BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Na az ilyenen tudok nevetni: Wolves 1 lövés, 0 kaput eltalált, de 1-0 nekik :D Egyszer jutnak az ellenfél térfelére, szereznek egy öngólt, és azzal kihúzzák (?) a meccs végéig :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Az első jött, már csak 19 kell. :I
Az az 5.-ik :P
Az angolok szerintem jönni fognak.
ajjaj, ezt lehet nem kellett volna mondanod :)
már kettő is szopóra áll :)
Hát igen a City vereség nagyon fájón érintene, azt nagyon fixre vettem. De Manchaster másik fele is bekaphatja a bal herémet...
-
ZotyeszKB
- Ifista
- Kapcsolat:
United hazai meccseken szögletet lehet érdemes játszani... sorozatban harmadszor jön a 7+ és mindig ilyen 2.4 körüli az oddsa... mármint ez csak a United szögleteinek száma
Hajrá Vegyész!!
ZotyeszKB írta:United hazai meccseken szögletet lehet érdemes játszani... sorozatban harmadszor jön a 7+ és mindig ilyen 2.4 körüli az oddsa... mármint ez csak a United szögleteinek száma
Köszi , ezt eddig nem figyeltem.
Ma Manchester égni fog.
Ne már, hogy be se vonalazzák a lest, hát pont a VAR hozhatna bizonyítékot, hogy bentről indult Diaz.
Mennyire nincs szerencséje a Poolnak.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Az Union elég pechesen tolja, ha még a bl nagyon lefárasztaná őket, akár a kiesés elleni harcra is benevezhetnek. Annyi, hogy legalább 2 szarabb csapat van náluk a ligában, kiesni valszeg így sem fognak.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Szarka írta:Mennyire nincs szerencséje a Poolnak.
Az is csoda, hogy a 96. percig bírták.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Az Union elég pechesen tolja, ha még a bl nagyon lefárasztaná őket, akár a kiesés elleni harcra is benevezhetnek. Annyi, hogy legalább 2 szarabb csapat van náluk a ligában, kiesni valszeg így sem fognak.
Mint egyetlen igazi keleti csapat, sajnálnám, ha búcsúznának az élvonaltól.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
banok írta:Szarka írta:Mennyire nincs szerencséje a Poolnak.
Az is csoda, hogy a 96. percig bírták.
Az egész meccsel. Egy les miatt elvett érvényes gól. Jota első sárgája a semmire, a piros pedig bár következetesen piros, de nem lábra ment, hanem a labdáról csúszott rá. És emellé egy öngól.
Én nem bánom, mert kellett a mixemhez, de ma nagyon együtt tudok érezni egy Pool szurkolóval.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Az eddig hű de pc németek a klub hivatalos fb oldalán most már nem finomkodnak, hanem a jó büdös kurvaannyába küldik Palit, a takarodj már szinte alap és persze a fiai miatt is egy korrupt sz*r alaknak tartják, ahogy olvasom. Nem mondom, hogy igazuk van, de úgy tűnik szakad náluk a cérna. Mindenesetre valóban érik az útilapu Pálnak. A sálkés kollégát minap baszták ki, pedig alig szerzett kevesebb pontot.
-
Javier Arizmendi
- Sztár
a hamburgi komennyisták egész jó futballt tolnak. nem szívesen védem Dárdait, de ez a Hertha harmatgyenge brigád, élen a Bence gyerekkel.
ETO
- Maradonapoli
- Aranylabdás
kurva inter másodszor szopat meg egy hét alatt
- múltkor 1,5 alatt maradtak
- most a mentőszelómon jött minden meccs, már csak ez kellett 0,5 over
- egy óráig lófaszt nem csinált a két gárda
- gondoltam szünetben bepróbálom a 0,5 undert a mentő szeló nyereségének harmadával, de majdnem 6-szoros szorzóval
- erre bazdmeg elkezdik szolidan verni a gólokat
- hát a jó büdös kurvaannyukat!
- így a mentőszeló hiába jött, csak 2/3-át hozta vissza délutáni veszteségnek
- basszák meg!!!
- szűnjetek meg büdös gecik!!!
- gondoltam szünetben bepróbálom a 0,5 undert a mentő szeló nyereségének harmadával, de majdnem 6-szoros szorzóval
- basszák meg!!!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
A holnapi:
Freiburg-Augsburg H vagy X
Palermo-Südtirol H vagy X
Vasas-Csákvár H vagy X
Dinamo Kijev-Olekszandrija H vagy X
Alkmaar-Sittard H vagy X
Sturm-Tirol 1,5 over
Atleti-Cadiz 1,5 over
Roma-Frosinone 1,5 over
Freiburg-Augsburg H vagy X
Palermo-Südtirol H vagy X
Vasas-Csákvár H vagy X
Dinamo Kijev-Olekszandrija H vagy X
Alkmaar-Sittard H vagy X
Sturm-Tirol 1,5 over
Atleti-Cadiz 1,5 over
Roma-Frosinone 1,5 over
Szarka írta:Ne már, hogy be se vonalazzák a lest, hát pont a VAR hozhatna bizonyítékot, hogy bentről indult Diaz.
A meccs után a PGMOL ( angol bírói szervezet ) kiadott egy közleményt, hogy Diaz gólja érvényes volt, de emberi hiba miatt nem lett megadva.
Az emberi hiba az volt, hogy a VAR szobában félreértelmezték a pályán történt döntést, ugyanis azt hitték megadták a gólt. Így a gyors ellenőrzés alatt megálapították, hogy nincs les, vagyis értelmezésük szerint a pályán történt eredmény marad. A kommunikáció csak snnyi volt , hogy "ellenőrzés vége", ami mindig azt jelzi, hogy a pályán hozott eredmény marad.
https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/sta ... unMOA&s=19
So the VAR, Darren England, checked offside thinking the onfield decision was "goal."
It was a quick offside check because it was clear Diaz was onside, so he told the referee "check complete".
In telling the ref "check complete" he is saying the onfield decision was correct.
So the "human error" by the VAR team is getting the onfield decision wrong. Not by failing to draw lines etc.
The lines were drawn and Diaz was clearly onside.
The huge, quite unbelievable error was misunderstanding the onfield decision.
Maradonapoli írta:kurva inter másodszor szopat meg egy hét alatt
- basszák meg!!!
Az ilyen meccs közbeni mentések és ellenfogadások szoktak nemem is a legtöbbször félremenni, mert már nem higgadtan nézed a meccset, hanem pánikolsz, és reményt keresel a pénz mentésére.
Hiába tudom, hogy butaság, íg is elkövetem újra és újra.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szarka írta:Maradonapoli írta:kurva inter másodszor szopat meg egy hét alatt
- basszák meg!!!
Az ilyen meccs közbeni mentések és ellenfogadások szoktak nemem is a legtöbbször félremenni, mert már nem higgadtan nézed a meccset, hanem pánikolsz, és reményt keresel a pénz mentésére.
Hiába tudom, hogy butaság, íg is elkövetem újra és újra.
a legutóbbi eb-n volt olyanom, hogy feltettem 20 rongyot, hogy az egész tornán majd azzal játszom, talán adtak hozzá bónuszt is már nem emlékszem, de pár tízezerrel kezdtem, a torna folyamán szépen elmentem vele 2-300 ezerig és akkor valami kurvára evidens meccsen franciák játszottak svájccal, egy 2,5-es overt tettem, svájc sokáig egy góllal vezetett, a franciák szarok voltak, mindent elbasztak, a bwinen toltam és már totál reménytelennek láttam, hogy hogy lőjenek még akár csak egyet is a csapatok, nem hogy kettőt, ezért az 55. perc tájékán kiszedtem, mert élőben a rendszer már csak nyomi 50 rongyot hagyott volna kivenni, gondoltam, valami plusz azért maradjon már basszus, ne bukjak mindent. Hát azután olyan tüzijátékot rendeztek ezek a faszok, hogy esett még 5 gól... azt hittem kimegyek kibaszom a tv-t a ablakon
- zaggar
- Sztár
Kiábrándítóan gyenge az Udinese.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
-
Cselszky
- Aranylabdás
Maradonapoli írta:Az eddig hű de pc németek a klub hivatalos fb oldalán most már nem finomkodnak, hanem a jó büdös kurvaannyába küldik Palit, a takarodj már szinte alap és persze a fiai miatt is egy korrupt sz*r alaknak tartják, ahogy olvasom. Nem mondom, hogy igazuk van, de úgy tűnik szakad náluk a cérna. Mindenesetre valóban érik az útilapu Pálnak. A sálkés kollégát minap baszták ki, pedig alig szerzett kevesebb pontot.
Anno olvasgattam én is, ritka alja egy társaság a herthás faszbukos kommentelők többsége. Vágyálmokat kergetnek, vagy a jó anyádba küldenek, közük nincs a realitáshoz.
Több meccsüket láttam, a tegnapit pont nem, de szerintem hülyék, ha most elküldik. Kurva szarul indultak,egy szedett-vedett társaság volt, kb. 1 hónapja futott be még pár erősítés, és kezdtek is kikászálódni, az utolsó 5 bajnokiból 3-at nyertek. A St. Pauli meg előzetesen is esélyesebb volt, pl. az ő védelmük eddig a liga legjobbja (8 meccsen 5 kapott gól). A Hertha a jelenlegi top5-ből már 4 csapattal játszott, év végéig pár kivétellel olyan meccseik jönnek, ahol pariban lehetnek, illetve gyűjtögethetik a pontokat. Ha ez a sorozat tré lesz (van rá esély), és beragadnak a mezőny utolsó harmadába, joggal teszik lapátra Dárdait. De most nem tenném. A TM-értékek félrevisznek, ez az összetákolt gárda szerintem nem esélyese a feljutásnak, úgy a top 6 várható el, az meg is lehet.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
ZotyeszKB
- Ifista
- Kapcsolat:
Szarka írta:ZotyeszKB írta:United hazai meccseken szögletet lehet érdemes játszani... sorozatban harmadszor jön a 7+ és mindig ilyen 2.4 körüli az oddsa... mármint ez csak a United szögleteinek száma
Köszi , ezt eddig nem figyeltem.
Ma Manchester égni fog.
Ami még mindig tuti általában a Soroksár meccseken a mindkét csapat betalál..1.6-1.7 között van.
Hajrá Vegyész!!