Maradonapoli írta:lol
révész kibaszta krusicsot
megint keres majd egy kesztyűbábot
na ő pont nem volt benne az első tízben se nálam akit elsőnek vártam volna
alehndr írta:Maradonapoli írta:lol
tavaly is dobogót várt volna tőle, minden meccs ajándék volt a szerbnek
Cselszky írta:SD, Bényeivel mi a szitu? Múltkor se volt a keretben, most sincs. Sérült vagy parkolópálya?
SuperDepor írta:Cselszky írta:SD, Bényeivel mi a szitu? Múltkor se volt a keretben, most sincs. Sérült vagy parkolópálya?
Nem hallottam, hogy sérült lenne.... óriási hiba, hogy Vallejot jatszatja a helyén, pont ott vagyunk üresek. Két védekező kpás, Vallejo és Holdampf. Utóbbi vette át Bényei szerepét, próbál szervezni, támadni de ez nagyon nem az ő stílusa. Ott van egy lyuk, hogy mindkét védekező kp defenzív. Felemás meccs volt, az első Felcsút elleni mérkőzéshez képest szemmel látható az előrelépés, de nagyon nehéz bajnokság lesz. Persze nemcsak nekünk, hanem kb további 10 csapatnak.
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:SD, Bényeivel mi a szitu? Múltkor se volt a keretben, most sincs. Sérült vagy parkolópálya?
Nem hallottam, hogy sérült lenne.... óriási hiba, hogy Vallejot jatszatja a helyén, pont ott vagyunk üresek. Két védekező kpás, Vallejo és Holdampf. Utóbbi vette át Bényei szerepét, próbál szervezni, támadni de ez nagyon nem az ő stílusa. Ott van egy lyuk, hogy mindkét védekező kp defenzív. Felemás meccs volt, az első Felcsút elleni mérkőzéshez képest szemmel látható az előrelépés, de nagyon nehéz bajnokság lesz. Persze nemcsak nekünk, hanem kb további 10 csapatnak.
Ha így marad, és körön kívül kerül, akkor a srác szépen leszopatta magát szakmailag (anyagilag biztos jól járt). A kevés játéklehetőségre hivatkozva, egy szerződési malőrt kihasználva lelécelt, mert 18, illetve épphogy 19 évesen (a bentmaradásért küzdve) szerinte nem játszattuk eleget az NB1-ben, holott 22 tavaszán már a legtöbb meccsen pályára lépett. Elment inkább az NB2-be, majd most bő 1 évvel később az NB1-ben ráigazolnak, és kivágják a meccskeretből is? Szomorú lenne, itt imádták a népek, 12-13 éves korától Debrecenben nyomta, saját gyereknek tekintették. Csalódást keltett a tavalyi döntése, és szerintem előrébb tartana, ha akkor marad. Kettős érzés, egyfelől lenne bennem egy enyhe kárörvendés, ha beszopná, de inkább sajnálnám, mert tehetséges gyereknek tűnt, és szerintem az apja faszsága állhatott az egész váltás mögött.
SuperDepor írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Nem hallottam, hogy sérült lenne.... óriási hiba, hogy Vallejot jatszatja a helyén, pont ott vagyunk üresek. Két védekező kpás, Vallejo és Holdampf. Utóbbi vette át Bényei szerepét, próbál szervezni, támadni de ez nagyon nem az ő stílusa. Ott van egy lyuk, hogy mindkét védekező kp defenzív. Felemás meccs volt, az első Felcsút elleni mérkőzéshez képest szemmel látható az előrelépés, de nagyon nehéz bajnokság lesz. Persze nemcsak nekünk, hanem kb további 10 csapatnak.
Ha így marad, és körön kívül kerül, akkor a srác szépen leszopatta magát szakmailag (anyagilag biztos jól járt). A kevés játéklehetőségre hivatkozva, egy szerződési malőrt kihasználva lelécelt, mert 18, illetve épphogy 19 évesen (a bentmaradásért küzdve) szerinte nem játszattuk eleget az NB1-ben, holott 22 tavaszán már a legtöbb meccsen pályára lépett. Elment inkább az NB2-be, majd most bő 1 évvel később az NB1-ben ráigazolnak, és kivágják a meccskeretből is? Szomorú lenne, itt imádták a népek, 12-13 éves korától Debrecenben nyomta, saját gyereknek tekintették. Csalódást keltett a tavalyi döntése, és szerintem előrébb tartana, ha akkor marad. Kettős érzés, egyfelől lenne bennem egy enyhe kárörvendés, ha beszopná, de inkább sajnálnám, mert tehetséges gyereknek tűnt, és szerintem az apja faszsága állhatott az egész váltás mögött.
Szurkolói oldalon írták, hogy sérült, remélem úgy is van. Meccsek előtt a honlap beharangozójában mindig írtak a sérültekről, ez mára megszunt. Itt is kedvenc, utánpótlás válogatott, akinek van szeme a futballhoz látja, hogy van benne spiritusz. Az első meccsen csere volt, Kövesden már padon sem volt. Bízom benne, hogy sérült,majd utanakérdezek a sajtóstól.
SuperDepor írta:Két hete kifordult a bokája a Felcsút meccs végén. Bízom benne, hogy alapember lesz. Kellemesen csalódtam Vancasban, igaz belehibazik időnként, de kreatív támadó kp, a végén nem volt szerencséje a lövésnel, Szappanisnak közé nem volt az egészhez telibe lőtte a pofáját.
Maradonapoli írta:- a négerek az elején jók vótak
- jó ideig támadás csak a jobb oldalon futott
- kapu előtt vagy elfogyott a tudomány vagy felé b*szták
- csapongott a játék
- de a paks tudatosabb volt
- a varnyúk iszonyat szarok voltak
- nálam a maradonázó kapus a meccs enbere
- a színvonal nem verdeste az eget, de legalább unatkozni se kellett
- gecó másnapos vagyok
Jelenlévő fórumozók: Savaria1919 valamint 5 vendég