Maradonapoli írta:szájba vert cselzí x-re se lesznek jók hazai pályán
a toplikág hülyéje lett ez a fostaliga, olajon felpumpált szarkupac
Maradonapoli írta:szájba vert cselzí x-re se lesznek jók hazai pályán
Adamek írta:Maradonapoli írta:szájba vert cselzí x-re se lesznek jók hazai pályán
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:szájba vert cselzí x-re se lesznek jók hazai pályán
amint hátrányba kerültek pár perccel később kiszedtem a lóvét, szerencsére még pluszban jött ki
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:a toplikág hülyéje lett ez a fostaliga, olajon felpumpált szarkupac
amint hátrányba kerültek pár perccel később kiszedtem a lóvét, szerencsére még pluszban jött ki
jó reflexek a hosszú élet titka
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:amint hátrányba kerültek pár perccel később kiszedtem a lóvét, szerencsére még pluszban jött ki
jó reflexek a hosszú élet titka
32%-os haszon
500 ft-ra 163,32 Ft tiszta nyereség :cool:
Adamek írta:erős kezdés a Bayerntől
Maradonapoli írta:vicces a pro ezekkel a töredék összegekkel pl. 500,87 - nem lehet feltenni a 0,87-et csak van :)
Adamek írta:Maradonapoli írta:vicces a pro ezekkel a töredék összegekkel pl. 500,87 - nem lehet feltenni a 0,87-et csak van :)
tényleg mester, már rág meg akartam kérdezni csak sose mertem
mi a difi az 1,5 és az 1,75 -nél több gól opciókban? előfordult már valaha, hogy egy meccsen mondjuk csak 1,66 gól született és akkor csak az utóbbi nyert?
Savaria1919 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:vicces a pro ezekkel a töredék összegekkel pl. 500,87 - nem lehet feltenni a 0,87-et csak van :)
mi a difi az 1,5 és az 1,75 -nél több gól opciókban? előfordult már valaha, hogy egy meccsen mondjuk csak 1,66 gól született és akkor csak az utóbbi nyert?
a régi futballigazság lehet az oka: egy szöglet az fél gól
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:tényleg mester, már rág meg akartam kérdezni csak sose mertem
a régi futballigazság lehet az oka: egy szöglet az fél gól
de egy régi matekigazság alapján ezek negyed gólok
Adamek írta:Maradonapoli írta:vicces a pro ezekkel a töredék összegekkel pl. 500,87 - nem lehet feltenni a 0,87-et csak van :)
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:vicces a pro ezekkel a töredék összegekkel pl. 500,87 - nem lehet feltenni a 0,87-et csak van :)
ezeket az ázsiai okosságokat én sem vágom, talán Isti tudna felhomályosítani
de valami olyasmi, pl. 2,5 gólnál, ha már kettőt lőttek, visszakapod az árát legrosszabb esetben is, ha 3-t, akkor nyertél
1,25 szintén valami hasonló ázsiai mókolás, egyszer rákerestem ezekre, de ez a sok buziskodás engem lefárasztott, már a kikeresése
szóvak hagytam a facba
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:tényleg mester, már rág meg akartam kérdezni csak sose mertem
ezeket az ázsiai okosságokat én sem vágom, talán Isti tudna felhomályosítani
de valami olyasmi, pl. 2,5 gólnál, ha már kettőt lőttek, visszakapod az árát legrosszabb esetben is, ha 3-t, akkor nyertél
1,25 szintén valami hasonló ázsiai mókolás, egyszer rákerestem ezekre, de ez a sok buziskodás engem lefárasztott, már a kikeresése
szóvak hagytam a facba
ez bonyolult, de egészen meghoztad a kedvem egy ázsiaihoz
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ezeket az ázsiai okosságokat én sem vágom, talán Isti tudna felhomályosítani
szóvak hagytam a facba
ez bonyolult, de egészen meghoztad a kedvem egy ázsiaihoz
akkor bemutatnálak kedvenc ázsiai cherleaderemnek
https://www.youtube.com/watch?v=g0x98zG ... S%26Sports
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:ez bonyolult, de egészen meghoztad a kedvem egy ázsiaihoz
akkor bemutatnálak kedvenc ázsiai cherleaderemnek
https://www.youtube.com/watch?v=g0x98zG ... S%26Sports
hej ha harminc évvel fiatalabb lennék

Adamek írta:erős kezdés a Bayerntől
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég