Szombati foci: Fradi-Vidi!

Javier Arizmendi
Sztár

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.08.07. 13:57

Cselszky írta:A PAOK, Brugge, Fior is pikáns lenne, van kupamúlt velük is. Hagyjuk, már az jó lenne, ha a Rapid ellen szoros meccseket tudnánk játszani.

néztem a Rapid összeállítását, valamihez tutira nem értenek, alig van légiós az egész keretben. csupa labanc. amúgy az Austria Wien detto. mi a franc?

az Eszék/Osijek kapcsán totál igazad van, ha Lovrencsics játszik a Hajdukban, már ők magyarabb csapat. amúgy érthetetlen, hogy a Sepsiben, a Topolyában és a nagy kedvencemben, a Dac-ban sincs külhoni magyar nagyon. jó tudom Niczuly...
ETO

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.07. 15:52

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Nekünk egyszerűbb lenne:
1: Club Brugge (BEL) / KA Akureyri (ISL)
2: Sabah (AZE) / FK Partizan (SRB)
3: HNK Hajduk Split (CRO) / PAOK FC (GRE)
4: AEK Larnaca FC (CYP) / Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
5: ACF Fiorentina (ITA)

Jöhetne egy Hajduk-Loki visszavágó, szerintem Gabiék kölcsönadnák Halmosit arra a két meccsre

A PAOK, Brugge, Fior is pikáns lenne, van kupamúlt velük is. Hagyjuk, már az jó lenne, ha a Rapid ellen szoros meccseket tudnánk játszani.
Más: kurvára irritáló, ahogy az nso izomból próbálja lenyomni az Eszéket az emberek torkán. Élő tudósítás a horvát bajnoki meccseikről, most a csapatainkkal egy sorban jelentik, kiket kaphat az Eszék a playoffban, stb. A Sepsi még oké is, a csapat alig, de a tulaj mellett a város, a szurkerek döntően magyarok, Eszéken viszont sem a város, sem a szurkerek, csak az a kibaszott Lölő van, semmi közöm hozzájuk, szerintem menjenek az nso-sok a szervilis kurva anyjukba.

Próbálják lenyomni, de ha a kutya se olvassa, mivel érdektelen, fölöslegesen güriznek rajta.
Amúgy pár éve levonatoztam Pécsről Eszékre, érdekelt a város. Amire emlékszem: eszméletlen mennyiségű szemét (igen, annál is több, mint amivel idehaza szórjuk tele a környezetünket) rengeteg golyónyom még mindig látszik a házakon, bár nagyon sok mindent már helyrehoztak az elmúlt években. Ami viszont mindennél lehangolóbb volt a számomra, az, h egy, egyetlen egy magyar nyelvű táblát találtam, azt is összefirkálva. Az egykori pontonhíd helyén állt, amit Zrínyi a téli hadjárat során felgyújtott. (akkoriban ritka volt a téli időszakban végrehajtott katonai akció, ettől szólt -legalábbis átmenetileg - nagyot a vitézek tette). Az igazság kedvéért hozzátartozik, h sztem nem szándékosan a magyar szöveg volt összefirkálva, csak vmi helyi hülyegyerek pont oda graffitizett.
Meg is találtam a tábláról készített fotót, de mivel nem tudom, h kell ide képet betenni, azt nem tudom megmutatni.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.07. 16:05

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:A PAOK, Brugge, Fior is pikáns lenne, van kupamúlt velük is. Hagyjuk, már az jó lenne, ha a Rapid ellen szoros meccseket tudnánk játszani.

néztem a Rapid összeállítását, valamihez tutira nem értenek, alig van légiós az egész keretben. csupa labanc. amúgy az Austria Wien detto. mi a franc?

az Eszék/Osijek kapcsán totál igazad van, ha Lovrencsics játszik a Hajdukban, már ők magyarabb csapat. amúgy érthetetlen, hogy a Sepsiben, a Topolyában és a nagy kedvencemben, a Dac-ban sincs külhoni magyar nagyon. jó tudom Niczuly...

Rapidnál ez nem most kezdődött, evek óta többségben vannak az osztrákok, esetleg 3-4 légiós játszik.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.07. 16:18

XD
"Az UEFA azért szabott ki súlyos büntetést, mert a szurkolók egy része az aktuális eredmény beolvasását követően a Hajrá, Fradi, a lilák és a Kispest minősítését követően a rigmust az MLSZ-re tett diszkriminatív, nemi irányultságot érintő megjegyzéssel zárták."
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2023.08.07. 17:17

SuperDepor írta:XD
"Az UEFA azért szabott ki súlyos büntetést, mert a szurkolók egy része az aktuális eredmény beolvasását követően a Hajrá, Fradi, a lilák és a Kispest minősítését követően a rigmust az MLSZ-re tett diszkriminatív, nemi irányultságot érintő megjegyzéssel zárták."

Szóval nem rasszizmus miatt, hanem mert megsértették a buzikat azzal hogy összekötötték őket az MLSz-el :D
Apropó az ilyen hiperérzékenységben a japánok a bajnokok. Vagy 15-20 éve sokat játszottam egy online játékkal, és egy ideig nem tudtunk rájönni, hogy a francért nem tudunk rendesen chatelni egymás közt, aztán leesett, hogy miért, maradjunk annyiban, hogy nemcsak a "rasszizmus", de még az "összekötötték" szót sem engedte volna kiírni az algoritmus.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.07. 18:45

SuperDepor írta:
Javier Arizmendi írta:

Rapidnál ez nem most kezdődött, evek óta többségben vannak az osztrákok, esetleg 3-4 légiós játszik.

Ami plusz szimpatikus a hütteldorfiaknál, hogy nem a sok honosított vagy már odaszületett albán, délszláv szerepel

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.11. 14:16

Kalmárt megszerezték, nem kölcsönbe érkezett, ami kicsit meglepett. Gondolom, azért jóárasítva.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.08.11. 16:43

SuperDepor írta:Ami plusz szimpatikus a hütteldorfiaknál, hogy nem a sok honosított vagy már odaszületett albán, délszláv szerepel

a lilákoknál is kezdett Rantl, Braunöder, Gruber és Fitz, volt még két fritz a kezdőben, meg a gólvágó Huskovics, aki osztráknak számít. cserének bejött Handl és Fischer, meg egy Polster nevű feka. egy bécsi derbi leközvetítéséhez meglepő módon nem kell szerb nyelvtudás.
ETO

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.12. 10:59

A tegnapi MTK - Kisvárda FC meccs sokaknak nem marad emlékezetes, nekem annyiban igen, hogy erről én írtam az összefoglalót az nb1.hu-ra. Közben egy volt évfolyamtársat a KOS-ból felvettek a Vasashoz kommentátornak.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.12. 11:39

Savaria1919 írta:A tegnapi MTK - Kisvárda FC meccs sokaknak nem marad emlékezetes, nekem annyiban igen, hogy erről én írtam az összefoglalót az nb1.hu-ra. Közben egy volt évfolyamtársat a KOS-ból felvettek a Vasashoz kommentátornak.

Hoppá, a Cég szolgálatába álltál?
Várom a remekműveket.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.12. 11:42

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:A tegnapi MTK - Kisvárda FC meccs sokaknak nem marad emlékezetes, nekem annyiban igen, hogy erről én írtam az összefoglalót az nb1.hu-ra. Közben egy volt évfolyamtársat a KOS-ból felvettek a Vasashoz kommentátornak.

Várom a remekműveket.

A Nagy Cég szolgálatában vagyok, alapból sport365.hu-nál, de most hétvégén besegítek az nb1.hu-n, enyém a mai két meccs. Igyekszem nem sablonosan írni.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.12. 12:14

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:

Várom a remekműveket.

A Nagy Cég szolgálatában vagyok, alapból sport365.hu-nál, de most hétvégén besegítek az nb1.hu-n, enyém a mai két meccs. Igyekszem nem sablonosan írni.

Gratula! :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.12. 12:20

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Hoppá, a Cég szolgálatába álltál?
Várom a remekműveket.

Köszönöm! Sosem feledem, hogy itt a fórumon a legjobbaktól tanulhattam
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.12. 15:06

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:A Nagy Cég szolgálatában vagyok, alapból sport365.hu-nál, de most hétvégén besegítek az nb1.hu-n, enyém a mai két meccs. Igyekszem nem sablonosan írni.

Amikor már nagyon nagy ember leszel - ergo pár éve már nyomod - remélem egy unalmas Kisvárda-Mezőkövesd eseménytelen 65. perc környékén bemondasz minket, mint foodballpartizánokat az nb1.húgy egykori fórumának romjain kapirgáló likvidátorokat.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.12. 15:22

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:Gratula! :)

Amikor már nagyon nagy ember leszel - ergo pár éve már nyomod - remélem egy unalmas Kisvárda-Mezőkövesd eseménytelen 65. perc környékén bemondasz minket, mint foodballpartizánokat az nb1.húgy egykori fórumának romjain kapirgáló likvidátorokat.

mindenképp, külön blokkot szentelek majd
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.12. 15:31

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Köszönöm! Sosem feledem, hogy itt a fórumon a legjobbaktól tanulhattam

ez jó ötlet! egy élő stúdiós beszélgetést is elbírnék képzelni, szagértőként némi pogácsapusztítás ellenében, bármikor a szolgálatotokra állunk, Mészöly Kálmi bá' emlékére a négeres poénokat pedig majd én szeretném nyomni!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.12. 17:51

lol

révész kibaszta krusicsot

megint keres majd egy kesztyűbábot

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.12. 18:15

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:Amikor már nagyon nagy ember leszel - ergo pár éve már nyomod - remélem egy unalmas Kisvárda-Mezőkövesd eseménytelen 65. perc környékén bemondasz minket, mint foodballpartizánokat az nb1.húgy egykori fórumának romjain kapirgáló likvidátorokat.

ez jó ötlet! egy élő stúdiós beszélgetést is elbírnék képzelni, szagértőként némi pogácsapusztítás ellenében, bármikor a szolgálatotokra állunk, Mészöly Kálmi bá' emlékére a négeres poénokat pedig majd én szeretném nyomni!

meg van beszélve
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.12. 18:41

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:A Nagy Cég szolgálatában vagyok, alapból sport365.hu-nál, de most hétvégén besegítek az nb1.hu-n, enyém a mai két meccs. Igyekszem nem sablonosan írni.

a legjobbaktól és még tőlem is
gratula haver
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.12. 18:56

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:Gratula! :)

a legjobbaktól és még tőlem is
gratula haver

köszönöm, ilyen mesterekkel határ a csillagos ég
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”