Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.21. 19:46

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Ezt a fickót jó 1 hónapja velünk hozták hírbe. A menedzsere házalt vele, és a legjobb ajánlatra vártak. Valószínűleg mi nem tudtuk megfizetni.

az amígénekelekén-en azt írja valaki, hogy nálatok megbukott az orvosin

Ja, látom, Emődi Zoli.
Furcsa, sehol nem olvastam, hogy egyáltalán járt volna a városban, de persze nem elképzelhetetlen. Viszont ha így van, kizárt, hogy ne szivárgott volna át Miskolcra a hír az állapotáról, akkor meg mit keresne nálatok? Talán majd a fájdalomdoki kigyógyítja…
Ezzel együtt arra tippelek, hogy kamu a debreceni jelenése.

Majd a Vatikán kivizsgálja. Úgyis jóba vannak a nerrel.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.21. 19:49

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Ezt a fickót jó 1 hónapja velünk hozták hírbe. A menedzsere házalt vele, és a legjobb ajánlatra vártak. Valószínűleg mi nem tudtuk megfizetni.

Viszont a görögöt leigazoltuk. Tavasszal a Panathinaikosznal a meccsek 70%-ban nem volt a keretben, a maradékon a kispadon ült. A vezetőségünk azt hadoválta, hogy olyan külföldi játékosokat igazolunk akik szubjektív okok miatt nem tudtak az előző csapatuknál a kezdőbe kerülni, viszont képességeik alapján ott lett volna a helyük. Ilyen elmebajt is régen hallottam.

Nálunk legalább ilyen süketeléssel nem terhelik az embert. Tavaly a váltás után ipari mennyiségű játékost hoztak, jelentős részéről egyből látszott, hogy hulladék, közülük mára szinte senki nincs itt. Becsületére legyen mondva, a sportigazgató elismerte, elkapkodták a tavaly nyári átigazolásokat. Az elmúlt másfél hónapban kb. 15 játékostól szabadultunk meg.

95%-uk alig játszott az utóbbi bajnokságban. A bolgár kimondhatatlan nevű belső védő 4 évvel ezelőtt 1,5 millió eurót ért, most 150 ezret. És nem volt sérült. Na meglátjuk a jövő héten.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.07.21. 20:03

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Viszont a görögöt leigazoltuk. Tavasszal a Panathinaikosznal a meccsek 70%-ban nem volt a keretben, a maradékon a kispadon ült. A vezetőségünk azt hadoválta, hogy olyan külföldi játékosokat igazolunk akik szubjektív okok miatt nem tudtak az előző csapatuknál a kezdőbe kerülni, viszont képességeik alapján ott lett volna a helyük. Ilyen elmebajt is régen hallottam.

Nálunk legalább ilyen süketeléssel nem terhelik az embert. Tavaly a váltás után ipari mennyiségű játékost hoztak, jelentős részéről egyből látszott, hogy hulladék, közülük mára szinte senki nincs itt. Becsületére legyen mondva, a sportigazgató elismerte, elkapkodták a tavaly nyári átigazolásokat. Az elmúlt másfél hónapban kb. 15 játékostól szabadultunk meg.

95%-uk alig játszott az utóbbi bajnokságban. A bolgár kimondhatatlan nevű belső védő 4 évvel ezelőtt 1,5 millió eurót ért, most 150 ezret. És nem volt sérült. Na meglátjuk a jövő héten.

Én sem örülnék neki, ha leszálló ágban lévőket hoznának, akik a tizedét érik egykori értéküknek. Perembajnokságokból bagóért szedünk össze embereket az utóbbi fél évben, akikből lehet valami, közülük Loncar azonnal beépült, Ojediran egyre jobb, most meg jóárasítva igazoltuk le Dominguest. És a tavalyi dömpingből sem volt mindenki szar, bevált pl. Romancsuk, Lagator, Dreskovics.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.07.22. 16:14

Kép
DVTK is bemutatta az új mezét. Ők a kevésbé attraktív változatot kapják a 2rule kollekciójából, ez szerintem igényesebb, mint a ZTE képeskönyves szerelése.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.22. 16:23

Savaria1919 írta:Kép
DVTK is bemutatta az új mezét. Ők a kevésbé attraktív változatot kapják a 2rule kollekciójából, ez szerintem igényesebb, mint a ZTE képeskönyves szerelése.

a négernek elég elvetemült tekintete van, én szemmel tartanám!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.07.22. 20:10

Savaria1919 írta:Kép

Nekem ez pont igénytelen, egyszerű, ötlettelen. Már a csíkozás se tetszik, de hogy két piros árnyalattal letudták, jobb ha maradtak volna egy színárnyalatnál.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.22. 22:30

Hogy a f@szomba gondolták Kuznyecovék, hogy lecserélik a csapat 90%-át a regiekhez hasonló képességű külföldi játékosokra, és egy hónap alatt csapatot csinálnak. Mi lesz ebből egy hét múlva....
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.22. 22:51

SuperDepor írta:Hogy a f@szomba gondolták Kuznyecovék, hogy lecserélik a csapat 90%-át a regiekhez hasonló képességű külföldi játékosokra, és egy hónap alatt csapatot csinálnak. Mi lesz ebből egy hét múlva....

Gyere Isti! Vár a Hali! Köztünk a helyed!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.22. 23:05

SuperDepor írta:Hogy a f@szomba gondolták Kuznyecovék, hogy lecserélik a csapat 90%-át a regiekhez hasonló képességű külföldi játékosokra, és egy hónap alatt csapatot csinálnak. Mi lesz ebből egy hét múlva....

roncsderbi
szerencsétek, hogy ebben a viccbajnokságban ebből még akármi is lehet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.23. 07:24

Maradonapoli írta:

Azzal nem lennék előrébb

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.23. 07:33

Adamek írta:

roncsderbi
szerencsétek, hogy ebben a viccbajnokságban ebből még akármi is lehet

A második mondatodban bízok én is. Szombaton élőben fogom megcsodalni az előadást.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.23. 07:48

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

Azzal nem lennék előrébb

Kövesd vagy Barcika?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.23. 08:13

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

Azzal nem lennék előrébb

Dehogynem. Egy magyar csapatnak szurkolhatnál. És még közelebb is lenne a hazai neked a labancoktól. Benzint spórolnál vagy gázolajat. Azt ne mondd, hogy zöldrendszámod van mer az a buziknak van!!!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.23. 08:24

Álmomban két Kuznyecov voltam és arról beszélgettem magammal, hogy az albán II-ből még nem igazoltunk kapust, de meg kell tekintenünk egy jobbbunkót is Kazahsztánból, miközben épp egy francia ötödökvonalbeli néger ügynöke hív minket, hogy fantasztikus box-to box középpályása van, aki bár 32 éves, 13 éve bemutatkozhatott a ligue 1-be, igaz csak 3 percet kapott, mert utolsó meccs volt már a bajnokságban. Ekkor az a rémálom fogott el, hogy szólt a klub gazdasági dirije nekünk, hogy előtte még ki kell rúgni pár embert, hogy újakat igazolhassunk, akit lehet szarér-húgyér elpasszolni, akivel meg lehet dumálni szerződésbontás, akivel nem, az meg irány a tarcsi. No, de kiket rúgjunk ki? Ekkor jutott eszünkbe, hogy kimondatjuk minden kerettaggal azt, hogy Sepsiszentgyörgy és aki szépen hiba nélkül ki tudja mondani, azzal szerződést bontunk. Működött is a dolog - hogy hogy nem, pont a magyarok estek bele ebbe a kiválasztásba. Arra ébredtem fel, hogy a parkolóban a szurkerek agyonverték a másik Kuzent, én meg a kertek alatt - na jó számozott utcák - alig tudtam elmenekülni a Vasgyár irányába.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.07.23. 12:09

SuperDepor írta:Mint egy falat kenyér, ez még úgy hiányzik innen. (Kazah és moldav kispadról jött)
http://dvtk.eu/28431-Pernambuco_Diosgyo ... wL_pDfFlTo

Lokisták írják, akik nézték a meccseteket, hogy a vége felé beállt a brazil, de nagyon lomha és körülményes volt, lefutották, labdákat szórt el. Nem tudom, így volt-e, vagy csak próbálják lehúzni, mivel nem hozzánk jött.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.23. 12:14

Cseresznye bácsi már a novorosszijszki parton lazul:

Kép

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.23. 15:09

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Gyere Isti! Vár a Hali! Köztünk a helyed!

Azzal nem lennék előrébb

Dehogynem. Egy magyar csapatnak szurkolhatnál. És még közelebb is lenne a hazai neked a labancoktól. Benzint spórolnál vagy gázolajat. Azt ne mondd, hogy zöldrendszámod van mer az a buziknak van!!!

Szerelem Imre, szerelem! Ha egy darabig rosszul viselkedik az asszony nem megyek kuplerájba :)
Bár az én számból rosszul hangzik, mert elváltam kb 7-8 éve, nem is emlékszem mikor.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.23. 15:19

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Azzal nem lennék előrébb

Szerelem Imre, szerelem! Ha egy darabig rosszul viselkedik az asszony nem megyek kuplerájba :)
Bár az én számból rosszul hangzik, mert elváltam kb 7-8 éve, nem is emlékszem mikor.

Látod, ha jártál volna kupiba, még ma is boldog házasember lennél.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.23. 15:50

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Dehogynem. Egy magyar csapatnak szurkolhatnál. És még közelebb is lenne a hazai neked a labancoktól. Benzint spórolnál vagy gázolajat. Azt ne mondd, hogy zöldrendszámod van mer az a buziknak van!!!

Ó, tökéletes nekem így.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.23. 16:32

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Szerelem Imre, szerelem! Ha egy darabig rosszul viselkedik az asszony nem megyek kuplerájba :)

Ó, tökéletes nekem így.

Nyugalom, István! Meg fogjuk oldani, hogy halista lehessél!
Csak egy kis türelmedet kérem.
Most épp nyári szünet van a srácoknál - ilyenkor a fű sem nő, mindenki nyaral valamerre. Amint lesz bent ügyeletes ügyintéző elintézzük a felvételedet.

Kis türelmetlen... :)

Vissza: “www.nb1.hu”