BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Cselszky
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.04. 11:48

zaggar írta:A tegnapi nap margójára:

ZTE-papírforma
KTE-őket sajnáltam, nagyon 96-os olimpiai érzetem volt
DVSC-???? nem is tudom mit volt rosszabb látni..a játékot, vagy azt az ünneplést a 11-esek után, mintha nem a selejtezőben lettek volna, hanem a döntőben. (oké, az Újpest eddig sem jutott el, de kb saját magukat - a szurkolókról nem is beszélve- degradálták le magukat ezzel a tegnapi produkcióval)

Nagyon gyenge teljesítmény volt, teljes kiégést hozott, a tizis ünneplést is disszonáns lehetett látni, de azt inkább a megkönnyebbülésnek tudom be, nem igazi örömnek látom. Az első meccsen a helyzetek alapján már kb. 20 perc után vezetni lehetett volna 2-3 fával, és hazajönni mondjuk egy 1-4-gyel, úgy akkor tegnap is más lett volna, de balfaszok voltunk, aztán kiegyenlítettebb lett az egész.
Azért pár dolgot megemlítenék, a legyintés ellenpontjaként. Ezek a csapatok (a Rigát is beleértve) az utóbbi években telepakolták a csapataikat légióssal, a harmadvonalbeli akrikaiak, exszovjetek, a negyedvonalbeli dél-amerikaiak éppen elegendőek arra, hogy nálunk jobb csapatokat is megfingassanak vagy szoros csatára kényszerítsenek, pl. a Pjunik kiverte a svéd Kalmart kettős győzelemmel, az Arisz Szaloniki 2-1-el ment tovább az Ararat ellen úgy, hogy 170 percig meccsnull volt, a Konstanca kiverte az Urartut, de 140 perc után még az örmények álltak továbbjutásra. A Riga-KTE-ről meg beugrott, hogy 8 éve mi 11 gólt berámolva búcsúztattuk a Skonto Rigát, akik 8-9 lett játékossal álltak fel, ehhez képest a Riga FC 8 légióssal nyomta. Szóval, amellett, hogy minden szart el lehet mondani a mieinkről, bizonyos körülmények alapjaiban változtak meg az utóbbi 8-10-12 évben, miközben a mi klubcsapataink (az FTC-t kivéve) alig-alig léptek előre. És hát az NB1-es mezőny színvonalát is megmutatja, hogy egy 15 hónapja még NB2-es gárda most EKL-ezik, ahogy az is, hogy mi bő 1 éve friss feljutóként épphogy megúsztuk a kiesést, tavaly szeptemberben pedig utolsó helyen álltunk az NB1-ben, mégis oda tudtunk érni az nk-helyre.
Nyilván továbbmehetett volna a Kecskemét és mi is lezárhattuk volna a párharcot mondjuk 5-2-es összesítéssel, de sajnos abban sincs meglepő, hogy nem így történt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.04. 11:51

Savaria1919 írta:A környéken csak a lengyelek mentek eddig jól, ott hibátlan mind a négy induló. A cseszkóknál a Viktória Plzen a 25 perces hosszabbítás végén rúgott góllal tudta magát továbbszenvedni, a szlovákoknál a pozsonyiak mellett egyedül a nagyszombatiak maradtak, a DAC búcsúja kifejezetten ciki, de legalább már csak a bajnokságra kell koncentrálni, arrafelé a kupát úgy sem szokás komolyan venni.
Románoknál Hagi csapata már a BL első körében elhasalt, az egyik bukaresti Steaua (FCSB) a 82. percben még hátrányban volt az egyik CSZKA Szófia ellen. A másik CSZKA Szófiát épp a Sepsi ejtette ki kellő magabiztossággal, míg a kolozsvári vasutasok EKL-szereplésre rövidre zárult.

A koszovói meccs miért szakadt félbe?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.08.04. 12:13

zaggar írta:DVSC-???? nem is tudom mit volt rosszabb látni..a játékot, vagy azt az ünneplést a 11-esek után, mintha nem a selejtezőben lettek volna, hanem a döntőben. (oké, az Újpest eddig sem jutott el, de kb saját magukat - a szurkolókról nem is beszélve- degradálták le magukat ezzel a tegnapi produkcióval)

kurva kellemetlen volt, mintha BL döntőt nyertek volna, úgy szaladtak a kapushoz

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.04. 12:17

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:A környéken csak a lengyelek mentek eddig jól, ott hibátlan mind a négy induló. A cseszkóknál a Viktória Plzen a 25 perces hosszabbítás végén rúgott góllal tudta magát továbbszenvedni, a szlovákoknál a pozsonyiak mellett egyedül a nagyszombatiak maradtak, a DAC búcsúja kifejezetten ciki, de legalább már csak a bajnokságra kell koncentrálni, arrafelé a kupát úgy sem szokás komolyan venni.
Románoknál Hagi csapata már a BL első körében elhasalt, az egyik bukaresti Steaua (FCSB) a 82. percben még hátrányban volt az egyik CSZKA Szófia ellen. A másik CSZKA Szófiát épp a Sepsi ejtette ki kellő magabiztossággal, míg a kolozsvári vasutasok EKL-szereplésre rövidre zárult.

A koszovói meccs miért szakadt félbe?

Annyi infót találtam, hogy áramkimaradások, időhúzás és gólöröm okozta a hosszabbítást.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.04. 12:20

Cselszky írta:
zaggar írta:A tegnapi nap margójára:

ZTE-papírforma
KTE-őket sajnáltam, nagyon 96-os olimpiai érzetem volt
DVSC-???? nem is tudom mit volt rosszabb látni..a játékot, vagy azt az ünneplést a 11-esek után, mintha nem a selejtezőben lettek volna, hanem a döntőben. (oké, az Újpest eddig sem jutott el, de kb saját magukat - a szurkolókról nem is beszélve- degradálták le magukat ezzel a tegnapi produkcióval)

Nagyon gyenge teljesítmény volt, teljes kiégést hozott, a tizis ünneplést is disszonáns lehetett látni, de azt inkább a megkönnyebbülésnek tudom be, nem igazi örömnek látom. Az első meccsen a helyzetek alapján már kb. 20 perc után vezetni lehetett volna 2-3 fával, és hazajönni mondjuk egy 1-4-gyel, úgy akkor tegnap is más lett volna, de balfaszok voltunk, aztán kiegyenlítettebb lett az egész.
Azért pár dolgot megemlítenék, a legyintés ellenpontjaként. Ezek a csapatok (a Rigát is beleértve) az utóbbi években telepakolták a csapataikat légióssal, a harmadvonalbeli akrikaiak, exszovjetek, a negyedvonalbeli dél-amerikaiak éppen elegendőek arra, hogy nálunk jobb csapatokat is megfingassanak vagy szoros csatára kényszerítsenek, pl. a Pjunik kiverte a svéd Kalmart kettős győzelemmel, az Arisz Szaloniki 2-1-el ment tovább az Ararat ellen úgy, hogy 170 percig meccsnull volt, a Konstanca kiverte az Urartut, de 140 perc után még az örmények álltak továbbjutásra. A Riga-KTE-ről meg beugrott, hogy 8 éve mi 11 gólt berámolva búcsúztattuk a Skonto Rigát, akik 8-9 lett játékossal álltak fel, ehhez képest a Riga FC 8 légióssal nyomta. Szóval, amellett, hogy minden szart el lehet mondani a mieinkről, bizonyos körülmények alapjaiban változtak meg az utóbbi 8-10-12 évben, miközben a mi klubcsapataink (az FTC-t kivéve) alig-alig léptek előre. És hát az NB1-es mezőny színvonalát is megmutatja, hogy egy 15 hónapja még NB2-es gárda most EKL-ezik, ahogy az is, hogy mi bő 1 éve friss feljutóként épphogy megúsztuk a kiesést, tavaly szeptemberben pedig utolsó helyen álltunk az NB1-ben, mégis oda tudtunk érni az nk-helyre.
Nyilván továbbmehetett volna a Kecskemét és mi is lezárhattuk volna a párharcot mondjuk 5-2-es összesítéssel, de sajnos abban sincs meglepő, hogy nem így történt.

én úgy gondolom, hogy egy lépésről üreskapura fölsőkapufát fejelni vagy olyan gólt kapni mint a kiesést jelentő Riga gól nem menthető sem az NB1 iramával se az ellenfél rohamtempójú fejlődésével és ezek nagyon is meglepő dolgok profi spílerektől
ezek a szovjetmaradványok 40-50 percet játszottak emberhátrányban úgy, hogy a csapatuk fele minden túlzás nélkül a térdén járt a kimerültségében, ilyenek ellen nem sokkal durvább játszani mint a letett bóják közt, persze csak akkor ha van hozzá akarat meg játékkedv
Szabó mester meg simán elkurta a működő szerkezetet a cseréivel, nem tudom ez honnan pattant be neki és miért pont most, hogy így nyúljon bele a tutiba, a mozizásról amit a góloknál csináltak a játékosai külön tanfilmet lehetne készíteni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.04. 12:38

Adamek írta:én úgy gondolom, hogy egy lépésről üreskapura fölsőkapufát fejelni vagy olyan gólt kapni mint a kiesést jelentő Riga gól nem menthető sem az NB1 iramával se az ellenfél rohamtempójú fejlődésével és ezek nagyon is meglepő dolgok profi spílerektől
ezek a szovjetmaradványok 40-50 percet játszottak emberhátrányban úgy, hogy a csapatuk fele minden túlzás nélkül a térdén járt a kimerültségében, ilyenek ellen nem sokkal durvább játszani mint a letett bóják közt, persze csak akkor ha van hozzá akarat meg játékkedv
Szabó mester meg simán elkurta a működő szerkezetet a cseréivel, nem tudom ez honnan pattant be neki és miért pont most, hogy így nyúljon bele a tutiba, a mozizásról amit a góloknál csináltak a játékosai külön tanfilmet lehetne készíteni

De miféle profi spílerektől? Hogy Bárány egy lépésről kapufát fejel és kihagy két ziccert? Megmutatja a srác szintjét és főleg jelenlegi állapotát (mióta Diaby lerendezte, a sérülések és a pad koptatása váltják egymást, csak keresi önmagát), ilyenekre ugyanúgy képes, mint szépen befejezni egy támadást. Hogy Mance lassan reagál és pár lépésről képtelen bekotorni? Pontosan ilyen a fazon, húszról bevarrja a felsőbe, aztán a 190 centijével botladozik és balfaszkodik a kapu előtt (kb. ugyanez Loncar). Hogy Oliveira hét méterről az égbe lövi? Ennyit tud, a portugál kettőből majdnem kieső csapatban sem volt alapember, mi a fenét várunk? Szvsz Blagojevics is elbaszta ezt, a csapat mentálisan teljesen offon volt, valami nagyon el lett cseszve.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.04. 12:41

Cselszky írta:
Adamek írta:én úgy gondolom, hogy egy lépésről üreskapura fölsőkapufát fejelni vagy olyan gólt kapni mint a kiesést jelentő Riga gól nem menthető sem az NB1 iramával se az ellenfél rohamtempójú fejlődésével és ezek nagyon is meglepő dolgok profi spílerektől

De miféle profi spílerektől? Hogy Bárány egy lépésről kapufát fejel és kihagy két ziccert? Megmutatja a srác szintjét és főleg jelenlegi állapotát (mióta Diaby lerendezte, a sérülések és a pad koptatása váltják egymást, csak keresi önmagát), ilyenekre ugyanúgy képes, mint szépen befejezni egy támadást. Hogy Mance lassan reagál és pár lépésről képtelen bekotorni? Pontosan ilyen a fazon, húszról bevarrja a felsőbe, aztán a 190 centijével botladozik és balfaszkodik a kapu előtt (kb. ugyanez Loncar). Hogy Oliveira hét méterről az égbe lövi? Ennyit tud, a portugál kettőből majdnem kieső csapatban sem volt alapember, mi a fenét várunk? Szvsz Blagojevics is elbaszta ezt, a csapat mentálisan teljesen offon volt, valami nagyon el lett cseszve.

ok, meggyőztél, nem volt ciki tőlük, csak simán ennyit tudnak mert ők csak egy jobb erőben lévő grundfocisták
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.04. 12:52

Adamek írta:ok, meggyőztél, nem volt ciki tőlük, csak simán ennyit tudnak mert ők csak egy jobb erőben lévő grundfocisták

De, ciki volt, mert azt várná az ember, hogy a nemzetközi meccsen jobb teljesítményt nyújtsunk, mint egy átlag bajnokin, ehhez képest az egyik leggyengébb produkció volt az utóbbi 10 hónapban. Jobb játékosaink vannak, de nem látom azt a szakadéknyi különbséget a playerek között, hogy a hulladék játék is elég legyen.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.04. 13:40

A Kecsó védekezhet azzal, hogy direkt ki akartak esni, és inkább az NB1re koncentrálni. :)
Végülis megvolg az első meccses győzelem is, a szurkolók se bánják ki tudja, még lehet direkt nézte be a két gólt a kapusuk :D

Én Szabó cseréit szimplán annak tudom be, hogy nem hitt a csapatában, és azt tette, amit 10-ből 9 edző tenne, ha úgy érzi, ők a gyengébbek - bepakolt minnél több védekezőt, és reménykedett, hogy kihúzzák. A Riga szélsőit nézve nem volt alaptalan a félelme, ettől még egy önsorsrontó döntés, hisz magadra húzod az ellenfelet. A KTE kerete meg továbbra is inkább egy NB1 kiesőjelölt kerete, mint nemzetközi porondra való. Így is tehettek volna csodát, ehelyett önmagukat verték meg, többek közt mert maguk se hittek a sikerben. De hogy is lenne önbizalma egy kapusnak, aki 27 éves korára jutott el az NB1-ig. Persze hogy bakizik kettőt, stresszes helyzetben.
Az iramra kár volt hivatkozni, semmi extra nem volt NB1hez képest, de így is láthatóan elfáradtak a végére.

A Loki meccsét nem láttam, a ZTE-ből is csak az elejèt, de a Zete nem tartozik az NB1ben se a jobbak közé, papírforma bukta volt.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.04. 14:55

Akar valaki pénzt keresni? :)

Napi X-mix:

izék-Újpest X 3.50
Suduva-Dainava X 2.93
Sheffield-Southampton X 3.20
Paderborn-Osnabrück X 3.85
Hertha-Wehen X 4.05

Lucky: 1818.23
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.08.04. 17:56

Szarka írta:A Kecsó védekezhet azzal, hogy direkt ki akartak esni, és inkább az NB1re koncentrálni. :)
Végülis megvolg az első meccses győzelem is, a szurkolók se bánják ki tudja, még lehet direkt nézte be a két gólt a kapusuk :D

Én Szabó cseréit szimplán annak tudom be, hogy nem hitt a csapatában, és azt tette, amit 10-ből 9 edző tenne, ha úgy érzi, ők a gyengébbek - bepakolt minnél több védekezőt, és reménykedett, hogy kihúzzák. A Riga szélsőit nézve nem volt alaptalan a félelme, ettől még egy önsorsrontó döntés, hisz magadra húzod az ellenfelet. A KTE kerete meg továbbra is inkább egy NB1 kiesőjelölt kerete, mint nemzetközi porondra való. Így is tehettek volna csodát, ehelyett önmagukat verték meg, többek közt mert maguk se hittek a sikerben. De hogy is lenne önbizalma egy kapusnak, aki 27 éves korára jutott el az NB1-ig. Persze hogy bakizik kettőt, stresszes helyzetben.
Az iramra kár volt hivatkozni, semmi extra nem volt NB1hez képest, de így is láthatóan elfáradtak a végére.

A Loki meccsét nem láttam, a ZTE-ből is csak az elejèt, de a Zete nem tartozik az NB1ben se a jobbak közé, papírforma bukta volt.

Kicsi a pad, ráadásul kiesett két nagyon fontos ember, Nikitscher és Banó-Szabó.
Egyszerűen elfáradtak, a Riga meg tele van futkosó négerekkel, az a Mankeda vagy ki a kurvaanyja tarthatatlan volt.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.08.04. 18:02

ZotyeszKB írta:A KTE meccset szerintem kivételesen Szabó meccselte el. Leonit a szélső gyerek oda-vissza szopatta egész meccsen, le kellett volna kapni a brazilt, hátha más jobban fel tudja venni a harcot vele. Illetve a második félidei teljes visszaállás érthetetlen volt, szerintem az NB I tavalyi 33 meccsén egyszer nem csináltak ilyet, látszott is hogy idegen a csapatnak. A hosszabbítás sorsa meg ott eldőlt mikor a rendes játékidő végén támadók helyett is védőket hozott be, 6-7 védekező játékossal esély sem volt, de már igazán kihúzhatták volna azt a pár másodpercet...Ráadásul a hosszabbítás eleje megmutatta, hogy ha akarna támadni a Kecsó, akkor simán lenne esély gólokra is, mert jöttek a helyzetek. Igazából ez tényleg a rutintalanságon múlott, kezdve az itthoni meccsen rögtön középkezdés után kapott góltól...

De nincs több támadó a padon basszus.. :D
Volt egy 20 éves Bodor, aki még az NB1-ben sem játszott, és kifújt.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.04. 18:02

zaggar írta:Akar valaki pénzt keresni? :)

Napi X-mix:

izék-Újpest X 3.50
Suduva-Dainava X 2.93
Sheffield-Southampton X 3.20
Paderborn-Osnabrück X 3.85
Hertha-Wehen X 4.05

Lucky: 1818.23

mivel nem tettem semmi
dupla figyelemmel kísérem
remélem nyersz!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.04. 20:02

Paliék továbbra is hadilábon állnak a góllövéssel.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.04. 20:22

Bruhahaha kikapnak az újonctól is otthon :) :)
Több Dárdai kevesebb németet.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.04. 20:28

Most olvasom, hogy a Milan megvállna de Ketelaere-tól/től.
Az Atalantával elvileg megegyeztek 3 milliós kölcsön majd 23 millió vételárban + 10% következő eladásból.

Csak nekem tűnik ez hülyeségnek? Egy év után már eladod, bukóval ( 90 milla újraeladás után lenne egál ), ráadásul a pénz is csak később jelenik meg a könyvekben, nem tudod egyből FFPnél figyelembe venni.

Inkább még legalább egy évig megtartani, vagy eladási opció nélkül kölcsönadni okosabb lett volna.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.04. 20:29

Nem sokáig marad a posztján Dárdai, ha így megy tovább. Iszonyat gyenge volt, labdagyömöszölés zajlott, az elképzelést nehéz volt felfedezni, és hát ez a játékosállomány is igen vérszegény. Ránézésre egy Bundesliga 2-alsóházi gárda, ami a bentmaradásért fog harcolni.
Az elhivatottságot, küzdőszellemet sem éreztem, elég lélektelen játék volt ez.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.04. 20:52

Szarka írta:Most olvasom, hogy a Milan megvállna de Ketelaere-tól/től.
Az Atalantával elvileg megegyeztek 3 milliós kölcsön majd 23 millió vételárban + 10% következő eladásból.

Csak nekem tűnik ez hülyeségnek? Egy év után már eladod, bukóval ( 90 milla újraeladás után lenne egál ), ráadásul a pénz is csak később jelenik meg a könyvekben, nem tudod egyből FFPnél figyelembe venni.

Inkább még legalább egy évig megtartani, vagy eladási opció nélkül kölcsönadni okosabb lett volna.

Milan szintjén totál megbukott a gyerek, örülnek, ha ennyiért is eltudják sütni
amúgy honnan ez a 90? TW szerint 35,5-ért vették

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.04. 20:55

SuperDepor írta:Bruhahaha kikapnak az újonctól is otthon :) :)
Több Dárdai kevesebb németet.

Ha most vinnének oda valami dörzsölt 2. ligás Fritzet, lenne két hetük gatyába rázni a keretet - ha a kupát elengedik, márpedig miért ne engednék el... Kezdenék izgulni Palee helyében.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.04. 20:59

Maradonapoli írta:
Szarka írta:Most olvasom, hogy a Milan megvállna de Ketelaere-tól/től.

Milan szintjén totál megbukott a gyerek, örülnek, ha ennyiért is eltudják sütni
amúgy honnan ez a 90? TW szerint 35,5-ért vették

A 90 milla továbbadás esetén kapnak 9 millát +3 + 23 = 35.

Vissza: “www.nb1.hu”