Szarka írta:Lassan minden meccsen születik gól, csak a Bayern nem tudja feltörni a dán gátat. Persze, hogy azt tettem hendire :)
https://youtu.be/sDOQ5bYZWos
Szarka írta:Lassan minden meccsen születik gól, csak a Bayern nem tudja feltörni a dán gátat. Persze, hogy azt tettem hendire :)
ZotyeszKB írta:Szarka írta:Lassan minden meccsen születik gól, csak a Bayern nem tudja feltörni a dán gátat. Persze, hogy azt tettem hendire :)
United szögletet nem raktad? Megint jött 1.95 volt..
Maradonapoli írta:MU H vagy X szopatott be.
csicskabanda
Adamek írta:Maradonapoli írta:MU H vagy X szopatott be.
csicskabanda
a Mú valahol az egész lóvés focivilág szégyene lett csapatépítés szempontjából, a Galata és közte minden mellékduma nélkül van 2-3, de inkább 4-5 osztálynyi difi lehetőségek terén, valami alapjaiban álszakmai munka folyhat ott évek óta mert még véletlen sem tud kialakulni semmi focira hajazó dolog náluk, kb. mint a Csúzli
egész nagy mennyiség jutott most a BL-ből, láttam vagy 60-70 percet a Napoli meccsből, volt egy jó 25 perc amikor meg lehetett volna fogni a habfehér feketéket
ami feltűnő volt, hogy topcsapatok képtelenek rendes kapusokat kitermelni vagy vásárolni, ilyen teljesítményeket simán tudna hozni Szapper vagy Banai is, de egy Megyeritől már jobbat várnék
a hazai védelem amit az első két madridi viccgólnál művelt az szintén NB1 alsóház szint volt, lehet szopkodni ezt a kamuangol ifjoncot, de ezekkel a lassú, átlátszó és széles cselekkel az NB1-ben se lehetne átmenni a védelmen és ebben semmi túlzás nincs megint, aki nem ette meg a cseleit az meg simán nézte, többen voltak a tizenhatoson belül mint egy labdatartó edzésen
az Union kb. az elvártat hozza, évek óta mondom hogy ha a bajor tangásokat kivesszük a bundásból kb. a portugál bajnokság ingadozó szintjét kapjuk, ez igaz a francia 1-re is, ezek már rég nem top dolgok
Szarka írta:ZotyeszKB írta:Szarka írta:Lassan minden meccsen születik gól, csak a Bayern nem tudja feltörni a dán gátat. Persze, hogy azt tettem hendire :)
United szögletet nem raktad? Megint jött 1.95 volt..
De, úgy tettem, hogy MUnál lesz több szögletb, amellé ment a Bayern sima, és az arsenal x2, mint tutik, összesen 2-es odsszért. Ott az Arsenal szopatott be.
1.95 mi lett volna , 10 szöglet?
Másik szelvényen MU győzelem, Bayern hendi.
Harmadikon Salzburg meccs minkét csapat szerez gólt, és Arsenal over 1,5
Szarka írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:MU H vagy X szopatott be.
csicskabanda
a Mú valahol az egész lóvés focivilág szégyene lett csapatépítés szempontjából, a Galata és közte minden mellékduma nélkül van 2-3, de inkább 4-5 osztálynyi difi lehetőségek terén, valami alapjaiban álszakmai munka folyhat ott évek óta mert még véletlen sem tud kialakulni semmi focira hajazó dolog náluk, kb. mint a Csúzli
egész nagy mennyiség jutott most a BL-ből, láttam vagy 60-70 percet a Napoli meccsből, volt egy jó 25 perc amikor meg lehetett volna fogni a habfehér feketéket
ami feltűnő volt, hogy topcsapatok képtelenek rendes kapusokat kitermelni vagy vásárolni, ilyen teljesítményeket simán tudna hozni Szapper vagy Banai is, de egy Megyeritől már jobbat várnék
a hazai védelem amit az első két madridi viccgólnál művelt az szintén NB1 alsóház szint volt, lehet szopkodni ezt a kamuangol ifjoncot, de ezekkel a lassú, átlátszó és széles cselekkel az NB1-ben se lehetne átmenni a védelmen és ebben semmi túlzás nincs megint, aki nem ette meg a cseleit az meg simán nézte, többen voltak a tizenhatoson belül mint egy labdatartó edzésen
az Union kb. az elvártat hozza, évek óta mondom hogy ha a bajor tangásokat kivesszük a bundásból kb. a portugál bajnokság ingadozó szintjét kapjuk, ez igaz a francia 1-re is, ezek már rég nem top dolgok
Javával egyetértek. MU lehetőségei szerint szoros harcban kène legyen a városi riválissal, ehhez képest nyoma sincs az ottani szervezett építkezésnek. Az meg érthetetlen, hogy lesznek náluk rosszabbak már bevált játékosok. Valószínű a média túl toxikus, még a többi klubhoz képest. Onana látványosan visszaesett pl.
A Napoli védelem olyan volt, mintha tartott volna Viniciustól és Bellinghamtől, senki se mert időben faultolni, a 16-oson belül még hozzáérni se, így persze könnyű két gólt szereztek. A győztes gól viszont nagyon peches volt. Az egyik Napoli játékoson picit megcsúszott a labda, az zavarhatta meg a kapust, és ezért nyúl mellé. Kepa bakiját már nem magyarázza semmi, de ha Curtois egészséges lenne, nem is lenne a Real tagja.
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:a Mú valahol az egész lóvés focivilág szégyene lett csapatépítés szempontjából, a Galata és közte minden mellékduma nélkül van 2-3, de inkább 4-5 osztálynyi difi lehetőségek terén, valami alapjaiban álszakmai munka folyhat ott évek óta mert még véletlen sem tud kialakulni semmi focira hajazó dolog náluk, kb. mint a Csúzli
Javával egyetértek. MU lehetőségei szerint szoros harcban kène legyen a városi riválissal, ehhez képest nyoma sincs az ottani szervezett építkezésnek. Az meg érthetetlen, hogy lesznek náluk rosszabbak már bevált játékosok. Valószínű a média túl toxikus, még a többi klubhoz képest. Onana látványosan visszaesett pl.
A Napoli védelem olyan volt, mintha tartott volna Viniciustól és Bellinghamtől, senki se mert időben faultolni, a 16-oson belül még hozzáérni se, így persze könnyű két gólt szereztek. A győztes gól viszont nagyon peches volt. Az egyik Napoli játékoson picit megcsúszott a labda, az zavarhatta meg a kapust, és ezért nyúl mellé. Kepa bakiját már nem magyarázza semmi, de ha Curtois egészséges lenne, nem is lenne a Real tagja.
hát ja, amikor véletlenül eljutott a labda Oszibához Nacsosz és Rudolf kapásból ledarálta, esélye nem volt ráfordulni, a hazaiak meg legjobb esetben is csak kisérték a támadókat de inkább csak hátráltak a hálóig
Maradonapoli írta:Adamek írta:Szarka írta:Javával egyetértek. MU lehetőségei szerint szoros harcban kène legyen a városi riválissal, ehhez képest nyoma sincs az ottani szervezett építkezésnek. Az meg érthetetlen, hogy lesznek náluk rosszabbak már bevált játékosok. Valószínű a média túl toxikus, még a többi klubhoz képest. Onana látványosan visszaesett pl.
hát ja, amikor véletlenül eljutott a labda Oszibához Nacsosz és Rudolf kapásból ledarálta, esélye nem volt ráfordulni, a hazaiak meg legjobb esetben is csak kisérték a támadókat de inkább csak hátráltak a hálóig
Annyit tennék hozzá, hogy a Napoli védelem kb. 1 hónapja nagy szarban van. Lesérült a klasszik alapember Rrahmani és helyettese/védőtársa Juan Jézus is. A tavalyi kiegészítő peremember Ostigard lépett elő stabil kezdővé az utóbi hetekben és az a nyáron az RB brazil csapatától szerződtetett fiatal brazil gyerek, akikről egész augusztus-szeptember hónapot végigcikkezte a digó sportsajtó, hogy mi a faszért dugdossák, hogy még perceket sem kap, de még a kispadra sem ültetik le. Hetekig az volt a diplomatikus magyarázat, hogy még nem készült fel az európai futballra és sokat kell még tanulnia, edzenie stb., aztán elkezdett dögvész pusztítania védők közt ahogy írtam, így találta magát pár meccse a kezdőben a srác.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:hát ja, amikor véletlenül eljutott a labda Oszibához Nacsosz és Rudolf kapásból ledarálta, esélye nem volt ráfordulni, a hazaiak meg legjobb esetben is csak kisérték a támadókat de inkább csak hátráltak a hálóig
Annyit tennék hozzá, hogy a Napoli védelem kb. 1 hónapja nagy szarban van. Lesérült a klasszik alapember Rrahmani és helyettese/védőtársa Juan Jézus is. A tavalyi kiegészítő peremember Ostigard lépett elő stabil kezdővé az utóbi hetekben és az a nyáron az RB brazil csapatától szerződtetett fiatal brazil gyerek, akikről egész augusztus-szeptember hónapot végigcikkezte a digó sportsajtó, hogy mi a faszért dugdossák, hogy még perceket sem kap, de még a kispadra sem ültetik le. Hetekig az volt a diplomatikus magyarázat, hogy még nem készült fel az európai futballra és sokat kell még tanulnia, edzenie stb., aztán elkezdett dögvész pusztítania védők közt ahogy írtam, így találta magát pár meccse a kezdőben a srác.
ez nyilván magyarázat valamire, de ez konkrétan szemre egy vegytiszta NB1-s védekezés volt amire azért nem magyarázat a második sor vagy az összeszokatlanság, ezt párezer eurós Kasztráldki meg Kádár is keményebben lehozza
ezért se értem azt, hogy mitől volt akkora ász tegnap a firkászok szerint az a műangol gyerkőc, konkrétan bójákat kerülgetett és egy madárpózban szárnyakat csapkodó kapust mattolt
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Annyit tennék hozzá, hogy a Napoli védelem kb. 1 hónapja nagy szarban van. Lesérült a klasszik alapember Rrahmani és helyettese/védőtársa Juan Jézus is. A tavalyi kiegészítő peremember Ostigard lépett elő stabil kezdővé az utóbi hetekben és az a nyáron az RB brazil csapatától szerződtetett fiatal brazil gyerek, akikről egész augusztus-szeptember hónapot végigcikkezte a digó sportsajtó, hogy mi a faszért dugdossák, hogy még perceket sem kap, de még a kispadra sem ültetik le. Hetekig az volt a diplomatikus magyarázat, hogy még nem készült fel az európai futballra és sokat kell még tanulnia, edzenie stb., aztán elkezdett dögvész pusztítania védők közt ahogy írtam, így találta magát pár meccse a kezdőben a srác.
ez nyilván magyarázat valamire, de ez konkrétan szemre egy vegytiszta NB1-s védekezés volt amire azért nem magyarázat a második sor vagy az összeszokatlanság, ezt párezer eurós Kasztráldki meg Kádár is keményebben lehozza
ezért se értem azt, hogy mitől volt akkora ász tegnap a firkászok szerint az a műangol gyerkőc, konkrétan bójákat kerülgetett és egy madárpózban szárnyakat csapkodó kapust mattolt
a képességek nem állhattak arányban a megoldandó feladattal, vagy az edzettségük lehetett sz*r, és ennyi fért ki a lyukon esetleg edző bá adott utasítást, hogy csak távolról illedelemesen kísérni, nehogy kiállítás legyen a vége, esetleg mint említettem ezek zöldfülű kiegészítő emberkék, lehet nincsenek még ahhoz szokva, hogy értük tombol ötvenezer ember, bénítólag hathatott rájuk
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:ez nyilván magyarázat valamire, de ez konkrétan szemre egy vegytiszta NB1-s védekezés volt amire azért nem magyarázat a második sor vagy az összeszokatlanság, ezt párezer eurós Kasztráldki meg Kádár is keményebben lehozza
a képességek nem állhattak arányban a megoldandó feladattal, vagy az edzettségük lehetett sz*r, és ennyi fért ki a lyukon esetleg edző bá adott utasítást, hogy csak távolról illedelemesen kísérni, nehogy kiállítás legyen a vége, esetleg mint említettem ezek zöldfülű kiegészítő emberkék, lehet nincsenek még ahhoz szokva, hogy értük tombol ötvenezer ember, bénítólag hathatott rájuk
az első gól konkrétan a csk hibája volt, ő egyik kategória sem
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:a képességek nem állhattak arányban a megoldandó feladattal, vagy az edzettségük lehetett sz*r, és ennyi fért ki a lyukon esetleg edző bá adott utasítást, hogy csak távolról illedelemesen kísérni, nehogy kiállítás legyen a vége, esetleg mint említettem ezek zöldfülű kiegészítő emberkék, lehet nincsenek még ahhoz szokva, hogy értük tombol ötvenezer ember, bénítólag hathatott rájuk
az első gól konkrétan a csk hibája volt, ő egyik kategória sem
na igen, a szélsők még szarabb osztályzatokat kaptak, mint a két középső pisis
azok meg lehet azt hitték rutinból lehozzák, oszt mégse, a Lecce vagy az Udinese nem készít fel ilyen meccsekre
eddigi idényben egy komolyabb ellenfél volt a Lazio, attól is méretes zakóval szoptak ki hazai pályán
a franc se tudja, nincs akkora minőség a gárdában hátul, mint jobb csapatoknál, az tény és érdemi erősítés sem érkezett
Szarka írta:Mbappe, Ramos, Muani, Dembele is a kezdőben, aligha lehetne támadóbb a PSG. Na de legalább így még gyengébbek középen. Lesz itt vagy 30 lövés.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég