Keddi focimeccsek és televíziós közvetítések

cain
Aranylabdás

Re: Keddi focimeccsek és televíziós közvetítések

HozzászólásSzerző: cain » 2017.03.09. 11:32

ryanmckane írta:
alehndr írta:Egy kis statisztika:

A meccs utolsó 5 percében a PSG összesen négyszer passzolt pontosan, ebből 3 kezdőrúgás volt...

Suarez kivételével az osszes Barca játékos, beleértve ter Stegent is többet passzolt, mint Verratti, a PSG legtöbbet passzoló játékosa.

ez kb. olyan Segundás teljesítmény, egyáltalán nem érdemelték meg a továbbjutást

ez alapján viszont igen.
Kép
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.03.09. 11:36

Nyilván nem szép dolog bírózni, de Mascherano is elismerte, hogy szabálytalankodott a ziccernél Di Maríával, tehát büntető + piros lap lett volna a helyes ítélet, és akkor jönnek még a korábban kivesézett dolgok (pl. az 5. gól előtt meg nem történt szabálytalanság). Volt azért itt bírói segítség is, ami azért némileg levon ennek a győzelemnek az egyébként igen magas sportértékéből.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.03.09. 11:46

famate írta:Nyilván nem szép dolog bírózni, de Mascherano is elismerte, hogy szabálytalankodott a ziccernél Di Maríával, tehát büntető + piros lap lett volna a helyes ítélet, és akkor jönnek még a korábban kivesézett dolgok (pl. az 5. gól előtt meg nem történt szabálytalanság). Volt azért itt bírói segítség is, ami azért némileg levon ennek a győzelemnek az egyébként igen magas sportértékéből.

Szép dolog Mascheranotól, hogy legalább nem tagadja le.

http://m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaj ... no-2556655

Szar volt a PSG szó se róla, de ez a hátszél se volt kutya.... :D
Bayern München
DVTK
Depower

Seth
Sztár

HozzászólásSzerző: Seth » 2017.03.09. 11:47

Elkapeszto. Rengeteg szep pillanatot szerzett a Barca az utobbi 10 evben nekem. Felsorolni is nehez lenne, es aztan tegnap meg a csoda is megvalosult.

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.03.09. 12:03

Pető írta:
famate írta:Nyilván nem szép dolog bírózni, de Mascherano is elismerte, hogy szabálytalankodott a ziccernél Di Maríával, tehát büntető + piros lap lett volna a helyes ítélet, és akkor jönnek még a korábban kivesézett dolgok (pl. az 5. gól előtt meg nem történt szabálytalanság). Volt azért itt bírói segítség is, ami azért némileg levon ennek a győzelemnek az egyébként igen magas sportértékéből.

Szép dolog Mascheranotól, hogy legalább nem tagadja le.

http://m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaj ... no-2556655

Szar volt a PSG szó se róla, de ez a hátszél se volt kutya.... :D

kb. ezzel az interpretációval értek egyet

A buzefa pedig 2020-tól bevezethetne egy 4 csapatos BL-t, ahol a Real, Barca, Bayern és az addig talpraállított MU 4 szakaszos (6+6+6+6= 24 fordulós) csoportmeccsen küzdene meg egymással, az elődöntők pedig 4 nyert meccsig tarthatnának, ahogy a döntő is !!444!! lehetne a sorozat neve 444 BL is! Minden héten lehetne recskázni az istenkirály csapatokra és persze újabb euro százmilliókat kiutalni nekik.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zodd
Légiós

HozzászólásSzerző: zodd » 2017.03.09. 12:03

Na akkor a szokásos 3-4 csapat a végén, az unalomig ismételt párosításokkal.

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.03.09. 13:21

Adamek írta:
Dzsotti írta:
Adamek írta:az első tizi volt a második nem, de nem is ez a lényeg, ezt kurvára megérdemelték a párizsiak, ez konkrétan egy öngyalázás volt egy olyan csapat ellen amelyik fos formában tolta

a legjobb nyolc várhatóan 4 spanyol, két germán, 1-1 digó és angol - rossz nézni ahogy egy top4 mögötti portugál vagy francia nagyobbacska csapat is egy szakajtóval képes benyelni ezektől, most már mindenkinek az lenne a jó ha ezek elhúznának a sivatagba megalapítani a G-nemtomhány ligáját

Én nem néztem élőben, mert abszolút érdektelen mindkét csapat. Most néztem meg az összefoglalót, és szerintem az első tizi se volt az. A fekvő védőre direkt ráfordult és "fejbebotlotta" a védőt a spanyol. Mondjuk jót nevettem, mert még sose láttam olyat, hogy valaki fejjel gáncsol valakit, és ezért őt büntetik.... :D

vétlen akadályozás nincs, ha ráájulsz valakire véletlen és letaglózod az is szabálytalan, ott tényleg a csatár lett volna hülye ha kikerüli

Értem én, de milyen időnek kell eltelni a fekvéstől számítva, ha szándékosan nekedszaladnak, hogy ne te legyél a hibás? :)
Érted élek én!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.03.09. 13:23

Szégyen gyalázat. :mad:
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Littbarski
Moderátor

HozzászólásSzerző: Littbarski » 2017.03.09. 13:24

Pető írta:
Dzsotti írta:
Adamek írta:az első tizi volt a második nem, de nem is ez a lényeg, ezt kurvára megérdemelték a párizsiak, ez konkrétan egy öngyalázás volt egy olyan csapat ellen amelyik fos formában tolta

a legjobb nyolc várhatóan 4 spanyol, két germán, 1-1 digó és angol - rossz nézni ahogy egy top4 mögötti portugál vagy francia nagyobbacska csapat is egy szakajtóval képes benyelni ezektől, most már mindenkinek az lenne a jó ha ezek elhúznának a sivatagba megalapítani a G-nemtomhány ligáját

Én nem néztem élőben, mert abszolút érdektelen mindkét csapat. Most néztem meg az összefoglalót, és szerintem az első tizi se volt az. A fekvő védőre direkt ráfordult és "fejbebotlotta" a védőt a spanyol. Mondjuk jót nevettem, mert még sose láttam olyat, hogy valaki fejjel gáncsol valakit, és ezért őt büntetik.... :D

Véleményes valóban, de én az elsőt befújtam volna. Oké, hogy nem akart szándékosan szabálytalankodni a védő, mert csak elesett, de Neymar rutinosan belefutott. A szerencsétlen esésével épp úgy akadályozta a brazilt, mint ha becsúszott volna neki. Én azt mondom ezt be lehet fújni, de a Suraz féle eset az számomra döbbenet. Nem is értem hogy láthatta a spori azt büntetőnek, mert az még a kétes szituációtól is messze volt.

nem értem ezt, a hátsó kamerállásból tökéletesen látszik, hogy van kontakt a lábaknál, arról az amatőrizmusról nem is beszélve, ahogy a védő kinyújtott kézzel hadonászik Sárgaréz ádámcsutkája körül.
az első pedig még annyira sem kérdés, olaszok 2006-os ausztrálok elleni meccsére hajaz, akkor is elmondták, hogy nincs mentesítő körülmény...

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... suarez.jpg

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.03.09. 13:26

Littbarski írta:
Pető írta:
Dzsotti írta:Én nem néztem élőben, mert abszolút érdektelen mindkét csapat. Most néztem meg az összefoglalót, és szerintem az első tizi se volt az. A fekvő védőre direkt ráfordult és "fejbebotlotta" a védőt a spanyol. Mondjuk jót nevettem, mert még sose láttam olyat, hogy valaki fejjel gáncsol valakit, és ezért őt büntetik.... :D

Véleményes valóban, de én az elsőt befújtam volna. Oké, hogy nem akart szándékosan szabálytalankodni a védő, mert csak elesett, de Neymar rutinosan belefutott. A szerencsétlen esésével épp úgy akadályozta a brazilt, mint ha becsúszott volna neki. Én azt mondom ezt be lehet fújni, de a Suraz féle eset az számomra döbbenet. Nem is értem hogy láthatta a spori azt büntetőnek, mert az még a kétes szituációtól is messze volt.

nem értem ezt, a hátsó kamerállásból tökéletesen látszik, hogy van kontakt a lábaknál, arról az amatőrizmusról nem is beszélve, ahogy a védő kinyújtott kézzel hadonászik Sárgaréz ádámcsutkája körül.
az első pedig még annyira sem kérdés, olaszok 2006-os ausztrálok elleni meccsére hajaz, akkor is elmondták, hogy nincs mentesítő körülmény...

Suarez először a fejéhez kap, aztán rájön, hogy a francia keze lentebb mozgott, így átfog a torkához. :D
Érted élek én!

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.03.09. 13:30

Littbarski írta:
Pető írta:
Dzsotti írta:Én nem néztem élőben, mert abszolút érdektelen mindkét csapat. Most néztem meg az összefoglalót, és szerintem az első tizi se volt az. A fekvő védőre direkt ráfordult és "fejbebotlotta" a védőt a spanyol. Mondjuk jót nevettem, mert még sose láttam olyat, hogy valaki fejjel gáncsol valakit, és ezért őt büntetik.... :D

Van érintkezés a lábak között valóban. Ebben a sportban elég nehéz lenne elképzelni hogy ne érjenek össze a lábak. De Suaraz nem emiatt esett el, hanem mert hozzáírték a nyakához. Hozzáértek, igen, ezt se vitatja senki, de te ezt tényleg komolyan gondolod hogy erre büntetőt kell adni??? Ezen az elven meccsenként 5-6 büntetőt be kellene fújni.

Az első az jogos volt, a második számomra még a kétes szituációtól is messze van.
Bayern München
DVTK
Depower

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.03.09. 13:34

A képnél ez talán jobban tükrözi a valóságot.

https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra

Szerencsétlen uruguayi azt se tudja hova kapjon, a fejéhez vagy a torkához. :( Nem könnyű azért az ő helyzete sem. :/
Bayern München
DVTK
Depower

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.09. 13:35

Dzsotti írta:
Adamek írta:

vétlen akadályozás nincs, ha ráájulsz valakire véletlen és letaglózod az is szabálytalan, ott tényleg a csatár lett volna hülye ha kikerüli

Értem én, de milyen időnek kell eltelni a fekvéstől számítva, ha szándékosan nekedszaladnak, hogy ne te legyél a hibás? :)

nem tudom
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.03.09. 13:36

Adamek írta:
Dzsotti írta:
Adamek írta:

nem tudom

Dániel Zoltán még itt a miniszter?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.09. 13:38

Pető írta:A képnél ez talán jobban tükrözi a valóságot.

Szerencsétlen uruguayi azt se tudja hova kapjon, a fejéhez vagy a torkához. :( Nem könnyű azért az ő helyzete sem. :/

ennek az uruguayi vámpírnak kábé egyetlen esélye a jófejségre ha újra megszülethetne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.09. 13:39

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Dzsotti írta:Értem én, de milyen időnek kell eltelni a fekvéstől számítva, ha szándékosan nekedszaladnak, hogy ne te legyél a hibás? :)

nem tudom

vidd innen a büdös kacsádat mert példát statuálok, te otrombán pösze

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.03.09. 13:42

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:nem tudom

vidd innen a büdös kacsádat mert példát statuálok, te otrombán pösze

én elismerem, hogy egy fölöttébb hülye, elmaradott pasas vagyok, de azért még ne tessék elkacsátlanodni

Littbarski
Moderátor

HozzászólásSzerző: Littbarski » 2017.03.09. 13:43

Dzsotti írta:
Littbarski írta:
Pető írta:

Suarez először a fejéhez kap, aztán rájön, hogy a francia keze lentebb mozgott, így átfog a torkához. :D

tökmindegy, a lábakat kell inkább figyelni és aztán fellapozni a szabálykönyvet. a bíró valóban hibázott, mert elmaradt egy piros lap Marquinhosnak.

gedam
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: gedam » 2017.03.09. 13:43

Pető írta:A képnél ez talán jobban tükrözi a valóságot.

nyilván ha nem könyökli torkon akkor is rszínészkedik, de így legalább jogos a tizi.

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.03.09. 13:48

Littbarski írta:
Dzsotti írta:
Littbarski írta:

tökmindegy, a lábakat kell inkább figyelni és aztán fellapozni a szabálykönyvet. a bíró valóban hibázott, mert elmaradt egy piros lap Marquinhosnak.

Miért? Sárgát kapott az bőven jogos volt. (vagyis a te elméleted szerint :D ) Nincs kettős büntetés már az új szabályok szerint.

De amúgy ha a pirosnál tartunk, ez micsoda? http://giphy.com/gifs/5HHnSOnm6yw0M
Bayern München
DVTK
Depower

Vissza: “www.nb1.hu”