Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Kén >>> Bayern
S -> By
Az a baj, hogy már nem Kán a kapus
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Kén >>> Bayern
S -> By
zaggar írta:Újpest, Sociedad, Bayern M, Newcastle, Aik Stockholm.
Szarka írta:zaggar írta:Újpest, Sociedad, Bayern M, Newcastle, Aik Stockholm.
Bátor vállalàs a Newcastle.
Én Arsenal hendi és Brightonnal próbálkozom.
zaggar írta:Szarka írta:zaggar írta:Újpest, Sociedad, Bayern M, Newcastle, Aik Stockholm.
Bátor vállalàs a Newcastle.
Olyan jó az Aston Villa?
SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!
Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!
Fejelt.
Negyedosztályú a Jéna, pedig szebb napjaikban ott játszott Torghelle Sanyi.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!
Fejelt.
Azért írtam, hogy negyed vagy ötöd mert azt tudtam, hogy nem harmad, rakeresni lusta voltam. Így, hogy mondod beugrott Torghelle is, hogy ott volt. De leginkább a hőálló tálak jutnak az eszembe.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!
Fejelt.
Azért írtam, hogy negyed vagy ötöd mert azt tudtam, hogy nem harmad, rakeresni lusta voltam. Így, hogy mondod beugrott Torghelle is, hogy ott volt. De leginkább a hőálló tálak jutnak az eszembe.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Fejelt.
Gyüssz meccsre?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Azért írtam, hogy negyed vagy ötöd mert azt tudtam, hogy nem harmad, rakeresni lusta voltam. Így, hogy mondod beugrott Torghelle is, hogy ott volt. De leginkább a hőálló tálak jutnak az eszembe.
Gyüssz meccsre?
Következőre, huszadika után megyek haza.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Gyüssz meccsre?
Következőre, huszadika után megyek haza.
na faszom, aszittem szünetbe együtt letámolygunk a vizeldébe
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Következőre, huszadika után megyek haza.
na faszom, aszittem szünetbe együtt letámolygunk a vizeldébe
Mútkor írtam, hogy augusztus közepe tájékán megyek 2 hétre haza, csak osszehozzuk azt a sörözést. De most gondolkozom..... mégy a diósgyőr meccsre?
SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Bátor vállalàs a Newcastle.
Olyan jó az Aston Villa?
Jók, Emery is sokat javított a csapaton. Végig a nyakunkon lehetnek, és a mai meccsen kinéz egy iksz, bár én bízok a hazai sikerben, de nem annyira, hogy komoly összeget tegyek rá.
Maradonapoli írta:vazze, még kéne egy gól a szarzenál-foresztre....
Adamek írta:SuperDepor írta:Öröm boldogság, Dárdaiék megverték kupameccsen a negyed vagy ötödosztályú Jénát, mindegyik kölyök a pályán volt, Palkó (ettől a névtől mindig elmosolyodok) gólt is lőtt. Egy órája lett vége, de már olvastam vagy tíz helyen. Hajrá Dárdaikok!
na szirénás komám, ma újabb nagy nap jő
ma kiderül végre
ma új fejezet nyílhat
ma a szar is babbá változhat
ma kiderül, hogy Sbzoslzai a Púl vezére lesz e, túl a 299 barátságos játékpercen és első gólpasszán szögiből
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég