Cselszky írta:Ezzel a játékkal Kutyáék hamar bejelentkeznek az NB2-es folytatásra.
úgy legyen
Cselszky írta:Ezzel a játékkal Kutyáék hamar bejelentkeznek az NB2-es folytatásra.
SuperDepor írta:A Felcsút meccs után ez egész tűrhető volt. Mondjuk a védelem az förtelem.
Edomwonyi jónak tűnik centerben, szép gólt fejelt, és volt egy másik nagy fejese is, bravúrral védte az olasz. A csereként beállt hollandiai szerecsen - Acolaste - is jól húzogatta a bal oldalon.
Az első félidőben tetszett a letamadados taktika, sokkal jobbak voltunk.
A második félidőben amíg nagy volt a víz a Kövesd atvette az irányítást, de ahogy alakult a pálya talaja úgy jöttünk vissza a játékba.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:A Felcsút meccs után ez egész tűrhető volt. Mondjuk a védelem az förtelem.
Edomwonyi jónak tűnik centerben, szép gólt fejelt, és volt egy másik nagy fejese is, bravúrral védte az olasz. A csereként beállt hollandiai szerecsen - Acolaste - is jól húzogatta a bal oldalon.
A második félidőben amíg nagy volt a víz a Kövesd atvette az irányítást, de ahogy alakult a pálya talaja úgy jöttünk vissza a játékba.
Mondanám, hogy szegény ManBat, de ha jól tudom már barcikaiként nyomja.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:A Felcsút meccs után ez egész tűrhető volt. Mondjuk a védelem az förtelem.
Igen, Barcika fan
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:A Felcsút meccs után ez egész tűrhető volt. Mondjuk a védelem az förtelem.
Igen, Barcika fan
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Mondanám, hogy szegény ManBat, de ha jól tudom már barcikaiként nyomja.
Igen, Barcika fan
A kövesddel mi lehetett a gondja? ő csútiánusz volt, ha jól emlékszem
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Igen, Barcika fan
A kövesddel mi lehetett a gondja? ő csútiánusz volt, ha jól emlékszem
Ő nem pártvonalon választott csapatot, más okok állhattak a háttérben.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:A kövesddel mi lehetett a gondja? ő csútiánusz volt, ha jól emlékszem
azt is mondta, hogy hozzá csak az nb1 méltó, ezért is furi, hogy a Barcikát választotta
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ő nem pártvonalon választott csapatot, más okok állhattak a háttérben.
azt is mondta, hogy hozzá csak az nb1 méltó, ezért is furi, hogy a Barcikát választotta
annyira érthetetlen az ő karrierje mint a tiéd :) :)
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:A kövesddel mi lehetett a gondja? ő csútiánusz volt, ha jól emlékszem
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:azt is mondta, hogy hozzá csak az nb1 méltó, ezért is furi, hogy a Barcikát választotta
annyira érthetetlen az ő karrierje mint a tiéd :) :)
az enyém profin, jól felépített és menedzselt, kikérem magamnak az összehasonlítást!
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:annyira érthetetlen az ő karrierje mint a tiéd :) :)
az enyém profin, jól felépített és menedzselt, kikérem magamnak az összehasonlítást!
Imre tudod, hogy szeretlek
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ő nem pártvonalon választott csapatot, más okok állhattak a háttérben.
Barcikával mindig is szimpatizált, már a fórum előtti időkből ismertem. Amióta visszajutottak 2022-ben, azóta még erősebb lett ez a szimpátia. Gondolom a Zsóriban is csalódott.
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ő nem pártvonalon választott csapatot, más okok állhattak a háttérben.
Barcikával mindig is szimpatizált, már a fórum előtti időkből ismertem. Amióta visszajutottak 2022-ben, azóta még erősebb lett ez a szimpátia. Gondolom a Zsóriban is csalódott.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:azt is mondta, hogy hozzá csak az nb1 méltó, ezért is furi, hogy a Barcikát választotta
Barcika kiesés, Kövesd bentmaradás esetén talán visszamenne Tállai elvtársékhoz. Mondjuk az vicces lenne, ha a műsorukban hirtelen Kövesd-fanként jelentkezne be.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:azt is mondta, hogy hozzá csak az nb1 méltó, ezért is furi, hogy a Barcikát választotta
volt egy rövid és viharos Vasas lamúr is
Adamek írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:azt is mondta, hogy hozzá csak az nb1 méltó, ezért is furi, hogy a Barcikát választotta
SuperDepor írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Barcikával mindig is szimpatizált, már a fórum előtti időkből ismertem. Amióta visszajutottak 2022-ben, azóta még erősebb lett ez a szimpátia. Gondolom a Zsóriban is csalódott.
Az párhuzamosan ment a DVTKval, annak talán az volt az oka, hogy abban az időben a Xlll kerületben lakott
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 13 vendég