegzés: A Fulham-et és a Salernitanat nagyon benéztem, a kölniek szopjanak lovat, h a mainzot se tudták megverni (bosszantó, amikor kivételesen eltérek az x-től, aztán x lesz belőle..), de a legbosszantóbb, h így is több, mint a tét duplája jött volna vissza, ha a csigazabáló bíró lefújja a jelzett 96. percben a strassbourgi meccset. Így a Rimini győzelme, a Honvéd, illetve a cadiziak döntetlenje csak annyit ért, h fizetési kategóriába kerüljön a szelvény, de veszteséges.

ajjaj, de kár azért a kölni meccsért, azt hittem X-re tetted!

a Honvéd szép találat, a Rimini győzelemért külön jár a pirospont!

Köszi, de te ma nagyon csendben voltál, nem vívtál meg a zrt-vel?

általában, amikor nem rinyálok, akkor jó napom van :) (vagy nem játszom :D )

tegnap sikerült a kasszám 17 %-t visszaszerezni, ma pedig megduplázva gyakorlatilag a harmadát, de még így is messze vagyok attól, amivel a hétvégének nekimentem... szó szerint...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.12.10. 22:57

Szarka írta:A Girona bajnok lesz. Kész, pont.

Vagy ha nem, de BL-gyanús... de akkor hogy oldják majd meg az arabok okosba? A sejk valamelyik balkézről született fiára íratják a klubot, hogy elindulhasson az elit ligában? Azt nehezen tudom elképzelni, hogy a szabályokat elismerve, duzzogva visszavonulnak önként.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.12.10. 23:23

zaggar írta:A horvát sajtóban megjelent a hír, h kiengedtek pár BBB tagot a görög börtönökből. Nem kapkodták el a dolgot.

miután kiderült októberben, hogy valszeg egy görög volt a gyilkos. minden esetre a balhé hozzájárult a Dinamo leejtmenetéhez.

azért a Girona jobban néz ki bizonyos szempontból, mint a Man City, még nem vásárolták meg a félvilágot, még mindig a 40 éves Stuani lövi a gólt.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.12.10. 23:53

Maradonapoli írta:

Vagy ha nem, de BL-gyanús... de akkor hogy oldják majd meg az arabok okosba? A sejk valamelyik balkézről született fiára íratják a klubot, hogy elindulhasson az elit ligában? Azt nehezen tudom elképzelni, hogy a szabályokat elismerve, duzzogva visszavonulnak önként.

Hát ez jó kérdés a nyárra nézve. Szerintem a Girona se készült idén még BL indulásra sem, nem hogy bajnoki versenyre. A BL indulás most már tuti-biztosnak tűnik. Szerintem még ők se tudják, hogy oldják meg. Az tuti, hogy a City project előrébb való.

Eddig úgy voltam vele, hogy majd kipukkadnak, elfáradnak, kiismerik őket. Ehhez képest ma lejátszották a Barcát, remek játékkal. A nagyokból mindegyik szenved valamitől, a Barca is, a Real is, az Atleti lehetne a legjobb a nagy hármasból, de ők is szórnak el pontokat.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.12.11. 00:12

Szarka írta:
Maradonapoli írta:

Hát ez jó kérdés a nyárra nézve. Szerintem a Girona se készült idén még BL indulásra sem, nem hogy bajnoki versenyre. A BL indulás most már tuti-biztosnak tűnik. Szerintem még ők se tudják, hogy oldják meg. Az tuti, hogy a City project előrébb való.

Eddig úgy voltam vele, hogy majd kipukkadnak, elfáradnak, kiismerik őket. Ehhez képest ma lejátszották a Barcát, remek játékkal. A nagyokból mindegyik szenved valamitől, a Barca is, a Real is, az Atleti lehetne a legjobb a nagy hármasból, de ők is szórnak el pontokat.

Cicinek még nem biztos a BL pozi, nagy a nyüzsi ott elől
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.12.11. 17:54

Szerintetek a svédek lenyomják hazai pályán a montikat? Vagy sz*rnak bele és feldobálnak valami c-csapatot?

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.12.11. 22:17

eközben a görögöknél a sorozatos balhék miatt, amik már a röplabdára is átterjedtek, nem lesznek nézők 2 hónapig.

bocsi Maradona úr, ha előbb látom a kérdést, jeleztem volna, hogy a svéd kézimeccs az sima lesz, a crna gorácok maguk sem tudják, hogy kerültek a 8 közé. ja de. mi leeresztettünk ellenük előnyből.
ETO

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.12.11. 22:49

banok írta:https://444.hu/2023/12/11/boduletes-pofont-kevert-le-a-bironak-a-torok-csapat-palyara-viharzo-klubelnoke

:o

valami hasonlóra pályázhatott most Szardínián Mariani is, de lehet h ő megússza.
Újpest-Munkás

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.12.12. 07:44

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.12.12. 08:49

SuperDepor írta:Áldás lehet egy ilyen elnök..
https://index.hu/sport/futball/2023/12/ ... 6odFUQI-_M

Fel is függesztették a török bajnokságot
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.12.12. 09:17

https://twitter.com/LaLigaMichael/statu ... l2tSw&s=19

La liga pénzkiosztásáról:

"Ha a Girona első lesz, a Barca pedig 4-ik, utóbbi akkor is kétszer annyi pénzt kap, mint a "bajnok". Ugyanis 25%-a a bevételeknek "szociális beágyazottság" szerint történik.
50% megy egyenlő arányban és 25% helyezés arányában.

És ez még mindig előrelépés 2015höz képest, amikor minden klub egyedileg egyezett meg a tv társaságokkal."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.12.12. 10:58

Szarka írta:https://twitter.com/LaLigaMichael/status/1734223687602102761?t=sMe3xJgD9VozFr7Svl2tSw&s=19

"Ha a Girona első lesz, a Barca pedig 4-ik, utóbbi akkor is kétszer annyi pénzt kap, mint a "bajnok". Ugyanis 25%-a a bevételeknek "szociális beágyazottság" szerint történik.

És ez még mindig előrelépés 2015höz képest, amikor minden klub egyedileg egyezett meg a tv társaságokkal."

csodás, hogy megint az angolok mondják meg, hogy kéne spanyolban élni és bizonygatják, hogy ők ezt jobban tudják. ez olyan, mintha én innen asszondanám, hogy Angliában a nagycsapatokat bármilyen stiklivel hagyják futni, az Evertont bezzeg megbüntetik. vagy azt, hogy oké az Everton elismerten sáros, de továbbra is stabil tagja a PL-nek, mindeközben akik korrekten sefteltek azok jutalmul mentek a levesbe. vagy azt, hogy nyilván az Everton bizonyítottan törvénytelenül gazdálkodva le tudta igazolni Keant a Juveból, Minat és Dinnyét a Barcából, Betot az Udinéből, Richarlisont, stb. miközben délen tisztességesen próbálnak gazdálkodni. így rohadt nehéz versenyezni a PL-lel.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.12.12. 11:20

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:https://twitter.com/LaLigaMichael/status/1734223687602102761?t=sMe3xJgD9VozFr7Svl2tSw&s=19

csodás, hogy megint az angolok mondják meg, hogy kéne spanyolban élni és bizonygatják, hogy ők ezt jobban tudják. ez olyan, mintha én innen asszondanám, hogy Angliában a nagycsapatokat bármilyen stiklivel hagyják futni, az Evertont bezzeg megbüntetik. vagy azt, hogy oké az Everton elismerten sáros, de továbbra is stabil tagja a PL-nek, mindeközben akik korrekten sefteltek azok jutalmul mentek a levesbe. vagy azt, hogy nyilván az Everton bizonyítottan törvénytelenül gazdálkodva le tudta igazolni Keant a Juveból, Minat és Dinnyét a Barcából, Betot az Udinéből, Richarlisont, stb. miközben délen tisztességesen próbálnak gazdálkodni. így rohadt nehéz versenyezni a PL-lel.

igaz is meg nem is
egyrészről tényleg felesleges a szigetlakóknak bármilyen kamutisztességet exportálniuk a kontinens irányában, másrészről meg a spanyol pü. rendszer tényleg betegebb mint egy átlagos NER finanszírozott ligáé
harmadrészt meg kurva jót röhögtem a tisztességes déli gazdálkodók résznél, de ez csak mellékszál
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.12.12. 12:11

hoppá, Ádám Martin gólt vert a BL-ben

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.12.12. 12:23

Adamek írta:hoppá, Ádám Martin gólt vert a BL-ben

és a dupla is ott van

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.12.12. 12:31

Adamek írta:
Adamek írta:hoppá, Ádám Martin gólt vert a BL-ben

és a dupla is ott van

5 gólos már, 3. a góllövőlistán
(Roncinak csak 3 gólja van)

Vissza: “www.nb1.hu”