Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ezt a francúz kóklert el kell zavarni a faszba, hatalmas kretén volt az öreg, hogy egy utolsó 10 évében mindenhol megbukott edzőt szerződtet a bajnokcsapathoz
simán lehet, hogy a játékosok is ellene játszanak, mert túl a kilátástalan játékon olyan egyéni gyöngyszemek is akadtak amire nincs más magyarázat
nem láttam, csak követtem + az ns-n is írta vmelyik hozzászóló, hogy rendszeresen konkrétan ellenfélhez passzolgattak
gyanús
ilyen határszar osztályzatokat még sosem láttam, egyetlen bukta után sem, pedig volt már néhány régebben is - egyedül Zil kapott 6-ost a bandából, gondolom a gólja miatt
utolsó 20 percet láttam, ott kb. nb3-s megoldások mentek, jobbszellő gyerek levitte az alapvonalig a lasztit, ott beadás helyett tolt még egyet a vonalról kifelé, aztán a reklámtáblánál kapcsolt, hogy két méterrel kint van a pályáról, aztán az a skandi ász egy lépésről tudta egy szögletnél 4-5 méterrel fölé bikázni, Vitya a labda helyett a bekk vádliját rúgta kapura meg ilyenek, minden labdalevétel méterekre elpattant, az ellenfél meg úgy passzolgatott, hogy klasszikus időhúzásra sem volt szükségük