Cselszky írta:Ezzel a Domingues gyerekkel jól járhatunk? Ellenünk nem volt rossz, de nem úgy láttam, hogy tartósan kitűnt volna a Honvédból.
Csakblogon szomorúak voltak a távozás konstrukciója miatt.
Cselszky írta:Ezzel a Domingues gyerekkel jól járhatunk? Ellenünk nem volt rossz, de nem úgy láttam, hogy tartósan kitűnt volna a Honvédból.
Adamek írta:Cselszky írta:Ezzel a Domingues gyerekkel jól járhatunk? Ellenünk nem volt rossz, de nem úgy láttam, hogy tartósan kitűnt volna a Honvédból.
talán egyszer láttam jól játszani, asszem a KTE ellen volt
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Ezzel a Domingues gyerekkel jól járhatunk? Ellenünk nem volt rossz, de nem úgy láttam, hogy tartósan kitűnt volna a Honvédból.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:Ezzel a Domingues gyerekkel jól járhatunk? Ellenünk nem volt rossz, de nem úgy láttam, hogy tartósan kitűnt volna a Honvédból.
Nem tudom, miért. Annyi kiderült, hogy az átigazolási díjon felül az esetleges továbbértékesítésből és egyéb feltételek bekövetkezte esetén (gondolom, pl. meccsei száma) után is kapnak zsét.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:Ezzel a Domingues gyerekkel jól járhatunk? Ellenünk nem volt rossz, de nem úgy láttam, hogy tartósan kitűnt volna a Honvédból.
Nem tudom, miért. Annyi kiderült, hogy az átigazolási díjon felül az esetleges továbbértékesítésből és egyéb feltételek bekövetkezte esetén (gondolom, pl. meccsei száma) után is kapnak zsét.
Cselszky írta:Diósgyőrben mi az elvárás? Csak azért kérdezem, mert a biztos bentmaradástól a dobogóig mindenfélét hallani, ahogy a kialakuló keretről is felemásak a vélemények.
Adamek írta:Rámírezt visszavásároltuk szovjetektől
ez jelentheti azt, hogy megint ész nélkül, posztra halmozva igazolunk mindenkit akit valaki kinéz magának, vagy azt, hogy a jelenlegi balbekkek közül valaki eligazol vagy NB3-ba kényszerül
remélem nem Pászka megy a lecsóba, viszont a bosnyák hondás beadáskirály egyértelműen a a mester első számú szerelme, nem hiszem, hogy őt tenné taccsra
Maradonapoli írta:Adamek írta:Rámírezt visszavásároltuk szovjetektől
ez jelentheti azt, hogy megint ész nélkül, posztra halmozva igazolunk mindenkit akit valaki kinéz magának, vagy azt, hogy a jelenlegi balbekkek közül valaki eligazol vagy NB3-ba kényszerül
remélem nem Pászka megy a lecsóba, viszont a bosnyák hondás beadáskirály egyértelműen a a mester első számú szerelme, nem hiszem, hogy őt tenné taccsra
Hogy a pészachba mernék már elküldeni Pászkát? A nemzet egységét testesíti meg.
Maradonapoli írta:Könyves Norbi -> Paks
Adamek írta:Maradonapoli írta:Könyves Norbi -> Paks
bírom ezt a fickót, szerintem lassan neki is külön ügyintézője lesz a szövetség átigazolási osztályán

Savaria1919 írta:Szép lett ez az újpesti mez:
Maradonapoli írta:Mit tippeltek az FTC-Bálnavadászokra?
Lesz hazai gólzápor?
Nyögvenyelős lesz?
Esetleg meglepetés?
Továbbjutás vagy kiesés tizikkel?
SuperDepor írta:Szerk. lesz még egy holland támadó is, róla ennyit tudni:
A támadó a 2022/23-as évadban Izraelben futballozott, ám mivel ősszel a Hapoel Beer Sheva gárdájában nem jutott meccshez, tavasszal a szintén élvonalbeli FC Ashdod igazolt, ahol hat bajnokin szerepelt.
Kurva anyátokat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 47 vendég