Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:lol
régen menedzserjátékokban hosszabbítás után leghamarabb félév múlva engedélyeztek váltást :D ill. sorry 90 nap múlva lehetett piacra dobni, ha volt olyan eu-n kívüli bajnokság, ahol már kellett a figura szezon közben :D
Nem fejtették ki, de a kontextusból az következik, hogy a meghosszabbított szerződést közös megegyezéssel felbontották. Pénzt nemigen kaptunk érte, mondjuk sokat amúgy sem kaptunk volna.
na igen, sutyiba valami ilyen lehet
csak azt nem értem mi érte meg a Lokinak ebben? nem hiszem, hogy Darius kincsét fizették érte...az asztal alatt...
Szerintem kb. annyi lehetett, hogy egyrészt Sós menni akart (ezt megértem: fix csoportkör), és erővel nem akarták itt tartani, egyébként is billegett az a hosszabbítás (a hírek szerint az edző marasztalta, más nem annyira, a mindössze 1 éves hosszabbítás sem az egyöntetű ragaszkodásra utal), másrészt a Topolyának tettünk egy szívességet azzal, hogy nem problémáztunk az ügyön, amiért később akár kérhetünk is valamit.
Hogy a Topolyának miért van szüsége Sósra, azt nem értem, de ez más lapra tartozik.