Savaria1919 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:magasabb az oktánszáma a szaudi zöldhasúnak
én csak a siófoki olajban hiszek
A Napolajban?
Nyikolajban
Savaria1919 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:magasabb az oktánszáma a szaudi zöldhasúnak
A Napolajban?
Maradonapoli írta:Baszki. A 2030-as vb-t spanyolo, portugál, marokkói kóperációban rendezik, de 3 nyitó meccs Argentínában, Paraguayban, Uruguyaban lesz.
Ezek nem normálisak.
Szarka írta:Maradonapoli írta:Baszki. A 2030-as vb-t spanyolo, portugál, marokkói kóperációban rendezik, de 3 nyitó meccs Argentínában, Paraguayban, Uruguyaban lesz.
Ezek nem normálisak.
Nem is tudom hogy képzelik ezt. A 3 délamerikai egy csoportban lesz, majd továbbjutás esetén utaznak Európába? Vagy a nyitó meccs után egyből repül mind a 6 csapat át a másik kontinensre? Értelmetlen.
A Napolajban?
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:én csak a siófoki olajban hiszek
A Napolajban?
https://www.youtube.com/watch?v=kKoIzdU ... el=UFOVEVO
zaggar írta:Kár, h ennyire tojnak az EL meccsek közvetítésére, a Sporting-Atalantát megnéztem volna, és gondolom más is talált volna számára érdekeset.
Szarka írta:zaggar írta:Kár, h ennyire tojnak az EL meccsek közvetítésére, a Sporting-Atalantát megnéztem volna, és gondolom más is talált volna számára érdekeset.
Freiburg - WHU-t adják a Retek 3-on, gondolom Sallai miatt is.
zaggar írta:Szarka írta:zaggar írta:Kár, h ennyire tojnak az EL meccsek közvetítésére, a Sporting-Atalantát megnéztem volna, és gondolom más is talált volna számára érdekeset.
Freiburg - WHU-t adják a Retek 3-on, gondolom Sallai miatt is.
Köszönöm, de nekem az nemigen éri el az ingerküszöbömet...
jut eszembe, akartam is kérdezni tőled: győzött már valaha török csapat angolhonban, vagy a galataszeráj volt az első, akinek ez sikerült?
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Freiburg - WHU-t adják a Retek 3-on, gondolom Sallai miatt is.
jut eszembe, akartam is kérdezni tőled: győzött már valaha török csapat angolhonban, vagy a galataszeráj volt az első, akinek ez sikerült?
Ilyeneket nem követek, de nem rémlik. Azért voltak jó török csapatok az ezredforduló környékén, biztos nem ez volt az első.
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Freiburg - WHU-t adják a Retek 3-on, gondolom Sallai miatt is.
Ilyeneket nem követek, de nem rémlik. Azért voltak jó török csapatok az ezredforduló környékén, biztos nem ez volt az első.

zaggar írta:Kár, h ennyire tojnak az EL meccsek közvetítésére, a Sporting-Atalantát megnéztem volna, és gondolom más is talált volna számára érdekeset.
Adamek írta:nem hiszem el, hogy a Lille is becsicskult a Kaksinak
Cselszky írta:zaggar írta:Kár, h ennyire tojnak az EL meccsek közvetítésére, a Sporting-Atalantát megnéztem volna, és gondolom más is talált volna számára érdekeset.
Adják neten, 2000Ft/hó. :)
Szarka írta:Szarka írta:zaggar írta:
Na , gugli a barátom volt, és bár a Galatasaray először nyert idegenben angol csapat ellen, volt többször is török csapat, aki idegenben nyert angol ellen. A legközelebbi nem is olyan rég volt.
Na jó benéztem, nem mostanság volt, 2009-ben, de szintén az MU ellen a Besiktas nyert 0-1-re.
http://www.eurocupshistory.com/match/co ... mpetitions
Savaria1919 írta:Szarka írta:zaggar írta:
Galata az UEFA-Kupa győzelme során két angol csapatot is felülmúlt, az elődöntőben a Leeds Unitedet, a döntőben az Arsenalt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég