Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.27. 18:25

Szarka írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Marsch = fullba tolt agresszív letámadás, azonnali vertikális játék ( nem tartogatják a labdát, azonnal kapura törnek ), erős fizikalitás. Ez legtöbbször kikészíti a topligás játékosokat is, az itthoniakat, akik nagyon nem ehhez szoktak , őket főleg, tehát várható sérüléshullám a szezon második felére.
A túlzott letámadással nagy terek maradnak hátul, ha nem sikerül a letámadás, az ellenfélnek bőven van tere ellentámadást végrehajtani. Nála ez a Red Bullos filozófia kőbe van vésve, a Leedsnél se változtatott rajta.
A Fradinak viszont nem jó, mert az ellenfelek java mélyen védekezik, és kontrára játszik ellene. Mondhatni a kezükre játszik, hogy egy Marsch-csapat nem építkezik ellenük, hanem azonnal kapura tör, és nem törődik a hátsó védelemmel se. A meccseik fel-alá futkálásból állnak, bőven adódik lehetőség az ellenfélnek, hogy rendezetlen védelemre vezethessék a kontráikat.

Marsch-al a Fradi tele lenne meglepetés vereségekkel, mellé a fél keret sérült lenne márciusra. A szurkolók elsőre tapsolnának, mert hajtós, sokat futó csapatot kapnának, csak aztán a 6.-ik 2-1-es, 1-0-ás vereségnél már a "Jesse Out" menne.

így érthetőbb, az elsőben kimaradt a közepe, domináló ellenfél letámadása, kontra a letámadás utáni visszatámadásból
viszont ez a BL-ben pont nem lett volna jó a sokkal gyorsabb ellenfelek miatt, ha ott fent labdát vesztünk és az még itthon is sok vereséggel járna akkor az jóval gyorsabb ellenfelekkel szemben rekordzakókat hozna
van két-három csapatnyi keretünk tele szélsőkkel meg támadószellemű középpályásokkal, ezzel simán bírni lehetne ezt a lagymatag NB1-t fel-alá ritmusban, de ha ez a csóka tényleg csak egy játékrendszert ismer akkor valóban jobb ha nem jön legyen az akármelyik taktika is, minden tiszteletem a stílusjegyek szerelmeseinek, de ez már nem a hatvanas évek amikor egyetlen játékrendszerben játszva ki lehetett menni mindenki ellen

A Leedsnél is a nagyok ellen jött be (pl Arsenal), mert ott az ellenfél hátulról építkezne, birtokolni akarja a labdát, és lassabban is építkezik. Ilyenkor a letámadó félnek van bőven opciója, és labdaszerzésnél az ellenfél védelme rendezetlen, és nyitottabb. A domináns csapat miatt a saját védelmük nincs annyira elöl, mint egy visszahúzódó, gyengébb ellenfél esetén, így kisebb a kockázat is.

Egy másik ellenfél ellen, akik inkább mélyen védekeznek, átadják a teret , ott akár az ellenfél harmadáig is fel kell jönni letámadni. Ezek a csapatok viszont egyszerűen átívelik a pàlyát, semlegesítve ezzel a presszinget, és elöl nagyobb tér lesz a csatároknak helyzetbe kerülni. Itthon márpedig minden klub inkább ez utóbbit játszaná a Fradi ellen. A BL-es nagycsapat is válthatna ilyen taktikára, de önmagával hasonulna meg pl egy Benfica, de még egy Fiorentina is, ha mély blokkban várná a Fradit egy csoportmeccsen, így inkább bízik abban, hogy ki tudja hozni a labdát, és ellen tud állni a presszingnek.

Ezt most nem saját kútfőből mondom, általában így jellemezték mások Marsch taktikàját.

szerintem sebességben sokkal nagyobb a difi köztünk és akárki közt a BL-ben mint egy Leeds-Nagyok a PL-ből között
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.27. 19:02

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:így érthetőbb, az elsőben kimaradt a közepe, domináló ellenfél letámadása, kontra a letámadás utáni visszatámadásból
viszont ez a BL-ben pont nem lett volna jó a sokkal gyorsabb ellenfelek miatt, ha ott fent labdát vesztünk és az még itthon is sok vereséggel járna akkor az jóval gyorsabb ellenfelekkel szemben rekordzakókat hozna
van két-három csapatnyi keretünk tele szélsőkkel meg támadószellemű középpályásokkal, ezzel simán bírni lehetne ezt a lagymatag NB1-t fel-alá ritmusban, de ha ez a csóka tényleg csak egy játékrendszert ismer akkor valóban jobb ha nem jön legyen az akármelyik taktika is, minden tiszteletem a stílusjegyek szerelmeseinek, de ez már nem a hatvanas évek amikor egyetlen játékrendszerben játszva ki lehetett menni mindenki ellen

A kedvencem a 3-2-5-ös pörölycápa formáció, ahogy Puskásék nyomták, nincs semmiféle gégepresszing, csakis presszing 90+ percen át, az ellenfél a kapujáhpz szegezve, legalább féltucat betermelve.

Puskásék 4-2-4 -ben tolták

nem volt időm reagálni

ezek a wikis buzerantok tévesztettek meg

Kép
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.07.27. 19:27

ahogy Tomi megmondta, a ződek kinőtték a stadit
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.27. 19:30

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:A kedvencem a 3-2-5-ös pörölycápa formáció, ahogy Puskásék nyomták, nincs semmiféle gégepresszing, csakis presszing 90+ percen át, az ellenfél a kapujáhpz szegezve, legalább féltucat betermelve.

nem volt időm reagálni

Kép

Kiváló. Púpos (Budai ll) a volt feleségem nagyanyjának az unokatestvére.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.27. 19:36

Bravó Loki. Amilyen eredmények születnek...... Escaldes (andorrai) - Hibernian 2:1
Ordabaszi Legia 2:2….......
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.27. 20:23

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Puskásék 4-2-4 -ben tolták

nem volt időm reagálni

Kép

Remélem nyúltál valami relikviát!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.27. 20:36

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:nem volt időm reagálni

Kép

Történeteket.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.27. 20:44

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Kiváló. Púpos (Budai ll) a volt feleségem nagyanyjának az unokatestvére.

Történeteket.

Akkor remélem már gyűjteményt raktál össze.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.28. 11:32

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:A kedvencem a 3-2-5-ös pörölycápa formáció, ahogy Puskásék nyomták, nincs semmiféle gégepresszing, csakis presszing 90+ percen át, az ellenfél a kapujáhpz szegezve, legalább féltucat betermelve.

nem volt időm reagálni

Kép

ez volt az alap WM, ebből csináltak 4-2-4 -t (Bukovi találta ki, Sebes vette át)
Hidegkutit hátravonták a csatárok és a szélsők mögé, Zakariást meg a védelembe
tuképpen így alakult ki az irányító poszt és a kétékes csatársor, a negyedik bekk meg idővel beállóssá vált az originál középhátvéd meg liberová
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.28. 11:39

sznot írta:
Adamek írta:ahogy az várható volt, Iyinbort úgy adjuk megint kölcsön, hogy ki sem próbáljuk, szerintem neki itt már végleg kapáltak, pedig belső védőkkel kurva szarul állunk
Mercis is megy vissza Belgiumba, úgy néz ki Csabesz viszi tovább a kopasz összes hülyeségét erre a pár meccsre, remélem az új szaki őt is megrepteti végre

Hallani olyat, hogy ez Szalai megvételéhez lehet/lesz köze.

hallani bizony
van még más kölcsön ügy is csőben, gondolom sok függ az EKL dolgoktól

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.28. 11:44

Javier Arizmendi írta:ahogy Tomi megmondta, a ződek kinőtték a stadit

ez egy ilyen játék, egyik héten kicsinek tűnik, a másikon meg bőnek
néha a Bárszalonnások se mennek ki mind hiába van grószfatertől örökölt bérletük

ellenben őt már hiába savazod, nem szakért már itt az "ahogy azt Móricka elképzeli" alapon

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.28. 12:39

Auzqui végül a Szent Lórihoz szerződött, 10 nappal túlélte nálunk az őt kiherélő ruszkit

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.07.28. 13:14

Adamek írta:
sznot írta:
Adamek írta:ahogy az várható volt, Iyinbort úgy adjuk megint kölcsön, hogy ki sem próbáljuk, szerintem neki itt már végleg kapáltak, pedig belső védőkkel kurva szarul állunk
Mercis is megy vissza Belgiumba, úgy néz ki Csabesz viszi tovább a kopasz összes hülyeségét erre a pár meccsre, remélem az új szaki őt is megrepteti végre

Hallani olyat, hogy ez Szalai megvételéhez lehet/lesz köze.

hallani bizony
van még más kölcsön ügy is csőben, gondolom sok függ az EKL dolgoktól

En azt hallottam, hogy inkabb a legiosok elzavarasatol fugg.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.07.28. 13:19

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Puskásék 4-2-4 -ben tolták

nem volt időm reagálni

Kép

ez volt az alap WM, ebből csináltak 4-2-4 -t (Bukovi találta ki, Sebes vette át)
Hidegkutit hátravonták a csatárok és a szélsők mögé, Zakariást meg a védelembe
tuképpen így alakult ki az irányító poszt és a kétékes csatársor, a negyedik bekk meg idővel beállóssá vált az originál középhátvéd meg liberová

A képen lévő felállás sem WM rendszer már .

Ez a WM:

Kép

Ebből alakult úgy át ahogy Adamek írja a 4-2-4-re. A Wikis kép egyikre se hajaz igazàból.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.28. 17:08

Ezzel megyek neki a hetvegenek :)
Kép

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.28. 17:17

SuperDepor írta:Ezzel megyek neki a hetvegenek :)
Kép

baszod Pisti! Ijesztegetsz itt engem! Azt hittem ez már a 129 ezer eurós nyereményed. Majdnem eredménykényszerbe kerültem miattad! Én eddig mínuszban vagyok... :(((

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.28. 17:28

Maradonapoli írta:
Kép

baszod Pisti! Ijesztegetsz itt engem! Azt hittem ez már a 129 ezer eurós nyereményed. Majdnem eredménykényszerbe kerültem miattad! Én eddig mínuszban vagyok... :(((

Ez csak a bevédős szelvény :)
Szerintem nyerünk

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.28. 17:43

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Kép

Ez csak a bevédős szelvény :)
Szerintem nyerünk

Miskócon adtad fel? Egy ustawka a Szemere-kertben? Én ződ-fehér Hali mezben fogok vaddisznóként nyomulni és agresszív pillantásokat vetek majd az emberekre. Megismersz majd, amikor vonulok a Központi Lehánykoli előtt, szétnyílik előttem a tömeg. Ki vagyok gyúrva mint állat. Az egész nyáron megspórolt mix szelókat szteroidokba fektettem. Te mennyit nyomsz ki fekve?

https://www.youtube.com/watch?v=2RaT1FA ... =Austerus9

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.07.28. 18:17

Kép

Ez pont egy egész éves tippmix költségem :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.28. 18:26

Szarka írta:
Kép

Ez pont egy egész éves tippmix költségem :)

plusz amit nyersz az is visszaforog, nem?

Vissza: “www.nb1.hu”