SuperDepor írta:Holnapra
Molde Klaksvik V (0:3) 1,41
"Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja."
Azaz: hát mára mi lesz...?
SuperDepor írta:Holnapra
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Holnapra
"Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja."
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Holnapra
Mirandes Alcorcon 1,5 over. (49.perc 2-0). 1,51
Cadiz Alaves 1,5 over (9.perc 1-0) 1,55
Moreirense Porto V 1,41
®3,03
Spanyol 1-2 osztályra folyamatosan magas oddszokat adnak a gólokra, pedig nem ritka az 1,5 over
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Holnapra
Moreirense Porto V 1,41
®3,03
Spanyol 1-2 osztályra folyamatosan magas oddszokat adnak a gólokra, pedig nem ritka az 1,5 over
Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:"Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja."
Moreirense Porto V 1,41
®3,03
spanyol futballt sokan félreértik, assziszik hogy támadójellegű. eközben abszolult nem (ahogy a kézi és a kosársportjuk sem, mindig a védekezés az első (Martin, Pastor). tavaly az Oviedo 42 meccsen 34 gólt lőtt, és ezzel nem hogy simán bennmaradt, de 8-ik lett 22-ből. a Las Palmas 42 meccsen 49 rúgott góllal feljutott. 22-ből 10 csapatnak nem volt meg a meccsenkénti 2 gólos (mindegy hogy rúgott vagy kapott) átlag. természetesen többek itteni kedvence a Villarreal B volt az egyik kivétel.
Maradonapoli írta:MU-Wolves 1,5 over
Atleti-Granada 1,5 over
Cadiz-Alavés 0,5 over
Bordeaux-Concarneau H vagy X
Torino-FeralpiSalo 1,5 over
Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:"Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja."
Moreirense Porto V 1,41
®3,03
spanyol futballt sokan félreértik, assziszik hogy támadójellegű. eközben abszolult nem (ahogy a kézi és a kosársportjuk sem, mindig a védekezés az első (Martin, Pastor). tavaly az Oviedo 42 meccsen 34 gólt lőtt, és ezzel nem hogy simán bennmaradt, de 8-ik lett 22-ből. a Las Palmas 42 meccsen 49 rúgott góllal feljutott. 22-ből 10 csapatnak nem volt meg a meccsenkénti 2 gólos (mindegy hogy rúgott vagy kapott) átlag. természetesen többek itteni kedvence a Villarreal B volt az egyik kivétel.
Maradonapoli írta:télleg a Deporral mi van? róluk mondjál már valamit - egykoron még Isti is Deporos lehetett...
Javier Arizmendi írta:Maradonapoli írta:télleg a Deporral mi van? róluk mondjál már valamit - egykoron még Isti is Deporos lehetett...
köszi a kérdést. miután az előző szezon végén a rájátszás első fordulójában kiestünk a Castellon ellenében, győri vagy diósgyőri szintű keretcserébe kezdtünk, 15 feletti játékos ment és érkezett. az előző 2 szezonban egyaránt 17 gólos Quiles ingyenes távozása (Albacete) a legnagyobb érvágás, Bergantinos 38 évesen visszavonult. igazából egy rakás számomra ismeretlen fiatal mellett hoztunk egy jó pár nevesebb veteránt (Balenziaga, Ximo Navarro, Adot). ők 33 plusszosak, láttak már karón varjút, de persze sztárcsapatokban sose játszottak.
zaggar írta:Lassan semmi értéke nem lesz a pénznek. Belenéztem a Toro kupameccsének a végébe (Ilic nagyon szép góllal lőtte tovább a bikákat), a legérdekesebb felfedezésem viszont az volt, h Tameze a hazaiaknál rohangál. 2.8 millió eurót adtak érte a Hellasnak. Tudom, h ez aprópénz már, de az előző szezonban egy vagon Verona meccset megnéztem, ez a faszi egy lyukas zsebkendőt sem ért a pályán, nemhogy akárhány forintot, ajróról nem is beszélve.
Úgy szórjak a klubtulajok a pénzt, mintha kötelező lenne.
Maradonapoli írta:zaggar írta:Lassan semmi értéke nem lesz a pénznek. Belenéztem a Toro kupameccsének a végébe (Ilic nagyon szép góllal lőtte tovább a bikákat), a legérdekesebb felfedezésem viszont az volt, h Tameze a hazaiaknál rohangál. 2.8 millió eurót adtak érte a Hellasnak. Tudom, h ez aprópénz már, de az előző szezonban egy vagon Verona meccset megnéztem, ez a faszi egy lyukas zsebkendőt sem ért a pályán, nemhogy akárhány forintot, ajróról nem is beszélve.
2,8 milla valóban semmiség manapság topligában, de a fickót pár éve a Napoli is majdnem átigazolta :)
Maradonapoli írta:kurva junájtid
zaggar írta:Lassan semmi értéke nem lesz a pénznek. Belenéztem a Toro kupameccsének a végébe (Ilic nagyon szép góllal lőtte tovább a bikákat), a legérdekesebb felfedezésem viszont az volt, h Tameze a hazaiaknál rohangál. 2.8 millió eurót adtak érte a Hellasnak. Tudom, h ez aprópénz már, de az előző szezonban egy vagon Verona meccset megnéztem, ez a faszi egy lyukas zsebkendőt sem ért a pályán, nemhogy akárhány forintot, ajróról nem is beszélve.
Szarka írta:zaggar írta:Lassan semmi értéke nem lesz a pénznek. Belenéztem a Toro kupameccsének a végébe (Ilic nagyon szép góllal lőtte tovább a bikákat), a legérdekesebb felfedezésem viszont az volt, h Tameze a hazaiaknál rohangál. 2.8 millió eurót adtak érte a Hellasnak. Tudom, h ez aprópénz már, de az előző szezonban egy vagon Verona meccset megnéztem, ez a faszi egy lyukas zsebkendőt sem ért a pályán, nemhogy akárhány forintot, ajróról nem is beszélve.
Ez lófasz , ennyivel simán lehet egy pénzügyi machináció is.
Az a szép, amikor versenyt futnak egy játékosért, és végül rekord 115 millát leperkálnak, pedig ha csak kicsit is több energiát ölnek a scoutingba, elhozhatták volna ecuadorból 2 milláért.
Bhoely azután , hogy rekordot fizetett Caicedoért, egy újabb vkp-t vesz 50 milláért, aki kb Caicedo 2 évvel fiatalabb megfelelője, kb csak hogy az se a Liverpoolé legyen. Az amcsi már 1 mrd dollár felett költött, de augusztusig meglehet az fontban is. Közben minden kiskaput megtalál, hogy kikerülje az FFP szabályait. Tuti magyar vér csörgedezik az ereiben.
Szarka írta:Szarka írta:zaggar írta:Lassan semmi értéke nem lesz a pénznek. Belenéztem a Toro kupameccsének a végébe (Ilic nagyon szép góllal lőtte tovább a bikákat), a legérdekesebb felfedezésem viszont az volt, h Tameze a hazaiaknál rohangál. 2.8 millió eurót adtak érte a Hellasnak. Tudom, h ez aprópénz már, de az előző szezonban egy vagon Verona meccset megnéztem, ez a faszi egy lyukas zsebkendőt sem ért a pályán, nemhogy akárhány forintot, ajróról nem is beszélve.
Ez lófasz , ennyivel simán lehet egy pénzügyi machináció is.
Az a szép, amikor versenyt futnak egy játékosért, és végül rekord 115 millát leperkálnak, pedig ha csak kicsit is több energiát ölnek a scoutingba, elhozhatták volna ecuadorból 2 milláért.
Bhoely azután , hogy rekordot fizetett Caicedoért, egy újabb vkp-t vesz 50 milláért, aki kb Caicedo 2 évvel fiatalabb megfelelője, kb csak hogy az se a Liverpoolé legyen. Az amcsi már 1 mrd dollár felett költött, de augusztusig meglehet az fontban is. Közben minden kiskaput megtalál, hogy kikerülje az FFP szabályait. Tuti magyar vér csörgedezik az ereiben.
Hozzá kell tennem még az arabok pénzégetését is. Neymar szerződése szerint 260 milliót kap két évre, az heti másfél milla.
Saját repcsi/ saját ház, szolgálókkal.
És a legszebb: fél millió euró posztonként (!) , amiben pozitív színben tünteti fel Szaud-Arábiát. Fél milla per poszt!!!
Azért ilyen tempóban a 20 milliárd is gyorsan elfogy, 2030-ig tuti ki kell azt még egészíteni.
Maradonapoli írta:Szarka írta:Szarka írta:Ez lófasz , ennyivel simán lehet egy pénzügyi machináció is.
Hozzá kell tennem még az arabok pénzégetését is. Neymar szerződése szerint 260 milliót kap két évre, az heti másfél milla.
És a legszebb: fél millió euró posztonként (!) , amiben pozitív színben tünteti fel Szaud-Arábiát. Fél milla per poszt!!!
Azért ilyen tempóban a 20 milliárd is gyorsan elfogy, 2030-ig tuti ki kell azt még egészíteni.
őszintén nem értem mi a célja ezzel a szaudiaknak, ha átigazolják a komplett PL, Bundesliga, Serie, La Liga játékosait, akkor is egy elnyomó diktatúraként fog rájuk gondolni minden civilizált ember, mint iránra, afganisztára meg a többi betyárkörte országra, nekem spec a KATO Berger daru jut róluk az eszembe, hogy annak a végén himbóládznak a kivégzettek, meg hogy Hasogdzsit feldarabolták a külképviseletükön, meg hogy a nők nem vezethetnek, meg állatként tartják őket, meg gecó meleg van, látnivaló meg szinte semmi, csak a kivagyi toronyházak meg a műmájer cigóbarokk szintű luxus
Maradonapoli írta:Szarka írta:Szarka írta:Ez lófasz , ennyivel simán lehet egy pénzügyi machináció is.
őszintén nem értem mi a célja ezzel a szaudiaknak, ha átigazolják a komplett PL, Bundesliga, Serie, La Liga játékosait, akkor is egy elnyomó diktatúraként fog rájuk gondolni minden civilizált ember, mint iránra, afganisztára meg a többi betyárkörte országra, nekem spec a KATO Berger daru jut róluk az eszembe, hogy annak a végén himbóládznak a kivégzettek, meg hogy Hasogdzsit feldarabolták a külképviseletükön, meg hogy a nők nem vezethetnek, meg állatként tartják őket, meg gecó meleg van, látnivaló meg szinte semmi, csak a kivagyi toronyházak meg a műmájer cigóbarokk szintű luxus
Adamek írta:Maradonapoli írta:Szarka írta:Hozzá kell tennem még az arabok pénzégetését is. Neymar szerződése szerint 260 milliót kap két évre, az heti másfél milla.
nagyon sajnálom, hogy nem leszek már itt ebben a formában amikor ezek az olajtúrók elveszítik az egyetlen erőforrásukat, nagyon érdekelt volna mi lesz a vége a sztorinak
Jelenlévő fórumozók: moti77 valamint 29 vendég