Cselszky írta:Maradonapoli írta:Az eddig hű de pc németek a klub hivatalos fb oldalán most már nem finomkodnak, hanem a jó büdös kurvaannyába küldik Palit, a takarodj már szinte alap és persze a fiai miatt is egy korrupt sz*r alaknak tartják, ahogy olvasom. Nem mondom, hogy igazuk van, de úgy tűnik szakad náluk a cérna. Mindenesetre valóban érik az útilapu Pálnak. A sálkés kollégát minap baszták ki, pedig alig szerzett kevesebb pontot.
Anno olvasgattam én is, ritka alja egy társaság a herthás faszbukos kommentelők többsége. Vágyálmokat kergetnek, vagy a jó anyádba küldenek, közük nincs a realitáshoz.
Több meccsüket láttam, a tegnapit pont nem, de szerintem hülyék, ha most elküldik. Kurva szarul indultak,egy szedett-vedett társaság volt, kb. 1 hónapja futott be még pár erősítés, és kezdtek is kikászálódni, az utolsó 5 bajnokiból 3-at nyertek. A St. Pauli meg előzetesen is esélyesebb volt, pl. az ő védelmük eddig a liga legjobbja (8 meccsen 5 kapott gól). A Hertha a jelenlegi top5-ből már 4 csapattal játszott, év végéig pár kivétellel olyan meccseik jönnek, ahol pariban lehetnek, illetve gyűjtögethetik a pontokat. Ha ez a sorozat tré lesz (van rá esély), és beragadnak a mezőny utolsó harmadába, joggal teszik lapátra Dárdait. De most nem tenném. A TM-értékek félrevisznek, ez az összetákolt gárda szerintem nem esélyese a feljutásnak, úgy a top 6 várható el, az meg is lehet.
osztom
viszont van egy olyan érzetem, ha a sálasoktól is kapnak egy maflást a jövő hétvégén, szerintem ki fogják baszni