Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.24. 23:17

Maradonapoli írta:Csercse interjú az ns-n, zseniális az öreg :DDDDDD

kibaszott pojáca, minden túlzást és tréfát félretéve 12 NB1-s edzőből 10 megveri taktikailag
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.24. 23:18

Cselszky írta:

Tipp: 1 éven belül melót vállal az nb1-ben.

szerintem nem, de mondjuk a klubvezetői tompaságnak nincs korlátja
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.07.24. 23:28

Adamek írta:

kibaszott pojáca, minden túlzást és tréfát félretéve 12 NB1-s edzőből 10 megveri taktikailag

De ha ekkora nulla, minek köszönhető a Trabzon-, Monaco-, Zvezda-verés és a februárban még 16 pont előny? Nem csak télen kúrt el valamit nagyon vagy balhézott össze pár játékossal, hogy aztán telibeszarják, mint mond?

Mondjuk azt nem értettem, hogy egy ennyire fos tavasz derekán miért hosszabbított vele Kubatov, miért nem várt legalább a bajnoksáig végéig, hogy mérlegeljen.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.25. 07:21

Cselszky írta:
Adamek írta:

De ha ekkora nulla, minek köszönhető a Trabzon-, Monaco-, Zvezda-verés és a februárban még 16 pont előny? Nem csak télen kúrt el valamit nagyon vagy balhézott össze pár játékossal, hogy aztán telibeszarják, mint mond?

Mondjuk azt nem értettem, hogy egy ennyire fos tavasz derekán miért hosszabbított vele Kubatov, miért nem várt legalább a bajnoksáig végéig, hogy mérlegeljen.

melyik EL-meccs volt az a háromból amit valami hatalmas taktikai húzással hoztunk?
a 16 pont előny az a keretünkben rejlő tudásfölény eredménye volt, ősszel még gyakorlatilag volt két komplett sorunk, az EL és a bajnokság nagyjából másfél+másfél meccskeret illeszkedett egymásra és egy fél csapatnyi átfedés volt, a mag nagyon ment akkoriban (Dibusz-Samy Mmaee-Lajcsi-Traore-Besic-Zaki) a kiegészítők közül Vécsei, Botka, Marquinhos rendre jól játszottak
többen írtuk már tavaly év elején is, hogy a közvetlen védelem alkalmatlan a folyamatos jó játékra, ezen a ruszki még tudott egyet tekerni azzal, hogy Pászka és Botka helyett Wingo és a keret legalja Civic voltak a sztenderdjei, ez a Knorr vagy ki még az NB1-be is lassú, mellette Kovacevic igazi futballistának látszott pedig nem volt ő se az
pár játékost parkolóba tett, pedig a szar formák/távozások/sérülések miatt kellettek volna tavasszal (Merci, Auzqui, Sigér), elengedtek jó játékosokat (Boli, Lajos plusz már az évad elején kirakta szó nélkül a legjobb játékost Somát aki nagyon kellett volna egész évben) megsérült pár kulcsjátékos és teljesen széthullott a középpálya, Lajost, Tökit és Besicet Gojakkal, Esitivel meg Marquinhosszal nem lehetett pótolni azonos szinten, Traore és Zakariás totál visszaesett tavaszra, de olyan szinten, hogy csak hátráltatták a csapatot már, előbbi ráadásul sokszor bekket játszott mert nem maradt védőnk
hozott a stáb egy pár embert akik kifejezetten az ő kérésére jöttek, pl. Esiti, Bassey, Abena, Owusu na kb. ennyire van jó szeme az egészhez (persze 1-2 éve már tök mindegy ki nézi ki a spílereket mert mind csőd szinte)
aztán Lisztes, aki sokak szerint a nagy találmánya és végre a fiatal magyarok dolgot is ki lehetett pipálni, na ő pont nem azért került be amit kamáztak hanem kényszerből, ha nincs Töki féléves pihije sose állhatott volna be 5 percnél nagyobb szakaszra, aztán úgy tolta mint ahogy Traorenak kellene, de így se mertek rábízni egy egész meccset soha, mondjuk ez már inkább Málé Csaba sara aki a belsős pletykák szerint 10 éve lobbizik a hazaiak ellen

a Kubatovos részt nem kommentálnám, ő gyakorlatilag egy műkedvelő szurkoló mind a mai napig

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.07.25. 07:59

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:

Tipp: 1 éven belül melót vállal az nb1-ben.

Tipp: DVTK

Elég ismert név ahhoz, hogy egy arab csapat megkeresse, és most már tényleg adhatnak szép fizut az ő szintjén.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.25. 09:58

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Tipp: 1 éven belül melót vállal az nb1-ben.

Tipp: DVTK

Elég ismert név ahhoz, hogy egy arab csapat megkeresse, és most már tényleg adhatnak szép fizut az ő szintjén.

"Nem milliókra, hanem célokra van szükségem."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.07.25. 10:10

Adamek írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Tipp: DVTK

"Nem milliókra, hanem célokra van szükségem."

Juttassa fel a drezdaiakat az élvonalba, oda úgyis kötődik
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.07.25. 11:20

Adamek írta:.

Nem vitakozni akartam, csak egyéb okokat is sejtek abban, hogy míg ősszel 7/7-es indítás volt az NB1-ben, EL-csoportgyőzelem, de még idén februárig is 44/54 pont idehaza, addig utána jött a szakadékba zuhanás. Túl nagy a kontraszt, pár sérülés és játékoseladás ekkora lejtmenetet nemigen magyaráz. Sorolsz egy fél csapatnyi embert, akiknek akkor nagyon ment, de akik közülük ma is a klubnál tolják, azok is szarok lettek, Traoré árnyéka önmagának és sétálgat, Marquinhos is leépült, stb.
A sikeres időszakban jó fél éve már ő volt az edző, nem lehet mondani, hogy akkor csöppent bele, és nincs hozzá sok köze. Valami kellett történjen Hajnalék, Kubatovék szintjén is, ami nagyon félrement pl. az igazoláspolitikával, amihez azért ők kellenek, és pl. személyes konfliktusok kialakulása játékos-edző vonalon, amit Cs. nem tudott kezelni. Miért engedi meg magának Traoré azt, amit, miért mutogat ki S. Mmaaee a szurkereknek, a morál is nullára ment pár embernél néhány hónap alatt, amit a vezetők is végigmoziztak.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.25. 12:02

Cselszky írta:
Adamek írta:.

Nem vitakozni akartam, csak egyéb okokat is sejtek abban, hogy míg ősszel 7/7-es indítás volt az NB1-ben, EL-csoportgyőzelem, de még idén februárig is 44/54 pont idehaza, addig utána jött a szakadékba zuhanás. Túl nagy a kontraszt, pár sérülés és játékoseladás ekkora lejtmenetet nemigen magyaráz. Sorolsz egy fél csapatnyi embert, akiknek akkor nagyon ment, de akik közülük ma is a klubnál tolják, azok is szarok lettek, Traoré árnyéka önmagának és sétálgat, Marquinhos is leépült, stb.
A sikeres időszakban jó fél éve már ő volt az edző, nem lehet mondani, hogy akkor csöppent bele, és nincs hozzá sok köze. Valami kellett történjen Hajnalék, Kubatovék szintjén is, ami nagyon félrement pl. az igazoláspolitikával, amihez azért ők kellenek, és pl. személyes konfliktusok kialakulása játékos-edző vonalon, amit Cs. nem tudott kezelni. Miért engedi meg magának Traoré azt, amit, miért mutogat ki S. Mmaaee a szurkereknek, a morál is nullára ment pár embernél néhány hónap alatt, amit a vezetők is végigmoziztak.

szerintem a legfontosabb ok, az az, hogy a csóka nem ismer kettőnél több támadásvezetési taktikát, azt is kb. úgy, hogy jobb és bal oldalra leosztva ugyanazt, valamint ragaszkodik a rossz úthoz ha egyszer azt vette a fejébe, tavasszal még BL-főtáblázott miközben recsegve süllyedt a ladik alattunk, szóval nemcsak szar edző de még hülye is, plusz egy kivagyi paraszt módján kommunikál miközben egy szaros gumicsizmás traktorost láthatunk a duma mellé
a vezetőinkről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy képzett vezetők, egy politikai tiszt a régi szurkerek közül, egy klublegenda eltévedt fia, egy középszerű ex-játékos a menedzsersuliból aki itt tanulja a szakmát, ha hibáznak mossák egymás kezeit
profinak hazudott közeg ez, de elég megnézni a bálnaemberek elleni meccsek előtti kommunikációt, kb. mint az oviban, totál unprofessönel
nem végigmozizták a tavaszi lépülést, hanem várták szokás szerint a hullámhegyet, ami most nem akart jönni, ha továbbjutunk múlthéten most vernék megint az asztalt, hogy ugyehogy megcsináztuk és senki nem emlékezne az ufideres nézőközönség soraiból vagy az újságírók közül se a tavaszra már
most már mindenki érzi, drukker, ellendrukker, szagértő, firkász, jegyszedő, hogy akkor és ott szurkoló pofánszarás minősített esete állt fent és elszórakoztak egy félszezont, szerintem jóval többet is mert ez a díszfasz sose értett hozzá, más kérdés, hogy a közvetlen elődje sem (pontosan
ugyanígy végigmozizták a vezetők a sógi ámokfutását is)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.25. 21:14

ahogy az várható volt, Iyinbort úgy adjuk megint kölcsön, hogy ki sem próbáljuk, szerintem neki itt már végleg kapáltak, pedig belső védőkkel kurva szarul állunk
Mercis is megy vissza Belgiumba, úgy néz ki Csabesz viszi tovább a kopasz összes hülyeségét erre a pár meccsre, remélem az új szaki őt is megrepteti végre

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.25. 23:08

Adamek írta:ahogy az várható volt, Iyinbort úgy adjuk megint kölcsön, hogy ki sem próbáljuk, szerintem neki itt már végleg kapáltak, pedig belső védőkkel kurva szarul állunk
Mercis is megy vissza Belgiumba, úgy néz ki Csabesz viszi tovább a kopasz összes hülyeségét erre a pár meccsre, remélem az új szaki őt is megrepteti végre

Sharlock Roverszt megoldja szerinted Csabesz?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.25. 23:37

Maradonapoli írta:
Adamek írta:ahogy az várható volt, Iyinbort úgy adjuk megint kölcsön, hogy ki sem próbáljuk, szerintem neki itt már végleg kapáltak, pedig belső védőkkel kurva szarul állunk

kurva gyenge ellenfél, de a bálnások még gyengébbek voltak
szerintem nyögvebaszós egygólos győzelem lesz ide egy nézhetetlen meccsen
jó lenne minél hamarabb találni egy vállalható megoldást, de mondjuk ez a keret ebben az összetételben nem lesz elég az ekl-re se

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2023.07.26. 01:53

Adamek írta:
Maradonapoli írta:

jó lenne minél hamarabb találni egy vállalható megoldást, de mondjuk ez a keret ebben az összetételben nem lesz elég az ekl-re se

Ha meg szanaszzét baszuk őket akkor meg az van, hogy a ruszkit direkt rúgatták ki...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 06:53

banok írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Sharlock Roverszt megoldja szerinted Csabesz?

Ha meg szanaszzét baszuk őket akkor meg az van, hogy a ruszkit direkt rúgatták ki...

ezt a csapatot nem lenne nehéz szanaszét baszni, még egy közepes képességű de jól összerakott csapattal se, ebből a közepesség már megvan, a többi Bagaméri Csabi dolga, a ruszkit meg nem kellett fúrni, elég kretén volt ő a saját kirugatásához magától is

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 10:10

Bugyimir Petkovic az első fecske akit megneveztek mint lehetséges vezetőedzőt, eddig csak körberajzolták kik lehetnek nevek nélkül
mondjuk ő még lehet, hogy érti is a szakmát

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.07.26. 10:25

Adamek írta:Bugyimir Petkovic az első fecske akit megneveztek mint lehetséges vezetőedzőt, eddig csak körberajzolták kik lehetnek nevek nélkül

Lehet, h ért hozzá, meg az is lehet, h sikeresek lesztek vele. Dehogy a büdös életben nem ér már véget ez a délszláv dömping, az teljesen biztos.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 10:29

zaggar írta:
Adamek írta:Bugyimir Petkovic az első fecske akit megneveztek mint lehetséges vezetőedzőt, eddig csak körberajzolták kik lehetnek nevek nélkül

Lehet, h ért hozzá, meg az is lehet, h sikeresek lesztek vele. Dehogy a büdös életben nem ér már véget ez a délszláv dömping, az teljesen biztos.

naja, a csákó egymaga a komplett Jugoszlávia, plusz egy kis svejci máz ami a hiányzó nációkat pótolja az egykori jugóból

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.07.26. 17:21

Adamek írta:
zaggar írta:

naja, a csákó egymaga a komplett Jugoszlávia, plusz egy kis svejci máz ami a hiányzó nációkat pótolja az egykori jugóból

Az benne van, hogy csapatépítésileg és taktikailag is jobb, mint Csercseszov (a Fradi amúgy sem fog lemondani az olcsóbban megszerezhető légiósokról), de az elmúlt 9 évből 7-ben válogatottat edzett, a Bordeaux-nál megbukott, lassan 18 hónapja meg nincs csapata. Ha már hosszabb távú válogatott-edző, annak idején Marcel Kollert kellett volna választani az orosz helyett, legutóbb klubcsapatot edzett (Basel), hozott egy 2-es pontátlagot, az EL-ben pedig negyeddöntőig jutott velük. De most épp Egyiptomban edzősködik...
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.26. 18:10

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.26. 18:22

SuperDepor írta:Ekkora süketelést.
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/kiz ... adas-a-cel

Lottóötösöm lenne, gründolnék egy új DVTK-t a járásiból bazmeg, ezektől a nersevik geciktől kifordul a belem. Ja már mondtam, bocs.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”