HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.21. 23:21
Biztosra vettem, hogy a csütörtökit még nem hevertük ki, így szenvedésre számítottam, de amit a meccs nagy részében műveltünk, még a csekély várakozásaimat is alulmúlta. A végeredmény ellenére ez ritka szar meccs volt, 20 percet fociztunk összesen. Jenő is kínlódott, és ezúttal igaza volt.
Amit a görög gólja után a tiziig csináltunk, elég kiábrándítóra sikeredett, rossz passzok tömkelege itt is-ott is, iram többnyire semmi, kivéve a 2. félidő elejét, amikor azonnal látszott, hogy a vendégek felpörögtek, mi meg poroszkáltunk, jött is a gól, és kurvára idegesített, hogy Blagojevics még negyedóráig nem cserélt, pedig a fél bandát le lehetett volna kapni. Nem értettem, mire várt, mert inkább abba az irányba haladt a meccs, hogy benyelünk még egyet. Jogosan szólt is a fütty. Egy valamirevaló gárda megfordította volna, ehelyett a várdaiak összeomlottak a végére.
Domingues sokat melózott, de nagy hibaszázalékkal. A görög ugyanez, viszont szép gólt vert. DzsB kiosztott két szép gólpasszt, belőtte a tizit, de többnyire ő is szürkén játszott. Manriquet néhányszor csúnyán megfirkálták, pl. a góljuk előtt a cseh. Látszott, hogy Baranyai még nincs Kusnyír szintjén. Amit sajnálok, hogy Ojediran totál partvonalra került, nem tudom az okát, valamelyik sajtós igazán rákérdezhetne. Bódi viszont kurva jól szállt be, nem először hoz lendületet csereként pályára lépve. Sokakkal ellentétben nemigen bíráltam korábban Babunszkit, de idén eddig nagyon tompa, és elég demotiváltnak is látom, nem lepne meg, ha arról lenne szó, hogy rövidesen eligazol.
3 meccsen 9 pont, ez önmagában remek, ugyanakkor a játékunk mindháromszor erősen döcögött. Hozzá kell tenni, hogy nagy halakkal még nem ütköztünk, és mindhárom bajnokit otthon toltuk. A következő kettő is Debrecenben lesz (MTK, KTE), azaz zsinórban 5 hazaival nyitunk, cserében utána egész ősszel csak 3 otthoni lesz, és 4 idegenbelivel zárjuk az évet. Mindenesetre benne van, hogy 5 meccsen 13 vagy 15 ponttal kezdjük a szezont, ami a sorsolást figyelembe véve is igen fasza mutató lenne. Az MTK-t meg kell verni, a KTE-t meg tavaly egyáltalán nem tudtuk legyőzni, szóval lenne mit törleszteni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!