zaggar írta:A tegnapi nap margójára:
ZTE-papírforma
KTE-őket sajnáltam, nagyon 96-os olimpiai érzetem volt
DVSC-???? nem is tudom mit volt rosszabb látni..a játékot, vagy azt az ünneplést a 11-esek után, mintha nem a selejtezőben lettek volna, hanem a döntőben. (oké, az Újpest eddig sem jutott el, de kb saját magukat - a szurkolókról nem is beszélve- degradálták le magukat ezzel a tegnapi produkcióval)
Nagyon gyenge teljesítmény volt, teljes kiégést hozott, a tizis ünneplést is disszonáns lehetett látni, de azt inkább a megkönnyebbülésnek tudom be, nem igazi örömnek látom. Az első meccsen a helyzetek alapján már kb. 20 perc után vezetni lehetett volna 2-3 fával, és hazajönni mondjuk egy 1-4-gyel, úgy akkor tegnap is más lett volna, de balfaszok voltunk, aztán kiegyenlítettebb lett az egész.
Azért pár dolgot megemlítenék, a legyintés ellenpontjaként. Ezek a csapatok (a Rigát is beleértve) az utóbbi években telepakolták a csapataikat légióssal, a harmadvonalbeli akrikaiak, exszovjetek, a negyedvonalbeli dél-amerikaiak éppen elegendőek arra, hogy nálunk jobb csapatokat is megfingassanak vagy szoros csatára kényszerítsenek, pl. a Pjunik kiverte a svéd Kalmart kettős győzelemmel, az Arisz Szaloniki 2-1-el ment tovább az Ararat ellen úgy, hogy 170 percig meccsnull volt, a Konstanca kiverte az Urartut, de 140 perc után még az örmények álltak továbbjutásra. A Riga-KTE-ről meg beugrott, hogy 8 éve mi 11 gólt berámolva búcsúztattuk a Skonto Rigát, akik 8-9 lett játékossal álltak fel, ehhez képest a Riga FC 8 légióssal nyomta. Szóval, amellett, hogy minden szart el lehet mondani a mieinkről, bizonyos körülmények alapjaiban változtak meg az utóbbi 8-10-12 évben, miközben a mi klubcsapataink (az FTC-t kivéve) alig-alig léptek előre. És hát az NB1-es mezőny színvonalát is megmutatja, hogy egy 15 hónapja még NB2-es gárda most EKL-ezik, ahogy az is, hogy mi bő 1 éve friss feljutóként épphogy megúsztuk a kiesést, tavaly szeptemberben pedig utolsó helyen álltunk az NB1-ben, mégis oda tudtunk érni az nk-helyre.
Nyilván továbbmehetett volna a Kecskemét és mi is lezárhattuk volna a párharcot mondjuk 5-2-es összesítéssel, de sajnos abban sincs meglepő, hogy nem így történt.