zaggar írta:az oláhokat félbeszakította egy francia bíró..érdekes apróság.
úh, remélem derékban történt a félbeszakítás
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Santost ma még nem küldték el, de a héten tartanak mégegy tárgyalást.
Ilyenkor azért eszembe jut, mennyire jó, hogy van nekünk egy Rossink.
jó jó, de hol van egy Lékeshez
Lékessel találkoztam a pesti éjszakában, elegáns nagykabátban és csíkos sálban sörözött az egyik körúti kocsmában
mostanra beérett a munkája
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:jó jó, de hol van egy Lékeshez
Lékessel találkoztam a pesti éjszakában, elegáns nagykabátban és csíkos sálban sörözött az egyik körúti kocsmában
én ott álltam Torma Gabesz mellett amikor hívta őt segédnek még a hivatalos beiktatása előtti napokban, mutogatta a kijelzőt, hogy az öreg folyton hívogatja és nem érti meg, hogy nem szeretné azt a melót
Adamek írta:zaggar írta:az oláhokat félbeszakította egy francia bíró..érdekes apróság.
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:zaggar írta:az oláhokat félbeszakította egy francia bíró..érdekes apróság.
románeszku ultrákok odacsatolták magukhoz a beszart országrészüket, és Koszovot visszaadták egy molinón a rácoknak, ez volt sok egy de Gaulle-ista sporinak. le se játszák, úgy tűnik. a koszovárok mindig jól jönnek ki ezekből.
Cselszky írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:úh, remélem derékban történt a félbeszakítás
románeszku ultrákok odacsatolták magukhoz a beszart országrészüket, és Koszovot visszaadták egy molinón a rácoknak, ez volt sok egy de Gaulle-ista sporinak. le se játszák, úgy tűnik. a koszovárok mindig jól jönnek ki ezekből.
Megy a meccs, 35-40 perc a csúszás.
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:zaggar írta:az oláhokat félbeszakította egy francia bíró..érdekes apróság.
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:úh, remélem derékban történt a félbeszakítás
a gyökér szőröstalpúak
kivi vagyok hány meccsre zárják be ezért a Puskást
SuperDepor írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:románeszku ultrákok odacsatolták magukhoz a beszart országrészüket, és Koszovot visszaadták egy molinón a rácoknak, ez volt sok egy de Gaulle-ista sporinak. le se játszák, úgy tűnik. a koszovárok mindig jól jönnek ki ezekből.
a gyökér szőröstalpúak
román futballszurkerek nagy történészek, nem tudtam, hogy ekkora a szerelem a jugókkal
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Lékessel találkoztam a pesti éjszakában, elegáns nagykabátban és csíkos sálban sörözött az egyik körúti kocsmában
én ott álltam Torma Gabesz mellett amikor hívta őt segédnek még a hivatalos beiktatása előtti napokban, mutogatta a kijelzőt, hogy az öreg folyton hívogatja és nem érti meg, hogy nem szeretné azt a melót
nem is értem, miért nem szerette volna
Pintér kinevezése maradt meg bennem örök emlékként, hazaértem gimiből és amint megláttam hírt, hívtam telefonon édesapám és nagyapám, hogy ez miért történik, mondjuk neki eggyel több tétmeccs jutott, mint a belga mágusnak
SuperDepor írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:románeszku ultrákok odacsatolták magukhoz a beszart országrészüket, és Koszovot visszaadták egy molinón a rácoknak, ez volt sok egy de Gaulle-ista sporinak. le se játszák, úgy tűnik. a koszovárok mindig jól jönnek ki ezekből.
a gyökér szőröstalpúak
román futballszurkerek nagy történészek, nem tudtam, hogy ekkora a szerelem a jugókkal
zaggar írta:SuperDepor írta:Adamek írta:a gyökér szőröstalpúak
meglehet, h ezt még a rácok sem tudják
Cselszky írta:zaggar írta:SuperDepor írta:román futballszurkerek nagy történészek, nem tudtam, hogy ekkora a szerelem a jugókkal
Gyurkáéknál este olyasmit olvastam, hogy az ultrák kiraktak drapikat, meg tolták ezt a Koszovó Szerbia rigmust, mire a lelátó másik része kifütyülte őket - nem tudom, így történt-e.
Sanyeey írta:Cselszky írta:zaggar írta:
Gyurkáéknál este olyasmit olvastam, hogy az ultrák kiraktak drapikat, meg tolták ezt a Koszovó Szerbia rigmust, mire a lelátó másik része kifütyülte őket - nem tudom, így történt-e.
Off: Gyurkát meg nem engedik be az USA-ba. :D
Szarka írta:Sanyeey írta:Cselszky írta:Gyurkáéknál este olyasmit olvastam, hogy az ultrák kiraktak drapikat, meg tolták ezt a Koszovó Szerbia rigmust, mire a lelátó másik része kifütyülte őket - nem tudom, így történt-e.
Kíváncsi vagyok, hogy a sírásával nem-e szalad be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe. Lehet kiadnak ezután olyan infót, ami terhelő lesz a számára .
De valószínű csak nagykövetként nem engedték be, és egy hosszabb procedúra után megkapja a vízumát, mint újságíró.
Sanyeey írta:Cselszky írta:zaggar írta:
Adamek írta:Sanyeey írta:Cselszky írta:Gyurkáéknál este olyasmit olvastam, hogy az ultrák kiraktak drapikat, meg tolták ezt a Koszovó Szerbia rigmust, mire a lelátó másik része kifütyülte őket - nem tudom, így történt-e.
tenoristagyanús?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég