Cselszky írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:Nekünk egyszerűbb lenne:
1: Club Brugge (BEL) / KA Akureyri (ISL)
2: Sabah (AZE) / FK Partizan (SRB)
3: HNK Hajduk Split (CRO) / PAOK FC (GRE)
4: AEK Larnaca FC (CYP) / Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
5: ACF Fiorentina (ITA)
Jöhetne egy Hajduk-Loki visszavágó, szerintem Gabiék kölcsönadnák Halmosit arra a két meccsre
A PAOK, Brugge, Fior is pikáns lenne, van kupamúlt velük is. Hagyjuk, már az jó lenne, ha a Rapid ellen szoros meccseket tudnánk játszani.
Más: kurvára irritáló, ahogy az nso izomból próbálja lenyomni az Eszéket az emberek torkán. Élő tudósítás a horvát bajnoki meccseikről, most a csapatainkkal egy sorban jelentik, kiket kaphat az Eszék a playoffban, stb. A Sepsi még oké is, a csapat alig, de a tulaj mellett a város, a szurkerek döntően magyarok, Eszéken viszont sem a város, sem a szurkerek, csak az a kibaszott Lölő van, semmi közöm hozzájuk, szerintem menjenek az nso-sok a szervilis kurva anyjukba.
Próbálják lenyomni, de ha a kutya se olvassa, mivel érdektelen, fölöslegesen güriznek rajta.
Amúgy pár éve levonatoztam Pécsről Eszékre, érdekelt a város. Amire emlékszem: eszméletlen mennyiségű szemét (igen, annál is több, mint amivel idehaza szórjuk tele a környezetünket) rengeteg golyónyom még mindig látszik a házakon, bár nagyon sok mindent már helyrehoztak az elmúlt években. Ami viszont mindennél lehangolóbb volt a számomra, az, h egy, egyetlen egy magyar nyelvű táblát találtam, azt is összefirkálva. Az egykori pontonhíd helyén állt, amit Zrínyi a téli hadjárat során felgyújtott. (akkoriban ritka volt a téli időszakban végrehajtott katonai akció, ettől szólt -legalábbis átmenetileg - nagyot a vitézek tette). Az igazság kedvéért hozzátartozik, h sztem nem szándékosan a magyar szöveg volt összefirkálva, csak vmi helyi hülyegyerek pont oda graffitizett.
Meg is találtam a tábláról készített fotót, de mivel nem tudom, h kell ide képet betenni, azt nem tudom megmutatni.