BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.30. 09:28

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:beállt a harmadik is

beteg ez a csóka, eskü ugyanabból az egoista hörcsög prototípusból van mint a nagyvezírünk

hejj, majd amikor a REAC fut ki a sok kis Adamekkel és a rokonysággal! én már alig várom! ha feljuttok, remélem vip vendégként kapok majd egy műanyag széket, mint az egykori REAC tulaj a lelátón!

felnőttben játszó rokongyerek ma este búcsúzik a hazai közönségtől, lesz még egy idegenbeli bajnokija és utána dobbant, szerintem most vissza se jön már
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.30. 09:31

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:beteg ez a csóka, eskü ugyanabból az egoista hörcsög prototípusból van mint a nagyvezírünk

hejj, majd amikor a REAC fut ki a sok kis Adamekkel és a rokonysággal! én már alig várom! ha feljuttok, remélem vip vendégként kapok majd egy műanyag széket, mint az egykori REAC tulaj a lelátón!

felnőttben játszó rokongyerek ma este búcsúzik a hazai közönségtől, lesz még egy idegenbeli bajnokija és utána dobbant, szerintem most vissza se jön már

Pante? Szomorú.... merre veszi az irányt?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.30. 09:31

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:beállt a harmadik is

beteg ez a csóka, eskü ugyanabból az egoista hörcsög prototípusból van mint a nagyvezírünk

Évek óta mondom.

én is, de csak most kezdtek el rám figyelni mert már szemmel látható a pasas defektje
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.30. 09:34

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:hejj, majd amikor a REAC fut ki a sok kis Adamekkel és a rokonysággal! én már alig várom! ha feljuttok, remélem vip vendégként kapok majd egy műanyag széket, mint az egykori REAC tulaj a lelátón!

USA, megy master ösztöndíjra, meg az egyetemi ligába vissza, kis esze van edzőnek áll kint, őket jól megbecsülik ott, meg aztán kell a kiskapu amin át bejuttatom az enyéimet majd

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.30. 09:35

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Kannaváró megvette a Napoli egykori edzőpályáját, ahol együtt dekázgatott slapaj csimota siheder korában Diegoval. A hely jelen állapotában tiszta pusztulat -kb. Stadler- stadion feeling -, kipofozás után azt ígéri bárki használhatja. Majd Adamek elvtárssal teszteljük, hogy tényleg-e. Párszor kapura csavar majd nekem. Amit tudok, majd szemmel védek, de vetődni nem fogok, úriemberek nem szoktak.

elmondjuk majd neki mit jelent a neve magyarul?

már tudja, mondtam neki

in attesa di una lattina? higgadtan fogadta a sokkoló tényt?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.30. 10:09

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Fótál meccsen?

Hogy szokták mondani a nők? Nem szeretnék beszélni róla :)
(vótam)

hónap összefussunk egy bambira + tippmixelésre?

Megyek ma vissza, csak 3 napig voltam itthon, nem felejtettem el, hogy megbeszéltük, ez most rövid túra volt. Majd jövök 2 hétre augusztus közepén.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.30. 10:13

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:felnőttben játszó rokongyerek ma este búcsúzik a hazai közönségtől, lesz még egy idegenbeli bajnokija és utána dobbant, szerintem most vissza se jön már

USA, megy master ösztöndíjra, meg az egyetemi ligába vissza, kis esze van edzőnek áll kint, őket jól megbecsülik ott, meg aztán kell a kiskapu amin át bejuttatom az enyéimet majd

jól teszi
+20 év múlva, ha kedve szottyan simán lehet majd az nb1-es Gyirmót vezetőedzője

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.30. 10:15

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Hogy szokták mondani a nők? Nem szeretnék beszélni róla :)
(vótam)

hónap összefussunk egy bambira + tippmixelésre?

Megyek ma vissza, csak 3 napig voltam itthon, nem felejtettem el, hogy megbeszéltük, ez most rövid túra volt. Majd jövök 2 hétre augusztus közepén.

oké

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.30. 10:17

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:elmondjuk majd neki mit jelent a neve magyarul?

már tudja, mondtam neki

in attesa di una lattina? higgadtan fogadta a sokkoló tényt?

nagyon röhögött
azt mondta furmányos furkók vagyunk itt ukrajnában
rókatejet szoptunk

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.30. 12:47

Hónapig nincs tippmix, mer

Kép

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.01. 17:35

Maradonapoli írta:Hónapig nincs tippmix, mer

Kép

Na mától újra fogadás. :) Kár hogy számomra tök ismeretlen csapatokkal :/

Slovan hazai mellé mit érdemes tenni? Bate becsületgyőzelem összejöhet?
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.01. 17:40

Szarka írta:

Kép

én is csak azt találtam mára

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.01. 17:41

Szarka írta:

Kép

még a Slovan-ban se lennék tök biztos, nagy zsiványok ők is ha nincs győzelmi kényszer

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.08.01. 17:44

Szarka írta:

Kép

Ludo V

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.01. 19:39

Libertad-Fortaleza H
River Platty-Internacional H
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.01. 19:40

Na Slovan, Ludo győzelemre megyünk, de csak egy ezressel nyitunk.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.01. 20:54

Splitiek erősen kezdték a szezont, idegenben legyőzték a Dinamót, otthon a fiumeieket. 20 éve nem nyertek bajnokságot, ha Perisic végül hazatér a dalmát riviérára, ledönthetik a trónról a zágrábiakat. A PAOK-Beitar győztesével játszanak a konferenciában, akármelyik is jut tovább, kinéz két alapos szurkolói csetepaté.
Varsói legionáriusok a szülinapomon juthatnak tovább a kazah Ordabaszi ellen. Nawrocki és Carlitos távozott, előbbi szép összegért, utóbbit sajnálom, a tavasza nagyon nem sikerült, meg amúgy arra a posztra Gual érkezésével megvan a fix ember. Még 1-2 búcsúzóra számítok, de nem a nagyobb nevek közül.
Harmadik nemzetközi szimpátiacsapatomnál edzőt váltottak a nyáron Üveges Oli utódja Topmüller Dínó lett, a keretben érzékenyebb veszteségekkel. EKL kaland lesz, mellette sima Bundás középmezőny, attól függően, hogy Kolo Mouanit meddig sikerül Frankfurtban tartani.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.01. 21:17

Sallai se normális, ha a Freiburgot otthagyja a Bolognáért. Totálisan esélytelenek nemzetközibe kijutni, még a bohóc konfetti ligába se. Hamarabb kiesnek. A Freiburg az utóbbi években ellenben teljesen korrekt top6-os csapattá vált. A pénz sem hiszem, hogy sokkal több.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.01. 21:25

Maradonapoli írta:Sallai se normális, ha a Freiburgot otthagyja a Bolognáért. Totálisan esélytelenek nemzetközibe kijutni, még a bohóc konfetti ligába se. Hamarabb kiesnek. A Freiburg az utóbbi években ellenben teljesen korrekt top6-os csapattá vált. A pénz sem hiszem, hogy sokkal több.

Azért sokszor tényleg azt hisszük, hogy a játékos választ. Kerkez is lehet inkább választotta volna a LAziót, de ha csak az angolokkal egyez meg a klub, nem tud az olaszokhoz menni. Ugyanez igaz Sallaira. Ha nincs más kérő, a klub pedig el akarja adni, akkor aligha fog maradni. De jelenleg csak puhatolózásról olvastam, semmi konkrét megegyezés egyik féltől se.

Inkább a Nápolyi partoknál tessék figyelni, mert migránsok jelentek meg a Közel-keletről, két hordó cash-el, és vinnék a nápolyi csokitortát. Most kell tökösnek lennie Don Laurentisnek.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.01. 21:39

Szarka írta:
Maradonapoli írta:Sallai se normális, ha a Freiburgot otthagyja a Bolognáért. Totálisan esélytelenek nemzetközibe kijutni, még a bohóc konfetti ligába se. Hamarabb kiesnek. A Freiburg az utóbbi években ellenben teljesen korrekt top6-os csapattá vált. A pénz sem hiszem, hogy sokkal több.

Azért sokszor tényleg azt hisszük, hogy a játékos választ. Kerkez is lehet inkább választotta volna a LAziót, de ha csak az angolokkal egyez meg a klub, nem tud az olaszokhoz menni. Ugyanez igaz Sallaira. Ha nincs más kérő, a klub pedig el akarja adni, akkor aligha fog maradni. De jelenleg csak puhatolózásról olvastam, semmi konkrét megegyezés egyik féltől se.

Inkább a Nápolyi partoknál tessék figyelni, mert migránsok jelentek meg a Közel-keletről, két hordó cash-el, és vinnék a nápolyi csokitortát. Most kell tökösnek lennie Don Laurentisnek.

mivel még csak 26 éves, a németek sem feltétlenül akarnák elpaterolni, ha:
- apuka nem beszél faszságokat
- hajlandó lenne szerződést hosszabbítani (nyilván ebbe valami korrekt emelés is benne foglaltatik)

Szóval igenis - ha korlátozottan is - de van választási lehetőségük. Én a helyében tuti nem hagynám ott Freiburgot egy Bolognáért, pedig olaszfoci kedvelő vagyok.

Na tarkarongy van az abaroszfejűeknek. DeLa még lehet el is engedné - simán kicsengetnének érte 200-at is - nem is értem mit szemérmeskedik 150-el a prezidente - de Oszi bácsin fog múlni a dolog, ha jól érzi magát marad, ha vagonpénzt akar, megy.

Vissza: “www.nb1.hu”