zaggar írta:Maradonapoli írta:800
General Caballero - Nacional Asuncion X
Tképpen milyen végeredménnyel zárult az x-túrád? Vagy folyamatban van még a kísérlet?
Végre már valaki megkérdezi! :)
Sajnos elég vacakul alakultak a dolgok, de hátra van egy 1600-as lépcső, megígértem, hogy mindenképp végigviszem a kísérletet, ha bukok is, de:
Egyelőre fel van függesztve, több ok miatt:
- a hétvégén nem akartam vele foglalkozni, mert ha sikerül, akkor pakolgathatom a 100-asokat, azért a hétvége attól hasznosabban, élvezetesebben is tölthető, mint egész nap fél szemmel figyeljem az indonéz 2 eredményeit :)
- ha meg nem, a fő szelóktól vonok el tőkét
- nem is tudtam volna megtenni, mert hétvége egyébként focikarnevál, a legjobb topbajnokságokkal, így minden erőforrást arra raktam fel, vagyis a kasszám gyakolatilag 0-t mutatott ezek miatt (de fogadásilag nagyon rég volt már ilyen jó hétvégém, jött a szombati és vasárnapi szeló is)
- őszintén szólva kicsit bele is fáradtam ebbe a dologba és magamat is soknak találtam már itt, hogy hányom ide az eredményeket, gondoltam rátok is fér egy kis pihenés tőlem :) (az, hogy senki nem bolygatta ezt a dolgot, ez is azt bizonyítja)
- részletesebben annyira nem volt vele időm foglalkozni, hogy nem tudtam még összesíteni, hogy állok perpillanat, az utolsó lépcső előtt, azt is szeretném még megtenni
- nem ígérem tutira, de ha egyéb dolgaim engedik ma vagy legkésőbb holnap folytatom/befejezem a kísérletet