SuperDepor írta:Gulácsi >>> Ámerika
Erősen pletyka, de hihető. Azért nem bánnám, ha maradna a Bundesben.
A válogatottnak is jobb, ha nem Amerikából repked haza.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Gulácsi >>> Ámerika
Azér ez még közel sem tény, főleg hogy átigazolási időszak egy kicsit még odább van, ha jól sejtem amcsiban is.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Gulácsi >>> Ámerika
Azér ez még közel sem tény, főleg hogy átigazolási időszak egy kicsit még odább van, ha jól sejtem amcsiban is.
Sokkal magasabb szinten nem biztos, hogy fog még védeni
Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Azér ez még közel sem tény, főleg hogy átigazolási időszak egy kicsit még odább van, ha jól sejtem amcsiban is.
Olyan szintű csapatot a környéken is találna, de szerintem még jobbat is. Akkor menjen az USA-ba, ha pénzt akar keresni. Ha igazán sokat, akkor meg a szaúdiakhoz.
Adamek írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Azér ez még közel sem tény, főleg hogy átigazolási időszak egy kicsit még odább van, ha jól sejtem amcsiban is.
Zaccburgba kellene valahogy visszaerőlködnie magát hátha ott még pár jó éve lehetne, esetleg még a fiatal csibék tanulhatnak is tőle valamit
Savaria1919 írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Sokkal magasabb szinten nem biztos, hogy fog még védeni
Zaccburgba kellene valahogy visszaerőlködnie magát hátha ott még pár jó éve lehetne, esetleg még a fiatal csibék tanulhatnak is tőle valamit
Menjen inkább kicsit arrább Tirolba, Innsbruck jobb hely, mint Salzburg.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:Zaccburgba kellene valahogy visszaerőlködnie magát hátha ott még pár jó éve lehetne, esetleg még a fiatal csibék tanulhatnak is tőle valamit
vagy mehetne Zanzibárba is, az még jobb
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Menjen inkább kicsit arrább Tirolba, Innsbruck jobb hely, mint Salzburg.
vagy mehetne Zanzibárba is, az még jobb
nincs jobb hely, Szombathely
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:vagy mehetne Zanzibárba is, az még jobb
nincs jobb hely, Szombathely
Ennyi.
Haliba amúgy jelenleg lehet hogy beférne!
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:nincs jobb hely, Szombathely
Ennyi.
Kapusposzton jók vagyunk Pálfival. Összes többi poszta jöhet.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Ennyi.
Kapusposzton jók vagyunk Pálfival. Összes többi poszta jöhet.
tulajnak még jó lehetne
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Kapusposzton jók vagyunk Pálfival. Összes többi poszta jöhet.
tulajnak még jó lehetne
annak igen, főleg sponzorokat is hozna magával
Adamek írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:tulajnak még jó lehetne
annak igen, főleg sponzorokat is hozna magával
RedBull Hali?
Savaria1919 írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Sokkal magasabb szinten nem biztos, hogy fog még védeni
RC írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:Zaccburgba kellene valahogy visszaerőlködnie magát hátha ott még pár jó éve lehetne, esetleg még a fiatal csibék tanulhatnak is tőle valamit
Keskeny nyomtávú villamos is van ott, Salzburgban "csak" trolibusz B-)
Maradonapoli írta:Estére egy
Sáfár Szabi - Lőrincz Emil, Sebők Vili, Bánfi Jani - Halmai Gabi, Dombi Tibi, Nyilas Elek, Lipcsei Petya - Keresztúr Bandi Orosz Feri, Klausz Laci
típusú felállást favorizálnék, amit én csak pörölycápa formációnak hívok. Ha esetleg elfáradnának a srácok, már az első félidőben behoznám Mracskó Misit és Urbán Flórit, a wunderwaffe Illés Béla lenne, aki az utolsó félórában vinné be a mélyütést a balkáni suttyónak!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég