Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:jön a 6.
én is bízom benne, hogy odacsapnak végre az asztalra, mert vicc ez már
Azért a magyar média is hergeli a népet rendesen, direkt ezeréves képeket meg videókat raknak be a stadionról, miközben a helyi csapat, a Botev Plovdiv több, mint fél éve itt játszik már, természetesen nézők előtt. A stadion már rég elkészült, csak a két kapu mögötti tetőt csinálják most.
Ezek mai képek:
Őszintén, miért ne lehetne ebben a stadionban meccset játszani, pláne, hogy zártkapus is lesz?
Ha semelyik stadionban nem lenne meccs, amit közben átépítenek, akkor megállna a futballvilág. A Real, a Pool stb. évek óta úgy játszik a stadionjában, hogy közben átépítik. Nem sok klub csinálja, azt mint a Barca, hogy amíg átépítik a stadionjukat elköltöznek albérletbe. A legtöbb klub megoldja úgy, hogy közben otthon játszik.
Ezt tettem ki én is. Azt nem tudom, hogy az öltözők, egyéb szobák milyen állapotban vannak, az építtető szerint nem alkalmas a rendezésre. Ott cseszték el egyrészt, hogy áttették Szófiából, másrészt ebbe a stadionba. Oké, így rá lehet húzni, hogy átépítés miatt zárt kapus és nem kell rá jegyeket eladniuk, de itt alaposan tökön szúrta saját magát a szövetség.
Minden teljesen kész van, ez egy átadott stadion, amit tovább fejlesztenek a kapu mögötti lelátók befedésével. Ennyi.
A stadion teljesen alkalmas a meccs megrendezésére, itt valami belső buziskodást sejtek a Plovdivi önkori és a futball szövetség között, de kitudja valójában mi lehet a háttérben, hogy a plovdiviak így faszkolódnak (lehet ők is a tüntetéstől fosnak, amit átszerveztek Plovdivba a bolgár szurkolói csoportok.
Egyébként a stadionban már teltházas bajnoki (Botev Plovdiv-Levszki), és válogatott meccs is (Bulgária-Irán most ősszel) volt, szóval az, hogy alkalmatlan a meccs lebonyolítására egyszerűen hazugság.
Botev-Levski
Másik bajnoki:
A Bulgária-Irán meccs
https://www.youtube.com/watch?v=eHMRu_QMkAQ
És hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak, öltözők, média room, VIP stb.
&format=webp)
)